Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç dakikada çıktı bu çizgi var gördüm birinde ama diğeri net deil sankiDün ve bugün ki testim böyle kızlar
Kaç dakikada çıktı bu çizgi var gördüm birinde ama diğeri net deil sanki
Markayı bilmiyorum ama 5 dakikada çıktıysa doğrudur bence bi git kan testi ver5 dakika da çıktı net olmayan dün daha belirgin olan bugün prodoctor markası
Benim böyle canım senin reglden önce mi silik çıktı testinin markası neydi benim regle 5 gün kaldıBenimki de böyleydi ilk 5 dakikada çıktı ama bu çizgi şuan mesajlarınızı okuyamadım ama
Bende regl a 5 gün kalaydi galiba yaptığımda çıkmıştı frely mi ne ismi testin onla öğrenmiştimBenim böyle canım senin reglden önce mi silik çıktı testinin markası neydi benim regle 5 gün kaldı
Ay inşallah benimde 5 gün var yarın kan vereceğim senin kanda değerin kaçti öğrendiğindeBende regl a 5 gün kalaydi galiba yaptığımda çıkmıştı frely mi ne ismi testin onla öğrenmiştim
Benim bugn adet olmam lazim olmadim daha insallah adet olmam diye dua ediyom psikoljikm3n adet olacam gibi artkAy inşallah benimde 5 gün var yarın kan vereceğim senin kanda değerin kaçti öğrendiğinde
13le öğrendim 3 gün sonra tekrar kan verdim 80 çıktı inşallah sende güzel haber alırsın testi yüklüyorum bak Benimkide baya siliktiAy inşallah benimde 5 gün var yarın kan vereceğim senin kanda değerin kaçti öğrendiğinde
Ayy inşallah olmazsin kendini strese sokma sakın allahm nasip etsin inşallah bide senden güzel haber alırızBenim bugn adet olmam lazim olmadim daha insallah adet olmam diye dua ediyom psikoljikm3n adet olacam gibi artk![]()
Cok tsk ederim insallah inan icim icime sigmiyor test almak istiyorum ama korkuyorum nasil tutuyom kendimi bi bilsen mayista dogum gunum insallah mayista gebe kalirimmAyy inşallah olmazsin kendini strese sokma sakın allahm nasip etsin inşallah bide senden güzel haber alırız![]()
Ay inşallah canım bende yarın kan vereceğim13le öğrendim 3 gün sonra tekrar kan verdim 80 çıktı inşallah sende güzel haber alırsın testi yüklüyorum bak Benimkide baya silikti
Yaa inşallah vardır da sürpriz olur sanaCok tsk ederim insallah inan icim icime sigmiyor test almak istiyorum ama korkuyorum nasil tutuyom kendimi bi bilsen mayista dogum gunum insallah mayista gebe kalirimm![]()
Ver bakalm bu arada ben 4ncu gün yapmışım testi o şekilde bile baya silik çıkmış sende olmasa çıkmazdı bence belki erken yapsam hiç bilmeyecektimAy inşallah canım bende yarın kan vereceğim
Evet yumurtlama günümü takip ettim fakat araştırdıkça kafa karışıklığı oluyo biraz bekledikten sonra böyle oldu kuruma çizgisi olur mu diye çok korkuyorumHayırlı olsun testiniz de çizgi var yumurtlama takibi yapmışmıydınız
Bi kiz yazmsti 200 lerdeyms degeri korkuyorum falan diyordu gebelik erken ogrenilince baya dusuk degerlerdeyms stres olmayin o kiz baya strese girmstiVer bakalm bu arada ben 4ncu gün yapmışım testi o şekilde bile baya silik çıkmış sende olmasa çıkmazdı bence belki erken yapsam hiç bilmeyecektim
Yok ben strese girmiyorum allah nasip ederse olur zaten şuanlık bi sıkıntım yok hastaneye de gitmiyorum biraz zaman geçsin diye keseyim felan görmeye giderim artkBi kiz yazmsti 200 lerdeyms degeri korkuyorum falan diyordu gebelik erken ogrenilince baya dusuk degerlerdeyms stres olmayin o kiz baya strese girmsti