Hamilemiyim

Benimki de böyleydi ilk 5 dakikada çıktı ama bu çizgi şuan mesajlarınızı okuyamadım ama

Benimki de böyleydi ilk 5 dakikada çıktı ama bu çizgi şuan mesajlarınızı okuyamadım
5 dakika da çıktı net olmayan dün daha belirgin olan bugün prodoctor markası
Markayı bilmiyorum ama 5 dakikada çıktıysa doğrudur bence bi git kan testi ver

Benimki de böyleydi ilk 5 dakikada çıktı ama bu çizgi şuan mesajlarınızı okuyamadım ama
Benim böyle canım senin reglden önce mi silik çıktı testinin markası neydi benim regle 5 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_3480.webp
    IMG_3480.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_3481.webp
    IMG_3481.webp
    38 KB · Görüntüleme: 39
Ay inşallah benimde 5 gün var yarın kan vereceğim senin kanda değerin kaçti öğrendiğinde
13le öğrendim 3 gün sonra tekrar kan verdim 80 çıktı inşallah sende güzel haber alırsın testi yüklüyorum bak Benimkide baya silikti

Eklentiler

• 1000052238.webp
    1000052238.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000052239.webp
    1000052239.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 38
Ayy inşallah olmazsin kendini strese sokma sakın allahm nasip etsin inşallah bide senden güzel haber alırız 🥰😍
Cok tsk ederim insallah inan icim icime sigmiyor test almak istiyorum ama korkuyorum nasil tutuyom kendimi bi bilsen mayista dogum gunum insallah mayista gebe kalirimm🤭

Insallah insallah rabbim banada isteyen tum kadinlarda nasip etsin ozellikle yillarca cocuk hasreti cekenlere nasip olsun

Ver bakalm bu arada ben 4ncu gün yapmışım testi o şekilde bile baya silik çıkmış sende olmasa çıkmazdı bence belki erken yapsam hiç bilmeyecektim
Bi kiz yazmsti 200 lerdeyms degeri korkuyorum falan diyordu gebelik erken ogrenilince baya dusuk degerlerdeyms stres olmayin o kiz baya strese girmsti

Bi kiz yazmsti 200 lerdeyms degeri korkuyorum falan diyordu gebelik erken ogrenilince baya dusuk degerlerdeyms stres olmayin o kiz baya strese girmsti
Yok ben strese girmiyorum allah nasip ederse olur zaten şuanlık bi sıkıntım yok hastaneye de gitmiyorum biraz zaman geçsin diye keseyim felan görmeye giderim artk

Back
X