İnşallah canım yarın bi test daha yapıp duruma göte kan vereceğimVer bakalm bu arada ben 4ncu gün yapmışım testi o şekilde bile baya silik çıkmış sende olmasa çıkmazdı bence belki erken yapsam hiç bilmeyecektim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım yarın bi test daha yapıp duruma göte kan vereceğimVer bakalm bu arada ben 4ncu gün yapmışım testi o şekilde bile baya silik çıkmış sende olmasa çıkmazdı bence belki erken yapsam hiç bilmeyecektim
Ne zaman belli olur kalp atisi ve keseYok ben strese girmiyorum allah nasip ederse olur zaten şuanlık bi sıkıntım yok hastaneye de gitmiyorum biraz zaman geçsin diye keseyim felan görmeye giderim artk
Ayy bende bi test daha yapmak istiyorm aslında ötekini attm hatıra kalsınİnşallah canım yarın bi test daha yapıp duruma göte kan vereceğim
Doktor 6.7 haftalikken gel kalp atışına bakalm dediNe zaman belli olur kalp atisi ve kese
Nezaman yumurtlamanız oldu gün olarakEvet yumurtlama günümü takip ettim fakat araştırdıkça kafa karışıklığı oluyo biraz bekledikten sonra böyle oldu kuruma çizgisi olur mu diye çok korkuyorum
Valla ben kanda öğrenincede test yaparım ya net iki çizgili bi testim olsun istiyorumAyy bende bi test daha yapmak istiyorm aslında ötekini attm hatıra kalsınoda silik çıkıyomuş
Bende istyorm eczane uzak gidesim gelmiyoValla ben kanda öğrenincede test yaparım ya net iki çizgili bi testim olsun istiyorum![]()
Ayy bende bi test daha yapmak istiyorm aslında ötekini attm hatıra kalsınoda silik çıkıyomuş
Hadi insallah az kaldiDoktor 6.7 haftalikken gel kalp atışına bakalm dedi
Yarin kan vermeye git senin yerine ben heycanlandimValla ben kanda öğrenincede test yaparım ya net iki çizgili bi testim olsun istiyorum![]()
Valla erkek hissedyrm eşimde öyle diyo ama hayırlısı kız olsa daha iyi amaHadi insallah az kaldicinsiyet ne hissediyorsun varmi tahminin
Kiz cocugu bir baska olur cidden ama saglikla gelsin cinsiyeti fark etmezValla erkek hissedyrm eşimde öyle diyo ama hayırlısı kız olsa daha iyi amabu arada sende bekle bakalm belki geç döllenme olmuştur o yüzden negatif sonuc almissinde inşallah vardır inşallah
![]()
Gideceğim canım inşallah hüsran olmaz yaYarin kan vermeye git senin yerine ben heycanlandim
Aynen öyle farketmez hayırlı sağlıklı olsunda aynen inşallah olmazsin da sendende güzel haber alirizKiz cocugu bir baska olur cidden ama saglikla gelsin cinsiyeti fark etmezbugun bi sknti yok hafta sonu olmazsa hafta ici test yaparim
Guzel dusunelim guzel olsunn olacak insallahGideceğim canım inşallah hüsran olmaz ya
Bide herkes testler yalanci gebelik diyor hangi marka alacaz sasirdimAynen öyle farketmez hayırlı sağlıklı olsunda aynen inşallah olmazsin da sendende güzel haber aliriz
Yalancı çıkardı diyenlerinki bence 10 dakikadan fazla bekleyen testler bana öyle geliyor daha öncede gebelik testi yaptm hiç kuruma çizgisi dahi çıkmadıBide herkes testler yalanci gebelik diyor hangi marka alacaz sasirdim![]()
Eczaneden almstim inan o heycanla adi ne markasi ne hic okumadim bileYalancı çıkardı diyenlerinki bence 10 dakikadan fazla bekleyen testler bana öyle geliyor daha öncede gebelik testi yaptm hiç kuruma çizgisi dahi çıkmadı
Öyle oluyo evetEczaneden almstim inan o heycanla adi ne markasi ne hic okumadim bile![]()
Hahahah ama guzel sonuc aldiniz okudugunuzada degdiÖyle oluyo evetama ben testin sonucunu beklerken oyalanmak için içini dişini tüm okudum
![]()
Ayy çok şükür darısı sana ve tüüüm isteyenlere inşallahHahahah ama guzel sonuc aldiniz okudugunuzada degdi