Hamilemiyim

Dun yataktan cikmdm adet olcm diye suan hafiftn kasik agrisi gogus agrisi var bi cozemedim
Ayy valla ben hâlâ adet olacakmışım gibi hissediyorum arada bi karın ağrısı belli ağrısı oluyo göğüslerime dokunamıyorum şiş ve ağrıyo ben adet olacağım zamanda böyle olurdum

Ayy valla ben hâlâ adet olacakmışım gibi hissediyorum arada bi karın ağrısı belli ağrısı oluyo göğüslerime dokunamıyorum şiş ve ağrıyo ben adet olacağım zamanda böyle olurdum
Bel sirt agrisi kasikk agirsi oluyor benim en cok gogusler agriyor

Ne biliyim yaa valla göğüs ağrısından duramıyorum ben ilk gebelikte hiç bişey hissetmemistim yani ağrıyı özellikle hiç bu baya farklı her kokudan tiksinmeye başladım
Benimde gogusler cok agriyor yuzustu yatiyorum normalde suan yatamiorm gogus agrisi oluyor diye su hafta sonuda gecse adet olmym

Cok cabuk yaslaniyoruz degilmi bide ben minyonum🤣beni istemeye geldiklerinde babam benim 19 20 yasinda oldugumu saniyordu oysa 26 yadindayfim🤣🤣🤣
Hahahhaha baban öyle sanmiyodur sen babanın gözünde hep küçüksündr 🤣🤣🤣 bu arada o zaman sen çok yeni evlisin

Maşallah Allah huzurunuzu bozmasın e daha fazla olmamış çocuk için ne bu acele bi evliliğinin tadını cikarsaydin 😄
Zaten daha 2 ay oldu dusuneli cevremde kimse sorduysam 6 ay 7 ay 10ay anca denedik oldu dediler bende dedim olana kadar 1 yil gecer🤭🤭

Zaten daha 2 ay oldu dusuneli cevremde kimse sorduysam 6 ay 7 ay 10ay anca denedik oldu dediler bende dedim olana kadar 1 yil gecer🤭🤭
O kişiden kişiye değişir tabi ama acele etme sen öyle bi konuştunki bende yıllardır evlisin çocuğun olmuyor sandım 😂

O kişiden kişiye değişir tabi ama acele etme sen öyle bi konuştunki bende yıllardır evlisin çocuğun olmuyor sandım 😂
yok kiz hatta testi ilk defa yaptin nasl bsy anlmdm falan dedm inan hersey nasip hicbir sorun olmadan yillarca cocuk sahibi olamayanda var ilk ayinda hamile kalanda ben cevremde cogu kisi gordum sorun yok ama 3 4 yil olms cocuk olmuyor bi arkdsim 5 defa dusuk yapti kalp atmiyor dusuyor bos gebelik birazda ondan korktum Allah gostermesin bi hastalik sorun olursa tedavi olabiliyim yani illa olsun degil afedersiniz korunmuyorum nasipse olur

yok kiz hatta testi ilk defa yaptin nasl bsy anlmdm falan dedm inan hersey nasip hicbir sorun olmadan yillarca cocuk sahibi olamayanda var ilk ayinda hamile kalanda ben cevremde cogu kisi gordum sorun yok ama 3 4 yil olms cocuk olmuyor bi arkdsim 5 defa dusuk yapti kalp atmiyor dusuyor bos gebelik birazda ondan korktum Allah gostermesin bi hastalik sorun olursa tedavi olabiliyim yani illa olsun degil afedersiniz korunmuyorum nasipse olur
Aynen öyle çok güzel ozetledin benim ilk gebelikte 2 ayda oldu benle birlikte evlenen arkadaşımın 5 sene olmadı hiç bir sorunu yoktu eşinden ayrıldı tekrar evlendi 1 senedir deniyor hâlâ olmadı şimdi tedaviye başlıyor hiç bir sorun yokken de olamaya biliyo yani ve benmde hiç bir sorunum yok genede kaldım daha önce ama 4 snedir olmuyodu çok şükür yeni oldu allahım senin zamanını kısa tutsun hemen hamile kal kucagin boş kalmasın çifter çifter insallh 😂😂 buda biraz beddua eder gibi oldu ama neyse hiç değilse iyi niyetli bişey 🤣

Back
X