- 4 Eylül 2025
- 39
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi bilinmeyen2869
-
senede iki defa kullanılması gereken bir ilacı ayda iki defa kullanmışsınız tabii ki hormon dengesizliği yaşarsınız. hatta yumurtlama dengesizliği adet düzensizliği de yaşarsınız. içe boşalma olmadan gebelik ihtimali zaten zor ne gerek var bu kadar doğurganlığınıza zarar vermeye. neyse gebelik olacağını sanmam anlattığınız durumda pek mümkün görünmüyor ama bence aynı hatayı tekrar etmeyin bir daha.Herkese merhaba eşimin zorlaması sebebiyle ilişki yaşadım boşalmadı ben yinede ertesi gün hapı aldım tekrar eşimle 14 gün önce bir ilişki yaşadı boşalma olmadı ama ben yinede ertesi gün hapı aldım yani bir ayda iki kez kullandım hapı normal adet tarihim 11 Eylülde olması gerekiyordu ben 28ağustosta adet gördüm bunu ilk hapın etkisi sandım ama yerleşme kanaması olur diye düşündüm ilk gün çok az oldum sonraki 3 gün normal adet olur gibi oldum erken gebelik test yaptım silik çıktı bugün normal hamilelik testi yaptım negatif çıktı hamile olmaktan çok korkuyorum kan testi vermek istemiyorum çünkü eşim sağlıkçı ve anlayacak hapın etkisidir diye düşünmek istiyorum çünkü herhangi bir boşalma olmadı
İnşallah öyledir bende aynı sizin gibi düşünüyorum ama bunu karşı tarafa anlatmak çok zor eşim aldığımdan bile habersiz benim bu konuda neredeyse söz hakkım bile yok en büyük tartışmalarımızı bile bu yüzden yaşıyoruz kavga etmiş dahi olsak istediğini yapıp küslüğe devam ediyor çok yıprandım bundan çocuk istemiyorum aramızı düzeltene kadar şuan bile en sonunda söyledim belki hamile olabilirim dikkat edelim doktora gidene kadar diye sağlıkçı olduğu halde hiç bir şey olmaz diyip zorladı sayesinde yine küs uyuyoruzsenede iki defa kullanılması gereken bir ilacı ayda iki defa kullanmışsınız tabii ki hormon dengesizliği yaşarsınız. hatta yumurtlama dengesizliği adet düzensizliği de yaşarsınız. içe boşalma olmadan gebelik ihtimali zaten zor ne gerek var bu kadar doğurganlığınıza zarar vermeye. neyse gebelik olacağını sanmam anlattığınız durumda pek mümkün görünmüyor ama bence aynı hatayı tekrar etmeyin bir daha.
aranızdaki problemleri aşana kadar çocuk istememenizi takdir ediyor ve destekliyorum. ama bunu farklı yollarla yaparsanız daha iyi olur örneğin doğum kontrol hapı kullanmanız daha mantıklı bence.İnşallah öyledir bende aynı sizin gibi düşünüyorum ama bunu karşı tarafa anlatmak çok zor eşim aldığımdan bile habersiz benim bu konuda neredeyse söz hakkım bile yok en büyük tartışmalarımızı bile bu yüzden yaşıyoruz kavga etmiş dahi olsak istediğini yapıp küslüğe devam ediyor çok yıprandım bundan çocuk istemiyorum aramızı düzeltene kadar
İnanın çok düşündüm kıyamet koptu evde resmen bütün hapları gözümün önünde çöpe attı işi şiddet boyutuna taşımasından korkuyorum açıkçası çünkü o zman dönülmez bir yol olur bizim için affedersin ama resmen sex için barışıp küslüğüne devam eden bir adama dönüştüaranızdaki problemleri aşana kadar çocuk istememenizi takdir ediyor ve destekliyorum. ama bunu farklı yollarla yaparsanız daha iyi olur örneğin doğum kontrol hapı kullanmanız daha mantıklı bence.
eşinizden habersiz kullanın o zaman sizin bedeninizİnanın çok düşündüm kıyamet koptu evde resmen bütün hapları gözümün önünde çöpe attı
Bana saygısı olduğunu düşünmüyorum artık kendiside çocuk istemiyor ama saçma sapan geri çekilme yöntemiyle hamile kalmayacağını düşünüyor bırak kullanayım diyorum yok diyor bağırıp duruyor geçen ay bu bahsettiğim hapları kullanmazdım ama çok uzun tuttu ve bende boşalmasa bile korktumeşinizden habersiz kullanın o zaman sizin bedeniniz
Hamile olmadığımdan bir emin olsamSpiral taktırın. Yazık değil mi bir sürü hormonel ilaç içmişsiniz.
Sabah git kan ver öğlenden sonra çıkar.Hamile olmadığımdan bir emin olsam
Siz hamilelik konusunda ne düşünüyorsunuz şuan kendimi çok kötü hissediyorum resmen eşim ne derse yapmak zorunda kalıyorum ilaç içtiğimi öğrense çok kızacak ve bunun acısını yine yatakta çıkartacakSpiral taktırın. Yazık değil mi bir sürü hormonel ilaç içmişsiniz.
Kan verirsem eşim anlar ve hamile kalırsam beni suçlayacağından eminimSabah git kan ver öğlenden sonra çıkar.
Hazır hissetmediğiniz sürece sakın yapmayın. Hamilelik psikolojisi de kolay değil. Zaten aranız iyi değilmiş biraz ertelemek iyi gelebilir.Siz hamilelik konusunda ne düşünüyorsunuz şuan kendimi çok kötü hissediyorum resmen eşim ne derse yapmak zorunda kalıyorum ilaç içtiğimi öğrense çok kızacak ve bunun acısını yine yatakta çıkartacak
Nerden anlayacak minicik iğne izi.Kan verirsem eşim anlar ve hamile kalırsam beni suçlayacağından eminim
İlk sene aramız çok iyiydi hatta bu sene için çocuk bile düşünmeye başlamıştık ama sonra çok değişti sürekli kendimi sorguladım ben mi hata yaptım her istediğini yaparak diye ama istekleri gün geçtikçe artı artık bu durumdayız her gün benden istiyor ve aramız kötü olduğunda bile yapıyor sonra küslük kaldığı yerden devam ediyor kendimi eşi gibi değilde sadece ihtiyaçlarını karşılıyorum gibi hissediyorumHazır hissetmediğiniz sürece sakın yapmayın. Hamilelik psikolojisi de kolay değil. Zaten aranız iyi değilmiş biraz ertelemek iyi gelebilir.
Kendi sisteminden görür daha önce böyle bir olay yaşadımNerden anlayacak minicik iğne izi.
Açıkça çocuk istemediğinizi söyleyebilirsiniz. Sizin bedeniniz sizin kararınız. Köle olmayın. Sizin izniniz dışında yapmaya çalışan birini de yanınızda tutmanızı önermemKendi sisteminden görür daha önce böyle bir olay yaşadım
Bunu söylediğim zaman beni öyle manipüle ediyor ki seni arzuladığım için hata benim falan demeye başlıyor senin görevin bu kadınlık sadece yemek temizlikle olmaz falan diyorAçıkça çocuk istemediğinizi söyleyebilirsiniz. Sizin bedeniniz sizin kararınız. Köle olmayın. Sizin izniniz dışında yapmaya çalışan birini de yanınızda tutmanızı önermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?