- 4 Eylül 2025
- 39
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi bilinmeyen2869
-
Geçmiyor zaten çok düşünüyorum bende ama bir türlü cesaret edemiyorumAbla nolur boşan ya bu herifle ömür geçmez
Bu manipüle edecek bir cümle değil ki kıçına tekme vurmalık bir cümle. Zihniyeti çok kötü.Bunu söylediğim zaman beni öyle manipüle ediyor ki seni arzuladığım için hata benim falan demeye başlıyor senin görevin bu kadınlık sadece yemek temizlikle olmaz falan diyor
Maddi imkanım var bende çalışıyorum ama kartlarım ondaYani konuyla alakasız ama adınıza da üzüldüm. İstismar ediliyorsunuz resmen. Ayrılma şansınız yok mu?
Hamilelikten çok ilacın hormon dengesini bozması yüzünden dengesizlik yaşıyo gibisiniz. Ödeyebilirim derseniz özel kliniğe gidebilirsiniz, sistemde görünmez, anlayamaz.
Sebep?Maddi imkanım var bende çalışıyorum ama kartlarım onda
Bu sefer ben kendimi kötü hissediyorum ama severek evlendik çok bekledik evlenmek için ama durum buna geldi şuan hiç bir şey olmamış gibi yatıyor bu beni deli ediyor sabah olduğu zaman işe gitmeden yine sırnaşacak gün boyu yapmazsam trip çekeceğimBu manipüle edecek bir cümle değil ki kıçına tekme vurmalık bir cümle. Zihniyeti çok kötü.
İnek gibi sağılıyorsunuz geçmiş olsunBu sefer ben kendimi kötü hissediyorum ama severek evlendik çok bekledik evlenmek için ama durum buna geldi şuan hiç bir şey olmamış gibi yatıyor bu beni deli ediyor sabah olduğu zaman işe gitmeden yine sırnaşacak gün boyu yapmazsam trip çekeceğim
O şekilde kaldı benimde kartım var ama hesap hareketlerinden görürSebep?
Ablaaa kartların neden onda ya resmen hayatını ele geçirmiş parazit gibiMaddi imkanım var bende çalışıyorum ama kartlarım onda
Aynen öyle derdimi söylediğimde bile beni susturup yatağa götürüyor bugün ağladığımı gördüğü halde devam ettiİnek gibi sağılıyorsunuz geçmiş olsun
Siz de her şeye itiraz ediyorsunuz. Görürse görsün. Çocuk istemiyorum bitti. Canı gitmek mi istiyor kapı orada.O şekilde kaldı benimde kartım var ama hesap hareketlerinden görür
Severek evlenmenin cezasjnj çekiyorum galibaAblaaa kartların neden onda ya resmen hayatını ele geçirmiş parazit gibi
QR ya da NFC ile ödemekte bi seçenek. ATM'den nakit çekin uygulamayla. Bu da bi seçenek. Adam sizi hem yatakta kullanıyor, hem alın terinizi zaptediyor, hamilelik gibi ikinizi de ilgilendiren bi şeyde karar hakkı tanımıyor. Bi de sağlıkçı diyodsunuz. Geri çekilme bi korunma yöntemi değil diye bas bas bağıran doktor da duymamış heralde pislik. Yani kusura bakmayın çok sinirlendim. Ayrıca çok üzüldüm. Yardım etme, söyleme ihtiyacı duyuyorum bunları. Çalışan bi kadınsınız, çocuk yok. Kartlarınızın onda olması da çok basit bi kart iptali için aramanıza bakar. Manipüle etmesine izin vermeyin lütfen. Hamile olduğunuzu sanmıyorum. İnşallah kalmazsınız.Maddi imkanım var bende çalışıyorum ama kartlarım onda
Hayır görse ne olur öyle bir sindirmiş ki her şeyi deniyor üzerinde. Koskoca okumuş parasını kazanan kadın. Kullandırmasın kendini. Konu sahibi de suçlu.QR ya da NFC ile ödemekte bi seçenek. ATM'den nakit çekin uygulamayla. Bu da bi seçenek. Adam sizi hem yatakta kullanıyor, hem alın terinizi zaptediyor, hamilelik gibi ikinizi de ilgilendiren bi şeyde karar hakkı tanımıyor. Bi de sağlıkçı diyodsunuz. Geri çekilme bi korunma yöntemi değil diye bas bas bağıran doktor da duymamış heralde pislik. Yani kusura bakmayın çok sinirlendim. Ayrıca çok üzüldüm. Yardım etme, söyleme ihtiyacı duyuyorum bunları. Çalışan bi kadınsınız, çocuk yok. Kartlarınızın onda olması da çok basit bi kart iptali için aramanıza bakar. Manipüle etmesine izin vermeyin lütfen. Hamile olduğunuzu sanmıyorum. İnşallah kalmazsınız.
İnşallah değilimdir diğer ilaçların zarar vereceğini söylüyor ama yalan beni çocukla vuracak çocuk olursa bırakmayacağımı düşünüyor çünkü ben yetim büyüdüm hep derdim bir çocuğun annesi babası hep birlikte olmalı diye oda bunu kullanarak boşanmayacağımı düşünüyorQR ya da NFC ile ödemekte bi seçenek. ATM'den nakit çekin uygulamayla. Bu da bi seçenek. Adam sizi hem yatakta kullanıyor, hem alın terinizi zaptediyor, hamilelik gibi ikinizi de ilgilendiren bi şeyde karar hakkı tanımıyor. Bi de sağlıkçı diyodsunuz. Geri çekilme bi korunma yöntemi değil diye bas bas bağıran doktor da duymamış heralde pislik. Yani kusura bakmayın çok sinirlendim. Ayrıca çok üzüldüm. Yardım etme, söyleme ihtiyacı duyuyorum bunları. Çalışan bi kadınsınız, çocuk yok. Kartlarınızın onda olması da çok basit bi kart iptali için aramanıza bakar. Manipüle etmesine izin vermeyin lütfen. Hamile olduğunuzu sanmıyorum. İnşallah kalmazsınız.
Severek evlenen bi ksdın olarak ceza çekmiyorum. Siz yanlış adama denk gelmişsiniz mesele bu. Kendinizi korumakta size kalmış. Kim ne yaparsa yapsın insanın kendine yaptığını yapamaz.Severek evlenmenin cezasjnj çekiyorum galiba
Çok suçluyum hemde resmen yatağında köle oldumHayır görse ne olur öyle bir sindirmiş ki her şeyi deniyor üzerinde. Koskoca okumuş parasını kazanan kadın. Kullandırmasın kendini. Konu sahibi de suçlu.
Boşansam bile beni rahat bırakmayacağını söylüyor bazen gülerek ama gerçekten öyle bir adam benim sevgim kör ettiği için böyle dedimSeverek evlenen bi ksdın olarak ceza çekmiyorum. Siz yanlış adama denk gelmişsiniz mesele bu. Kendinizi korumakta size kalmış. Kim ne yaparsa yapsın insanın kendine yaptığını yapamaz.
Yalancı pislik. Manüpile etmeye çalışıyor sizi. Doğum yapmamış kadınlar için spiral taktırmak biraz zahmetli hemde taktırdığınızda bi süre ilişki yasak olacak kontrol edemezsiniz ama iğneler var aylık yapılıyor. Kullanabilirsiniz. Anlayamaz.İnşallah değilimdir diğer ilaçların zarar vereceğini söylüyor ama yalan beni çocukla vuracak çocuk olursa bırakmayacağımı düşünüyor çünkü ben yetim büyüdüm hep derdim bir çocuğun annesi babası hep birlikte olmalı diye oda bunu kullanarak boşanmayacağımı düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?