- 4 Eylül 2025
- 39
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi bilinmeyen2869
-
Bugün test yaptırdım eşime söyledim 0,38 çıktı o korunmasız ilişkinin arından 14 gün geçti artık yükselmez değil miSakın işi bırakmayın. Ayağınıza pranga vurmak olur bu. Memursunuz heralde tayin ister boşanırken ayrılırsınız ordan. Kangrenli iki uzvu birden kesersiniz ama önemli olan bu cesareti göstermeniz.
Hayır. Ben 13. Gün yaptırdığım testte 17 değer görmüştüm. Sorun üst üste aldığınız ertesi gün hapları.Bugün test yaptırdım eşime söyledim 0,38 çıktı o korunmasız ilişkinin arından 14 gün geçti artık yükselmez değil mi
Sakın böyle bi insandan cocuk getirmeyin,ertesi gün hapı da gerçekten hormonları mahvediyor bende kullandım maalesef 1 hafta boyunca kahverengi akıntım oldu regl gibi adet düzenim şaştı. Sağlıkocagına gidip doğum kontrol hapı alın bence yada bir yakınınız alıp size versin?Boşansam bile beni rahat bırakmayacağını söylüyor bazen gülerek ama gerçekten öyle bir adam benim sevgim kör ettiği için böyle dedim
Şuan gerçekten rahatladım yani değerin yükselmesi söz konusu değil eğer çıkacak olsaydı 0,38 gibi düşük bir değer olmazdı demi o kadar saçma bilgiler var ki belki daha sonradan değer yükselir yumurtlama döneminde artar diyenler var böyle bir ihtimal artık yok değil mi bilindiğim halde aklıma şüphe düşüyorHayır. Ben 13. Gün yaptırdığım testte 17 değer görmüştüm. Sorun üst üste aldığınız ertesi gün hapları.
Sakın böyle bi insandan cocuk getirmeyin,ertesi gün hapı da gerçekten hormonları mahvediyor bende kullandım maalesef 1 hafta boyunca kahverengi akıntım oldu regl gibi adet düzenim şaştı. Sağlıkocagına gidip doğum kontrol hapı alın bence yada bir yakınınız alıp size versin?
Asla düşünmüyorum bugün test sonucundan emin olunca artık sürdüremediğimi dile getirdim başta yine aynı tepkileri verdi ama bu kez kararlı olduğumu gördü uzunca bir konuşma yaptım buna ihtiyacım varmış yemekten bu yana eve gelmedi bakalım nasıl olacakSakın böyle bi insandan cocuk getirmeyin,ertesi gün hapı da gerçekten hormonları mahvediyor bende kullandım maalesef 1 hafta boyunca kahverengi akıntım oldu regl gibi adet düzenim şaştı. Sağlıkocagına gidip doğum kontrol hapı alın bence yada bir yakınınız alıp size versin?
Dalga geçilecek bir konu yok ortadaKirbacliyor mu sizi yoksa
Asla düşünmüyorum bugün test sonucundan emin olunca artık sürdüremediğimi dile getirdim başta yine aynı tepkileri verdi ama bu kez kararlı olduğumu gördü uzunca bir konuşma yaptım buna ihtiyacım varmış yemekten bu yana eve gelmedi bakalım nasıl o
Kıyamam sana ya böyle bi durumda ailende arkandaysa hiç düşünme derim..Asla düşünmüyorum bugün test sonucundan emin olunca artık sürdüremediğimi dile getirdim başta yine aynı tepkileri verdi ama bu kez kararlı olduğumu gördü uzunca bir konuşma yaptım buna ihtiyacım varmış yemekten bu yana eve gelmedi bakalım nasıl olacak
Bir ailem olsaydı bu son 7 ayı hiç çekmezdim zatenKıyamam sana ya böyle bi durumda ailende arkandaysa hiç düşünme derim..
Kendi basınıza ayakta durabilecek birisiniz lütfen kurtuluşu ertelemeyin manipüle edecektir bu süreçte kanmayınBir ailem olsaydı bu son 7 ayı hiç çekmezdim zaten
Hayır ben düşünmüyorum yükseleceğini. 5in altında çıkan değerler negatif olarak değerlendirilir her zaman. Hani işte 4 vs çıksa bi tuhaf gelirdi (ki bence o da az süreci düşününce) dur bi dk derdim ama 0.38le 14 gün önceki ilişkiden bu değer mümkün değilŞuan gerçekten rahatladım yani değerin yükselmesi söz konusu değil eğer çıkacak olsaydı 0,38 gibi düşük bir değer olmazdı demi o kadar saçma bilgiler var ki belki daha sonradan değer yükselir yumurtlama döneminde artar diyenler var böyle bir ihtimal artık yok değil mi bilindiğim halde aklıma şüphe düşüyor
Bence bu konuşmadan sonra eşinizin yanından, o evden en kısa sürede yanından ayrılmanız lazım. Sizi dindirecek, cesaretinizi kırıcak bi tavır veya hareket belki yalandan yumuşak davranış göstermesine, bu alanı yaratmaya müsade etmeyin diyorum. Manipüle etmeyi iyi biliyor.Bir ailem olsaydı bu son 7 ayı hiç çekmezdim zaten
Bugün gideceğimi söyledim davayı aç S***** G** (Defol) dedi bana bende bugün eşyalarımı toplamak için odaya girdim bu süreçte arkadaşımda kalmayı düşündüm yine yanıma gelip hala nikahımızın olduğu benle birlikte olmak istediğini söyledi ne kadar diretsemde ilk defa bana vurdu ve yapacağını yaptı o evden çıkar çıkmaz arkadaşıma geçtimbu süreçte umarım fazla yıpranmam bana destek olduğunuz için teşekkür ederimBence bu konuşmadan sonra eşinizin yanından, o evden en kısa sürede yanından ayrılmanız lazım. Sizi dindirecek, cesaretinizi kırıcak bi tavır veya hareket belki yalandan yumuşak davranış göstermesine, bu alanı yaratmaya müsade etmeyin diyorum. Manipüle etmeyi iyi biliyor.
Yaa darp raporu aldınız mı? Şaka mı ya bu pislik herif o kadar doğru bi karar verdiniz ki ömür boyu katlanmayacaksınız en azındanBugün gideceğimi söyledim davayı aç S*** G (Defol) dedi bana bende bugün eşyalarımı toplamak için odaya girdim bu süreçte arkadaşımda kalmayı düşündüm yine yanıma gelip hala nikahımızın olduğu benle birlikte olmak istediğini söyledi ne kadar diretsemde ilk defa bana vurdu ve yapacağını yaptı o evden çıkar çıkmaz arkadaşıma geçtimbu süreçte umarım fazla yıpranmam bana destek olduğunuz için teşekkür ederim
Darp raporu alın, biraz yıpratıcı biliyorum ama gerekli görülürse jinekolojik muayene de yaptırın. Bi adım attınız umarım devamı gelir. Tam da tahmin ettiğim gibi iğrenç bi dağ ayısı pis herif. Siz darp raporu-uzaklaştırma-boşanma davası 3lüsünü aynı anda yapın. Kolaylık diliyorumBugün gideceğimi söyledim davayı aç S*** G (Defol) dedi bana bende bugün eşyalarımı toplamak için odaya girdim bu süreçte arkadaşımda kalmayı düşündüm yine yanıma gelip hala nikahımızın olduğu benle birlikte olmak istediğini söyledi ne kadar diretsemde ilk defa bana vurdu ve yapacağını yaptı o evden çıkar çıkmaz arkadaşıma geçtimbu süreçte umarım fazla yıpranmam bana destek olduğunuz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?