- 23 Ağustos 2025
- 459
- 743
- 18
- Konu Sahibi bilinmeyen2869
-
Her zaman bir ayağın dışarda olmalı. Öyle her istediğini yapamayacağını bilmeli. Siz hiç itiraz edip çekip gittiniz mi mesela? Sizi kaybetme korkusu yaşadı mı?Çok suçluyum hemde resmen yatağında köle oldum
Evet iğneleri duymuştum ama ben bu adamla ömür geçirmek istemiyorum şuan hamile olmadığıma emin olduktan sonra ayrılmayı düşünüyorum ne kadar zorlarsa zorlasın yatağına girmeyeceğimYalancı pislik. Manüpile etmeye çalışıyor sizi. Doğum yapmamış kadınlar için spiral taktırmak biraz zahmetli hemde taktırdığınızda bi süre ilişki yasak olacak kontrol edemezsiniz ama iğneler var aylık yapılıyor. Kullanabilirsiniz. Anlayamaz.
Evet ama belli ki etkisi altına alıp sindirmiş adım atmaya cesaret edemiyor. Kızmak konu sahibinin sorununu çözmeyeceği için kabahatini görmezden geliyorum. Yoksa eminim bu raddeye gelene kadar bi ton red flag vardı ve konu sahibi ya görmedi ya görmezden geldi. Önemli olan şu an ne yapacağı. Yapmaya cesaret lazım yetim bi kadın için kolay olmayabilir.Hayır görse ne olur öyle bir sindirmiş ki her şeyi deniyor üzerinde. Koskoca okumuş parasını kazanan kadın. Kullandırmasın kendini. Konu sahibi de suçlu.
Ben yerinizde olsam hayır dediğimde evden hızlıca ayeılabileceğim bi şekilde bi ortamda olurum. Ya da bi srkadaşıma vs ziyarete gidiyorum diyip dönmeyin. Ayrıca sizi zorladığında vücudunuzda iz bırakıyor da darp raporu alabilirsiniz. İğne de bu adımları atana kadar sizi korumak için.Evet iğneleri duymuştum ama ben bu adamla ömür geçirmek istemiyorum şuan hamile olmadığıma emin olduktan sonra ayrılmayı düşünüyorum ne kadar zorlarsa zorlasın yatağına girmeyeceğim
Defalarca yaşadı hemde her seferinde geri geldim bir ay iyi sonra yine aynı beni maddi yön zorlamıyor çünkü harcamalarımı yapıyorum hatta dışardan bakanlar ne güzel diyor ama içini bilmiyorlar beni zorlayan konu istesemde istemesemde beni sexe zorlaması artık içimden bile gelmiyor bitsin diye bekliyorumHer zaman bir ayağın dışarda olmalı. Öyle her istediğini yapamayacağını bilmeli. Siz hiç itiraz edip çekip gittiniz mi mesela? Sizi kaybetme korkusu yaşadı mı?
Bana bugüne kadar hiç şiddet göstermedi diyorum ya onu bu şekilde görmek istemem sadece sevişme anında canımı yakıyor ama oda darp raporu alınmaZBen yerinizde olsam hayır dediğimde evden hızlıca ayeılabileceğim bi şekilde bi ortamda olurum. Ya da bi srkadaşıma vs ziyarete gidiyorum diyip dönmeyin. Ayrıca sizi zorladığında vücudunuzda iz bırakıyor da darp raporu alabilirsiniz. İğne de bu adımları atana kadar sizi korumak için.
Şuan tek istediğim böyle bir aileye çocuk vermemek bu konuları arkadaşlarımda konuştuğumda onlar beni anlıyor ama ellerinden bişey gelmiyor bir kez eşimin ablası be kayınvalideme bahsettim belki uyarırlar diye ama direkt beni suçladılar ne istiyorsun adam seni istiyor başka kadına gitse hoşuna mı gidecek diyeEvet ama belli ki etkisi altına alıp sindirmiş adım atmaya cesaret edemiyor. Kızmak konu sahibinin sorununu çözmeyeceği için kabahatini görmezden geliyorum. Yoksa eminim bu raddeye gelene kadar bi ton red flag vardı ve konu sahibi ya görmedi ya görmezden geldi. Önemli olan şu an ne yapacağı. Yapmaya cesaret lazım yetim bi kadın için kolay olmayabilir.
Yani zorladığı için fiziksel olarak bi etki bırakıyor olma ihtimalini düşündüm. İlla canınız acısın diye yapmaz ama kolunuzu tutarken morarmıştır mesela. O bile yeter. Canınızı yakıyorsa jinekolojik muayene de zorlanma izleri bulunur tabi yaptırmak isterseniz. Ben böyle birinin hayır dediğinizde kolunuzu sıkıp çekmek gibi çok basit birşeyle bile olsa şiddet göstereceğinden de eminim ayrıca. Sizi sindirmiş gözünüzün açıldığını anlarsa yapmayacağını düşünmüyorum. Ayrıca çalışan kadınsınız çocuk olursa bağlı kalıtım diye düşünürseniz o güveni kendinizde görmezseniz gabiki adamda kullanır.Bana bugüne kadar hiç şiddet göstermedi diyorum ya onu bu şekilde görmek istemem sadece sevişme anında canımı yakıyor ama oda darp raporu alınmaZ
Bunun sadecesi olmaz ki birliktelik iki taraflı rızaya dayalıdır. Ve birliktelik sırasında da dur dediğinizde durmalı. Bunu onunla konuştunuz mu belki bi aile terapisi alabilirsiniz eğer cidden ilişkinizdeki tek sorun buysa.Bana bugüne kadar hiç şiddet göstermedi diyorum ya onu bu şekilde görmek istemem sadece sevişme anında canımı yakıyor ama oda darp raporu alınmaZ
Öyle bi adamın ailesinin farklı olacağını sanmıyorum zaten. Ama ayrılıyorum senden dediğinizde cidden o kapıdan çıkıp dilekçe verip uzaklaştırma almanız lazım. Hızlı davranıp elini kolunu bsğlsmalıdınız tabiri caizse. Size yetişip engel olamasın yani. Böyle bi evlilik ve adamdan bu şekilde kurtulursunuz bence.Şuan tek istediğim böyle bir aileye çocuk vermemek bu konuları arkadaşlarımda konuştuğumda onlar beni anlıyor ama ellerinden bişey gelmiyor bir kez eşimin ablası be kayınvalideme bahsettim belki uyarırlar diye ama direkt beni suçladılar ne istiyorsun adam seni istiyor başka kadına gitse hoşuna mı gidecek diye
Bu konuda evet olabilir çünkü burda bahsetmeye utandığım bir sürü şey deniyor illaki bazen kanamam dahi oluyor çocuk mevsuznı aramız iyiyken konuşmuştuk artık istemediğimi söylüyorumYani zorladığı için fiziksel olarak bi etki bırakıyor olma ihtimalini düşündüm. İlla canınız acısın diye yapmaz ama kolunuzu tutarken morarmıştır mesela. O bile yeter. Canınızı yakıyorsa jinekolojik muayene de zorlanma izleri bulunur tabi yaptırmak isterseniz. Ben böyle birinin hayır dediğinizde kolunuzu sıkıp çekmek gibi çok basit birşeyle bile olsa şiddet göstereceğinden de eminim ayrıca. Sizi sindirmiş gözünüzün açıldığını anlarsa yapmayacağını düşünmüyorum. Ayrıca çalışan kadınsınız çocuk olursa bağlı kalıtım diye düşünürseniz o güveni kendinizde görmezseniz gabiki adamda kullanır.
O kadar zorluk çektim ki bu yere kolay gelmedim kocamdan baskılandığım kadar iş yerindede durum aynı sayılır mobing uyguluyorlar resmen eşim çalışma bırak diyor bu sürece bu yerdeyken girersem psikolojik olarak iş yerindede çok yıpranırım tayin isterim diye düşündüöÖyle bi adamın ailesinin farklı olacağını sanmıyorum zaten. Ama ayrılıyorum senden dediğinizde cidden o kapıdan çıkıp dilekçe verip uzaklaştırma almanız lazım. Hızlı davranıp elini kolunu bsğlsmalıdınız tabiri caizse. Size yetişip engel olamasın yani. Böyle bi evlilik ve adamdan bu şekilde kurtulursunuz bence.
O yaparken utanmıyor mu acaba da siz utanıyorsunuz ya gece gece herife sinirden uykum kaçtı resmenBu konuda evet olabilir çünkü burda bahsetmeye utandığım bir sürü şey deniyor illaki bazen kanamam dahi oluyor çocuk mevsuznı aramız iyiyken konuşmuştuk artık istemediğimi söylüyorum
Utansa ya da vicdanı olsa o konuda zaten ben acıdan kıvranırken devam etmez durduramıyorum onu resmen gözü dönüyor özellikle aramız kötüyken birlikte oluyorsak çok daha acı çektiriyor gün içinde sinirliyken ona söylediğim lafları söyleyip hadi söylesene falan diyor özür dileyene kadar devam ediyorO yaparken utanmıyor mu acaba da siz utanıyorsunuz ya gece gece herife sinirden uykum kaçtı resmen
Öyle olmasını inanki senden daha çok isterdimFake konu. Hatta erkek bile olabilirsin. Gecenin bir vakti sexe zorlanan kadın hikayesiyle bir fantazi kuruyorsun gibi geldi.
Hayat bazen senin gördüğün açıdan yaşanmıyor herşey maddi imkan demek değil bunu bilecek yaştayım bazen insan arkasında duracak bir aileyi arıyorBelirli bir yaşa gelmiş, parasını kazanan bir kadınsan, Hem psikolojik şiddet hem maddi sömürülme hemde zorla ilişki olan bir durumun içinde ne işin var? Burada bu konuyu açmak yerine çoktan boşanma davası açman lazım.
Bu şekilde çıktı silik mi sizceHerkese merhaba eşimin zorlaması sebebiyle ilişki yaşadım boşalmadı ben yinede ertesi gün hapı aldım tekrar eşimle 14 gün önce bir ilişki yaşadı boşalma olmadı ama ben yinede ertesi gün hapı aldım yani bir ayda iki kez kullandım hapı normal adet tarihim 11 Eylülde olması gerekiyordu ben 28ağustosta adet gördüm bunu ilk hapın etkisi sandım ama yerleşme kanaması olur diye düşündüm ilk gün çok az oldum sonraki 3 gün normal adet olur gibi oldum erken gebelik test yaptım silik çıktı bugün normal hamilelik testi yaptım negatif çıktı hamile olmaktan çok korkuyorum kan testi vermek istemiyorum çünkü eşim sağlıkçı ve anlayacak hapın etkisidir diye düşünmek istiyorum çünkü herhangi bir boşalma olmadı
Sakın işi bırakmayın. Ayağınıza pranga vurmak olur bu. Memursunuz heralde tayin ister boşanırken ayrılırsınız ordan. Kangrenli iki uzvu birden kesersiniz ama önemli olan bu cesareti göstermeniz.O kadar zorluk çektim ki bu yere kolay gelmedim kocamdan baskılandığım kadar iş yerindede durum aynı sayılır mobing uyguluyorlar resmen eşim çalışma bırak diyor bu sürece bu yerdeyken girersem psikolojik olarak iş yerindede çok yıpranırım tayin isterim diye düşündüö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?