Hamilemiyim ???

pkasss

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
1.691
1.035
448
Öncelikle Günaydın milleett

Mayısın sonun da hamile olduğumu öğrendim fakat 2 ay sonra kalbi durdu ve aldılaar :85: 2 aydırda korunmuyoruz geçen ay normal zamanınm da adet oldum fakat bu ay bugün itibariye 4 gün gecikti. Ve ben dün erken olduğunu bile bile test yaptım.
Bugün doktora gidicem randevu bulabilirsem ama meraktan da ölmek üzereyim.

Sonucum bu , Yani şimdi hamilemiyim been ????? :101:

canımmmmmmmmmmmmmm hamilesinnnnn hadii gözün aydınnnn darısı bana ınsallahhhhh :))

canımmmmmmmmmmmmmm hamilesinnnnn hadii gözün aydınnnn darısı bana ınsallahhhhh :))

Bütün gece uyuyamadım biliyormusun Acaba mı değilmi boşuna sevinme diyorum ama gecen ay direk tek çizgiydi.
Dedim , sen bu gidişle kafayı yersin en iyisi gir yaz sor rahatlaa :111: ..
KOCAMAN BİR AMİİNNN İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SANA DA KISMET OLURR
Alahım Yarabbimm yaaa :)) Birde ben evelsi gece rüyamda adet olduğumu gördüm nete baktım manası ne diye. Evlat sahibi olmaya delaletmiş... Harbiden delaletmiş yani

canımm yaaa mutlulugun daım olsunnn ınan bende cok sevındımm peki özel bişey yaptınmı bu ay bebiş için bıze tavsıyelerın varmı

tebrik ederim canım rabbim sağlıkcakla kucağına almayı da nasip eder inşşş

Şimdi doktordan geldim kızlaarrr .Beta-hCG 116,52 çıktı. Fakat doktor çok yoğundu bende sonucu göstermeden çıktım hastaneden. Sonuç olarak evet çok şükür hamileyiimmmmm :))

Şimdi doktordan geldim kızlaarrr .Beta-hCG 116,52 çıktı. Fakat doktor çok yoğundu bende sonucu göstermeden çıktım hastaneden. Sonuç olarak evet çok şükür hamileyiimmmmm :))

Gözün aydın canım Güzel,sıkıntısız bir hamilelik dilerim Saglıkla,mutlulukla kucağına alırsın inşallah bebeğini

şimdi doktordan geldim kızlaarrr .beta-hcg 116,52 çıktı. Fakat doktor çok yoğundu bende sonucu göstermeden çıktım hastaneden. Sonuç olarak evet çok şükür hamileyiimmmmm :))

ayy gözün aydınn canımmmm hangi günler ilişkide bulundun özel bişey yaptınmı canımm senın tavsıyelerıne ıhtıyacımız var canım

Canım bebeğin hayırlı ugurlu olsun benimde ilk bebeğim 2 aylıkken öldü çok zor ama sen baya cesaretlisin maşallah benim odum patlıyor... bir konu açtım ama kimse cevap vermedi yardimci olur musunuz banada :/

ayy gözün aydınn canımmmm hangi günler ilişkide bulundun özel bişey yaptınmı canımm senın tavsıyelerıne ıhtıyacımız var canım

tekrar teşekkür ederim hayırlısıyla sende sahip olursun inşallah en yakın zamandaa .
Ben hiç anlamam hani derler ya adetten şu kadar önce şu kadar sonra olursa daha iyi falan .. Biz çokk sık ilişkiye giriyoruz. bazen 2-3 gün olmaz onda da günde 2-3 kez olur. O yüzden ne zaman oldu nasıl oldu bilmiyorumm :)) Ama şuna çok dikkat ettim hep , ilişkiden hemen sonra gitmedim wc ye. Bekledim hep..

sagol canım cok tesekkur ederımmm bebişini hayırlı bısekılde kucagına almayı nasıp etsın rabbımmm

Evet başlıkta da söylediğim gibi ben aslında kimyasal gebelik yaşıyormuşum.. Dün kahverengi akıntı sebebiyle doktora gittim. Değerlerin (Beta-hCG) çok düşüktü şimdiye çoktan görmemiz gereken keseyide göremedik dedi.. Tekrar test yaptı 1300üleri geçmiş olmam lazımken benim değerim 456 ydı.. Yani şuan ne olduğunu bile daha önce bilmediğim birşeyle karşı karşıyayım.
Önce 10-11 haftalıkken karnımda kalbi duran bebeğim şimdi de hiç olamaya niyeti bile olmayan gebeliğim.. Herşeyde bir hayır vardır diyorum ama bu kesinlikle üzülmeme engel değil... Hatta daha da kötü oluyorum.. İkide sıfır..
Şimdi sessiz sedasız kanamanın artmasını ve gebeliğin sonlanmasını beklemekten başka elimden hiç bişey gelmiyor..
Halbuki ne kadar da sevinmiştim testi yaptığımda..
Sonuç olarak nette birsürü şey okumama rağmen tam olarak anlamadığım şu kimyasal gebelik neden olur.. Ben neden arka arkaya böyle şeyler yaşamış olabiliirm ?
Pazartesi prof dr a gidicem , ama dün o üzüntüyle 2 doktora birden gösterdim sonuçlarımı. Bir doktor pıhtılaşma olabilir bir doktorda araştırmaya gerek bile yok ben 8 düşükten sonra çocuk doğuranları gördüm diyerek konuyu kapamamızı istedi.
Ben şimdi ne yapmalıyım ?
Her 2-3 ayda bir hamilelik pskolojisini yaşayıp sonra 4 gebelikten 1i böyle sonuçlanıyor üzülme boşuna sözleriyle mi karşılaşıcam ?

canım yaaaa ınan cok üzüldümmmmm sakın kendını yıpratma hersey Allah tan unutma rabbım ol derse olur bak en guzelı ne bılıyormuısun en azından normal yollarla hamıle kalabılmem güzel bir tedaviye basla araştır ve o sekılde ilerle rabbım ne verırse hayırlısını versın canımm sıkma canını

Kızzzlar yine benim bir gebelik sorum var..
Az önce eve gelirken aldığım erken gebelik testini yaptım ve sonuç bu yaklaşık 10 dakika sonra çıktı. Adetime 5 gün var. prospektüsünde 4 gün öncesini gösterir diyor.
Peki sizin yorumunuz nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…