Hamilemiyim ???

Pozitif degil canim o kendi rengi gibi. Biraz daha koyu olsa pozitif diyecem aama bana negative gibi geldi. Ben de bi hafta kala yaptirmistim testi. Iki cizgi de hemem hemen ayni belirginlikteydi . Gene de bu testlere pek guven olmaz kan testi yaptir . Sag taraftaki belirgin olan kirmizi C dir yani kontrol. Sol taraftaki T . Yani test. Sen sol tarafa bakacaksin.. sagdaki zaten daima kirmizi cikar . Dedigim gibi gene de belli olmaz .kan testini yaptir Allah gonlune gore versin . Istiyor musun istemiyor musun bilmiyorum ama her ne istiyorsan o olur insallah

Son düzenleme:

deli gibi istiyorum hemde evet artık testlerin ustası oldum kaç aydırr bu kaçıncı fakat yorum bakımından çok şüphedeyim bendee... Testte 15 dakika içerisinde diyor ve benim 10 dk da sonuç bu oldu... Ben geçen ay yapmıştım normal gebelik testiydi tek çizgiydi diğeri hiiiç yoktu bileee.. Amaa ben yarın ilk iş gidip baktırıcam tabiii

Ben en son 3 sene once yaptirmistim. Simdi testler de cok degismis sekil olarak... gecen ay hic yoksa cizgi . Ona nazaran bu cizgi gayet belli o zaman. Rabbim herkesin gonlune gore versin .ilk cocugun mu olacak ?

Ben en son 3 sene once yaptirmistim. Simdi testler de cok degismis sekil olarak... gecen ay hic yoksa cizgi . Ona nazaran bu cizgi gayet belli o zaman. Rabbim herkesin gonlune gore versin .ilk cocugun mu olacak ?

evet geçen ay hiç çizgi oluşmamıştı t kısmında . ama bunda dediğin gibi geçen aya nazaran oldukçaaa varr :)) amiiinn inşallaahh..
3. hamileliğim olucak ama allah izin veririse ilk çocuğum

evet geçen ay hiç çizgi oluşmamıştı t kısmında . ama bunda dediğin gibi geçen aya nazaran oldukçaaa varr :)) amiiinn inşallaahh..
3. hamileliğim olucak ama allah izin veririse ilk çocuğum

Ayyy hadi bakalim umarim pozitiftir. ve en onemlisi Saglikli bir gebeliktir. Dua edicem Allah isteyen herkese nasip etsin insalllah .

ayy benımde 25 ıydı adet gunum 26sında test yaptım ıkıncı cızgı kopkoyu cıktı hala hamıle değilim sankı suan :)

ayy benımde 25 ıydı adet gunum 26sında test yaptım ıkıncı cızgı kopkoyu cıktı hala hamıle değilim sankı suan :)

ayyy ne güzell Allah sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin ozaman sanaa :) Gittinmi peki doktora ne kadarlıkmış ?

bende uğraşıyorum tüp bebek için o yüzden testlerin uzmanı oldum :)) haber bekliyorum yarın

Hepimiz bu duyguyu tadabilirizzz inşallah. Benim ilk ikisi çok üzücü bitti inşallah hamileyimdir ve de sağlıklı bir şekilde devam eder , öylede biter. Kalbinden ne geçiyorsa Allah daha fazlasını versin en yakın zamanda çok güzel sonuçlar alırsın umarııım... Vericem vericem yayın yapıcam burda zaten paylaşmadan durabilrmiyim been :26:

okudum geçmişi zaten allah bu sefer 9 ay senden ayırmaz bebeğini inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amınnn yok canım yarın gıdıyoruz ama bı aylık olmadı henüz tahmınımce:):) ılk aydan kaldım beklemıyordum bıle

hmm isteyerek mi kaldın yoksa hesapta yokken güzel bi haber mi oldu bu :) eğer geç döllenme değilse 3 haftalık falan oluyor heralde ben ilkinde hiç bişey anlamamıştım adet falanda takip etmezdim ozaman 6 haftalıktı gittiğim de :)) şimdi adet gününü bekleyemiyorum bileee öğrenmk için ah aahhh

okudum geçmişi zaten allah bu sefer 9 ay senden ayırmaz bebeğini inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN

ah yerım senın heyecanını hamılesındır ınsallah canımm senınde hayırlı bır hamılelık olur ınşallah bız ılk defa denedık ama tam içe boşalma olmamıştı hem ondan dolayı hemde şakadana hamıle kalacağımı beklemıyordum bır nevı surpriz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…