Hamilemiyim :(

Erken gebelik testi aldim ama negatif cikti

üzülme daha o kadar erken ki rabbim vercek inşallah belki esin yanındayken bu guzel haberi yasamak daha iyi olcak bıraz nazını cekmsı lazım:) sen adet gunun gecerse kanda baktır kesın sonuc olsun

üzülme daha o kadar erken ki rabbim vercek inşallah belki esin yanındayken bu guzel haberi yasamak daha iyi olcak bıraz nazını cekmsı lazım:) sen adet gunun gecerse kanda baktır kesın sonuc olsun

Erken gebelik testinde çıkmadı kanda çıkabilirmi yani ? Ya benim her ay 3 gün aşağı gelir zaten adet günüm yani normalde bugün olmam lazım ama olmadım daha eğer 3-4 gün daha olmazsam gider baktırırım o zaman

idrar testleri sonucu gec gösterir erken gbelık testide olsa 4 gun falan gecmesı lazım aman kan kesın sonucu verir adet gununde yaptırsanda sonucun cıkar beklemene gerek yok

idrar testleri sonucu gec gösterir erken gbelık testide olsa 4 gun falan gecmesı lazım aman kan kesın sonucu verir adet gununde yaptırsanda sonucun cıkar beklemene gerek yok

Yaa bi ümit doğdu bak şimdi içime o zaman en fazla 3 gün daha beklerim baktım adet olmuyorum hoppa hastaneye :)

Ah canım daha çok gencsiniz..
Bu kadar sıkmayın kendinizi.
Ne bebeleriniz olur ilerde Allah nasip eder de insallah olursa o zaman dersin ki niye boşuna kafama takmışım.
Üzmeyin kendinizi.. Daha önünüzde nice yıllar var.. İki hatta üç tane bile yaparsınız :)

Ya biz çok ümitlenmiştik bi bebeğimiz olmasını çok istiyoruz zaten 4 senedir beraberiz onunla çocuklarımızın isimleri bile hazır :)

canım haddim değil ama bence bebek işi evliliğin ilk zamanlarda iyi değil...

yani şuanda eşin askerde ne zaman gelecek siz bir aynı evin içinde yaşamaya bakın bir..benimde evliliğimin 7.ayında hamile olduğumu öğrendim erkendi benim için en azından tam bir sene geçsin istiyordum ama kısmet.

bence yaşlarda küçükse hemen hamile kalma eşinde askerde..hamilelik kolay geçmiyor siz daha anı evdeki ilişliyi yaşamayadan bebek düşünmeyin..haa ben şuanda biraz erken olsaymış diyorum bebeğimi çok merak ediyorum..

ben evleneli bi yıl olmadı ama bebeğim şuan kucağımda :)
anlayışlı bir eşim olmasına rağmen ilk aylar yeni evliyken hamile olmak çok zordu.
inan ne kadar şimdi iyiki olmuş desem de biz evli olduğumuzu 9 ay anlamadık
kolay bi hamilelik olsa bile o psikoloji bambaşkaydı
doğumdan sonra da herşey değişiyo kesinlikle en az 1 yıl evliliği yaşa.

Teşekkür ederim fikirlerin için ya zaten bu sefer hamilelik durumu söz konusu olmazsa askerden gelene kadar tamamen kapatıyoruz bu konuyu

sana söylemiştim negatıf cıkabılır dıye ıdrar testlerı kesın sonuc vermez erken den sen kanda baktır inşallah hamılesındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…