BenimdeEvet canım 8 ocak'tı
İlk gebelik mi yas kaç ben 31 yasindayim ağustos da kürtaj oldum kalp atışı duyulmadigi için bu ikinci inşallah rabbim bunu hayırlısıyla sağ salim eli ayağı düzgün aklı salim olarak kucağımıza almayı nasip etsin inşaallahBeklemek çok kötü yaa.. Sabırsızlanıyor insan
İlk gebelik mi yas kaç ben 31 yasindayim ağustos da kürtaj oldum kalp atışı duyulmadigi için bu ikinci inşallah rabbim bunu hayırlısıyla sağ salim eli ayağı düzgün aklı salim olarak kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
Ayy ne güzel allah bağışlasın oğlunuzu da rabbim hayirlisiyla tamamına erdirsin inşallahAmin inşallah canım, benim 17 yaşında oğlum var yıllar sonra bu duyguyu tekrar tadacağım allah nasip ederse.. Yaşım 35 inşallah rahat bir gebelik olur hepimiz için..
Ayy ne güzel allah bağışlasın oğlunuzu da rabbim hayirlisiyla tamamına erdirsin inşallah
Sa. kizlar bir sorum olacak benim adetime 6 gün kala yumurtaliklarimda daha cok sol tarafta bi ara sira batma cekme oldu gögüslerim cok sistki kenarlarindan dogru aciyo ve ara sira uclarina sizlama girio ayaga kalkinvada basim dönüo migde bulantisi felan yok bida ara sira sol bacagim biraz cekio sorum su dün erken gebelik testi yaptim negativ cikti adetime dört gün vardi sizce hamile olma ihtimalim varmi ?
Peki sen ne zaman ögrendin hamile oldugun bende artik agri felan fazla yok adetime üc gün kaldi bazen öksürünce batma oluyor bide adet olcakmis gibi karnim agridi sende tüm belirtiler nelerdiBenim bir sorum olacak bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi?
Son dört gündür gece uykularım bozuldu her saat başı uyanıyorum kafayı yiyeceğim yatınca zaten uyumam zaman alıyor.. Hamilelikle alakası var mı bu dırumun? Birde ateş başıyor fena..
Arkadaşlar bir sorum olacak. Adetime 5 gün var lakin ben bugün kan testi yaptırdım ve 3.1 çıktı. Hamile olma ihtimalim nedir? Bilgisi olan lütfen yazsın çok heyecanlıyım yaa..[/QUOTE
Meraba cnm benm de adet en son 18 kasımda olmuştu daha olmadım bundan 1 hafta önce test yaptırdım 3.4 çıkmıştı bu hafta tekrar yaptirmam gerektiğini söylemişti doktor ne hamile olduğum belli ne olmadığı :)
Hününde gecikme varmi senin canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?