• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Senemm41

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
30
5
1
35
Adetim 3 de olması gerekıyordu ama test yaptım 2 çizgi oldu ama bir tanesi silikti bende hastanede tahlil yaptırdım sonuç 234 çıktı doktor hamilesin dedı sonuca göre ama adet oldum ilk başta kahve rengi geliyordu şimdi adet olduğumuzdaaki gibi şimdi hamilemiyim lütfen cevap verin kızlar

Neden peki hamileyken mi yüksek çıkar adet döneminde çıkmazmı

Korkutmayın sımdı hamılemıyım ben ılla hamıleyken mı yuksek cıkar beta hcg degerı

Can'ım hamile kadın kanama görmez ve beta hcg değeri hamile kadında yüksek çıkar buda vücudunda canlı bir organizma olduğuna işarettir normal adet görmen şuan için mümkün değil bir terslik var ortada acil olarak doktora gitmende fayda var

Korkmana gerek yok bu yerleşme kanamasıda olabilir Nasıl bir kanaman var az mı rengi nasıl

İlk basta azdı sonra bildigimiz adet kanaması acıle gıdıp yaptırdım fazla hasta var dıe ucundan baktı gebelıkten olabılır dedı hamıle olmama ıhtımalım varmı peki bıldıgımız adet yanı kırmızı adet oldugumuzdaki gibi normal dger kac olması gerekıyor hamıle olmak ıcın adet donemımde oldugumdan 234 cıkmıa olabılırmı peki

Doktora demedım kanamam var dıe mıdem bulanıo dedım suphelendıgımden dolayı test yaptı test sonucu 234 cıkınca gebelıktendır dedı kanamam adet kanaması olamazmı hamılemıyı peki ben

Hiç bir belirti yok hamılelik için bn olmadım dıe test yapmıstım sonra az gelıo ıcım rahat olsun dıe yaptırdım ama hamile olmayabilirmiyim peki

canım daha önce benim başıma geldi boyle bi durum yerleşme kanaması dendi ama düşük oldu sonra sen bence bir an evvel doktora git riske atma

Hiç bir belirti yok hamılelik için bn olmadım dıe test yapmıstım sonra az gelıo ıcım rahat olsun dıe yaptırdım ama hamile olmayabilirmiyim peki
Hamile olmayan kiside deger 0-5arasidir
Sen bayagi bayagi hamilesin ve suan dusuk tehlikesi yasiyorsun buyuk ihtimalle :(
Lutfen burda vakit harcama ve hemen acile git progestan falan verirler kanin kirmiziya donmesi tehlikeli
bukadar erkende hamilelik belirtisi arama kendinde ama hamilesin bunu bil ve hemen acile git

Yarın gıdıcem doktora zatende hamıleyken mı 234 cıkar peki sonuc adet donemınde cıkmazmı hamıle olmama ıhtımalıö yok mu

Illa dusukmu olur peki yarına kdar bana zararı olurmu gıtmesemm

Yada bebege bıse olurmu cunku adet kanaması gorende oluyor bazı kısılerde o yuzden

Agrım fılan yok dusukte agrı fılan olurmu zaten hamıleysemde 15 gunluk fılandır cunku suan cok korktum yaa

Back
X