• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Ayy canim burda o kadar insan hamile kalmaya calisiyor. Sen bayagi hamile cikmissin hâlâ kesin hamilemiyim hamile olmama ihtimalim var mi diyorsun. Doktora gidemiyorsan progestan aldir yat bari ama hemen doktora git sonra gitmedigine cok pisman olursn

Anladım ne bıleyım soktayım o yuzdennn tesekkur ederımm cevaplarınız ıcın

Benım ne agrım var nede baska bıseyım o yuzden sordum adet zamanında hormonlar yuksek cıkarmı dıye

Anladım ne bıleyım soktayım o yuzdennn tesekkur ederımm cevaplarınız ıcın
Rica ederim canim insallah hayirlisiyla gecirirsin bu kanamayida düsük olmaz iyi olunca haber verirsin bize .. Progestan filan kullan ama mutlaka vakit kaybetme bence

Kızlar merhaba. Biri benim içimi rahatlatsın ya. Adetime 2 gün var. 2 gündür adet sancısı çekiyorum. Hcg çıkar mı acaba. Bu arada 10 gündür korunmuyorum. Tam yumurtlama Zaman'larında ilişki oldu. Yarın çıkar mı acaba kanda tabi eğer varsa

Kızlar merhaba. Biri benim içimi rahatlatsın ya. Adetime 2 gün var. 2 gündür adet sancısı çekiyorum. Hcg çıkar mı acaba. Bu arada 10 gündür korunmuyorum. Tam yumurtlama Zaman'larında ilişki oldu. Yarın çıkar mı acaba kanda tabi eğer varsa
10 gündür korunmuyorsan cikmaz sanirim ama beklesen olmaz mi ? Adet tarihin gecsin

Yok adet olacgım gun evde test yaptım evde 2 cızgı cıktı bırı sılık dıe aksama geldı ertesı gun gıttım yaptırdım vardı kanamam 234 cıktı o yuzden dıorm adet zamanında yuksek cıkarmı dıe dger elif esin

Kanda daha erken belli oldugu icin çıkar

Goguslerımdeki acılarda hafıfledı o yuzden acaba hamıle olmama ıhtımalım varmı adet donemınde hormonlar dgısıo yaa

Yok adet olacgım gun evde test yaptım evde 2 cızgı cıktı bırı sılık dıe aksama geldı ertesı gun gıttım yaptırdım vardı kanamam 234 cıktı o yuzden dıorm adet zamanında yuksek cıkarmı dıe dger elif esin
İdrarda degisebiliyor canim yaniltabiliyor ama hgc degeri yalnizca hamilelikte yukseliyor o yuzden yanilmaz merak etme

Kafam karıstı ıyıce benım ya bı yandan korku bı yandan kafam karısık

Back
X