Tabiki olurPeki agrı olurmu dusuk oldugunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki olurPeki agrı olurmu dusuk oldugunda
Rica ederim canim insallah hayirlisiyla gecirirsin bu kanamayida düsük olmaz iyi olunca haber verirsin bize .. Progestan filan kullan ama mutlaka vakit kaybetme benceAnladım ne bıleyım soktayım o yuzdennn tesekkur ederımm cevaplarınız ıcın
Ama sen tahlili adet olmadan önce yaptırdın degil miBenım ne agrım var nede baska bıseyım o yuzden sordum adet zamanında hormonlar yuksek cıkarmı dıye
Canim Ben 3 dusuk yasadim.hic birinde agri olmadi.sadece kanama oldu.Benım ne agrım var nede baska bıseyım o yuzden sordum adet zamanında hormonlar yuksek cıkarmı dıye
10 gündür korunmuyorsan cikmaz sanirim ama beklesen olmaz mi ? Adet tarihin gecsinKızlar merhaba. Biri benim içimi rahatlatsın ya. Adetime 2 gün var. 2 gündür adet sancısı çekiyorum. Hcg çıkar mı acaba. Bu arada 10 gündür korunmuyorum. Tam yumurtlama Zaman'larında ilişki oldu. Yarın çıkar mı acaba kanda tabi eğer varsa
Kanda daha erken belli oldugu icin çıkarKızlar merhaba. Biri benim içimi rahatlatsın ya. Adetime 2 gün var. 2 gündür adet sancısı çekiyorum. Hcg çıkar mı acaba. Bu arada 10 gündür korunmuyorum. Tam yumurtlama Zaman'larında ilişki oldu. Yarın çıkar mı acaba kanda tabi eğer varsa
İdrarda degisebiliyor canim yaniltabiliyor ama hgc degeri yalnizca hamilelikte yukseliyor o yuzden yanilmaz merak etmeYok adet olacgım gun evde test yaptım evde 2 cızgı cıktı bırı sılık dıe aksama geldı ertesı gun gıttım yaptırdım vardı kanamam 234 cıktı o yuzden dıorm adet zamanında yuksek cıkarmı dıe dger elif esin
Geç döllenmeyse de çıkar mı peki. Aşı olmam gerekiyor yarın. Acaba gebe miyim diye korkuyorum.Kanda daha erken belli oldugu icin çıkar
İlk hamileligin mi ? İstemiyor muydn canim ?Kafam karıstı ıyıce benım ya bı yandan korku bı yandan kafam karısık