- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
Kanda daha erken belli oldugu icin çıkar[/QUOTE
Daha 10 gundur korunmuyormus cikar mi acaba ben sanmiyrm da 14 gun filan diyorlar ya .. Ama gec dollenmeysede cikmaz benim battan 1gun snra bile negatif cikmisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda daha erken belli oldugu icin çıkar[/QUOTE
Daha 10 gundur korunmuyormus cikar mi acaba ben sanmiyrm da 14 gun filan diyorlar ya .. Ama gec dollenmeysede cikmaz benim battan 1gun snra bile negatif cikmisti
Doktora gitme imkanin var mi peki ?Ilk hamılelıyım yoo ıstıyorum da sok oldum
İstemiyo gibisiniz ama. Su an burada olmak yerine acilde olmaniz gerekiyo. Belkide bebeginiz dusuyo kac kisi yazmis bende yazayim acilen hastaneye gitmeniz gerekiyor. Hcg Degerinize tekrar baktirin azalmis mi diye. Eger artmissa zaten sknti yoktur. Acile gidip kanamam var dememissiniz bu sikayet icin tekrar gitmelisinizIlk hamılelıyım yoo ıstıyorum da sok oldum
Anladim canim.. Peki yakinda nobetci eczane var mi ?Suan yok o yuzden buraya yazdım yarın anca gıdebılırım
Gec döllenme olduysa cikmaz zaten 10 gündür korunmuyor mussunGeç döllenmeyse de çıkar mı peki. Aşı olmam gerekiyor yarın. Acaba gebe miyim diye korkuyorum.
Kaç aylık doktor söylemedi miKizlar ya cinsyttahmini bilenvarmi
Eki Görüntüle 1842826
Ayy bu tatliiiKizlar ya cinsyttahmini bilenvarmi
Eki Görüntüle 1842826
Değer çok düşükte olsa kanda çıkarKızlar merhaba. Biri benim içimi rahatlatsın ya. Adetime 2 gün var. 2 gündür adet sancısı çekiyorum. Hcg çıkar mı acaba. Bu arada 10 gündür korunmuyorum. Tam yumurtlama Zaman'larında ilişki oldu. Yarın çıkar mı acaba kanda tabi eğer varsa
☺ bnde bilmiyorum kiAyy bu tatliii) masallah.. Boyle anlasilir mi ki cinsiyet
Bende canım catlama ignesi oldum Mayıs 16 sinda haziranın 3 de hasta olmam gerekio du ama 1 de geldi ilk akinti şeklinde sonra 3 gun sürdü ama normal kanama geldi ve benim 6 gun suruo bende doktor gidicem ama senin üstüne görme die oluo inşallah hamilesindir tekrar tahlil yaptır isteyen herkesin Kucağına versin allahimAdetim 3 de olması gerekıyordu ama test yaptım 2 çizgi oldu ama bir tanesi silikti bende hastanede tahlil yaptırdım sonuç 234 çıktı doktor hamilesin dedı sonuca göre ama adet oldum ilk başta kahve rengi geliyordu şimdi adet olduğumuzdaaki gibi şimdi hamilemiyim lütfen cevap verin kızlar
Normal adet olur mu yaaa netten gebelik degerlerine bile baksan anlarsin gebe oldugunuTamam gidicem ama normal adet bnce cunku dusuk olsa cokmu olur peki