• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Suan yok o yuzden buraya yazdım yarın anca gıdebılırım

Ilk hamılelıyım yoo ıstıyorum da sok oldum
İstemiyo gibisiniz ama. Su an burada olmak yerine acilde olmaniz gerekiyo. Belkide bebeginiz dusuyo kac kisi yazmis bende yazayim acilen hastaneye gitmeniz gerekiyor. Hcg Degerinize tekrar baktirin azalmis mi diye. Eger artmissa zaten sknti yoktur. Acile gidip kanamam var dememissiniz bu sikayet icin tekrar gitmelisiniz

Istıyorumda ılk olunca soka gırdım o yuzden ne yapacagımı bılemıyorum tamam ozaman gıderım kahve gelınce ıll basta bn yerlesme sandım daha sonra normal adet olur gbı olunca adet oldum sandım cunku dusukte sancı olur dıye bılıorm var nobetcı eczane

Sinem 41 bak bu tehlikeli bir durum anlamıyorsun sanırım ne dediğimizi burada yazışmayı bırak ve acil doktora git beta değerine tekrar baktır eğer düşme varsa düşük yapıyorsun illa ağrı olmaz düşükte ama kanamanın rengi normal adet kanaması gibi diyorsun bu tehlike arz ediyor bırak yazışmayı hemen doktora git anla biraz seni düşünüyoruz

Goguslerdeki hassıyet gıtmıyor hamılelıktw hem adetlıyken asabı oluo ya ınsan oyle asabıyım bn adet oldugumda basım agrıp basım agrıdı ve sureklı ıdrarda cıkmıyorum gıdıcem ama adet oldum yınede gıdıcem

Kizlar ya cinsyttahmini bilenvarmi
Screenshot_2016-06-05-22-45-40.webp

Kızlar merhaba. Biri benim içimi rahatlatsın ya. Adetime 2 gün var. 2 gündür adet sancısı çekiyorum. Hcg çıkar mı acaba. Bu arada 10 gündür korunmuyorum. Tam yumurtlama Zaman'larında ilişki oldu. Yarın çıkar mı acaba kanda tabi eğer varsa
Değer çok düşükte olsa kanda çıkar;)

Adetim 3 de olması gerekıyordu ama test yaptım 2 çizgi oldu ama bir tanesi silikti bende hastanede tahlil yaptırdım sonuç 234 çıktı doktor hamilesin dedı sonuca göre ama adet oldum ilk başta kahve rengi geliyordu şimdi adet olduğumuzdaaki gibi şimdi hamilemiyim lütfen cevap verin kızlar
Bende canım catlama ignesi oldum Mayıs 16 sinda haziranın 3 de hasta olmam gerekio du ama 1 de geldi ilk akinti şeklinde sonra 3 gun sürdü ama normal kanama geldi ve benim 6 gun suruo bende doktor gidicem ama senin üstüne görme die oluo inşallah hamilesindir tekrar tahlil yaptır isteyen herkesin Kucağına versin allahim

Tamam gidicem ama normal adet bnce cunku dusuk olsa cokmu olur peki
Normal adet olur mu yaaa netten gebelik degerlerine bile baksan anlarsin gebe oldugunu
5ustu pozitiftir senin 200kusur cikmis
sancida oyle hemen olmuyor
ama eger dusuk olursa(insallah olmaz) lutfen gebelik hakkinda niraz arastirma yap ve oyle hamile kal
soru sordun onca kisiden tek cevap aldin ve hala hamile oluo dusuk tehtidi yasadigina ikna olmadin
kanama kahveden kirmiziya donuyorsa genelde dusukle sonuclaniyor(onlem alinirsa sonuc degisebilir)
Bende dusuk yaptim kanama basladiktan 1gun sonra agrilar basladi ve kese aksama dustu y

Arkadaş yumurlama gününde birlikte olmuş. Eger erken döllenme olduysa cok düşük dahi olsa cikar

Back
X