• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Arastırdım kramp oluyormus bnde cuma gununden berı var agrıda yok ustune gorme var o yuzden sordum agrı olurmus mutlaka damla seklınde olurmus benım bıldıgımız adet dıe sordum bukdar cok neyse tesekkur ederım

Goguslerdeki hassıyet gıtmıyor hamılelıktw hem adetlıyken asabı oluo ya ınsan oyle asabıyım bn adet oldugumda basım agrıp basım agrıdı ve sureklı ıdrarda cıkmıyorum gıdıcem ama adet oldum yınede gıdıcem
Ya ben hiç bisey anlamadım test yaptım çift çizgi çıktı diyosun doktora gittim hamilesin dedi diyosun ki zaten bu değere göre zaten hamilesin kanamam var adet oldum diyosun hamile insan nasıl adet oluyo yaa biri bunu bana aciklasin

Ya ben hiç bisey anlamadım test yaptım çift çizgi çıktı diyosun doktora gittim hamilesin dedi diyosun ki zaten bu değere göre zaten hamilesin kanamam var adet oldum diyosun hamile insan nasıl adet oluyo yaa biri bunu bana aciklasin
Al benden de o kadar yaa. Bastan assa yorumlari tekrar okudum. Bence arkadas yanlis anlatiyo. Kafam allak bullak oldu resmen. Anlayan varsa bizede anlatsin lütfen

Arkadasim doktora gitsen iyi olacak. Hamile olmayan insanda 0-5 arasi deger cikar 200 kusurlara cikmaz imkansiz. Adete yakin hormonlar degisiyorda bu kadar degismiyordur emin ol. Ayan beyan ortada hamileleigin. Ben olsaydim senin yerinde duramazdim. Giderdim her turlu onemlemi alirdim. Iyi kotu icimi rahatlatirdim. Bu yuzden seni anlayamadim. Seni. Kararin tabide ortada bir bebek var ve kanaman var bu normal degil. Acile gidermisin aceleeeeeee?

Suan yok o yuzden buraya yazdım yarın anca gıdebılırım
Canım hamilesin ve düşük tehliken var doktora eczaneye gidemiyorsanda yürüme çok mecbur kalmadıkça kalkma ayağa evde sabaha kadat yaterkende ayakların yüksekte olsun benim hamileliğin en başından beri kanamalı geçti Ama bebeğim sağlıcakla kucağımda şu an sakın korkma zaten eğer düşen bebek zaten sağlıksız bebek diyorlar dua et sen allahın izniyle kötü birşey olmaz

1..Arkadaşım her ay normal adet oluyordu mide bulantısı için doktor a gitti 5 aylık hamile olduğunu öğrendi tabi çok sık rastlanan bir durum değil..
2.. Kesinlikle hamilesin kanama varsa kimyasal gebelik yaşıyor sun. Herkes söylemiş zaten doktor a git die
Ya üstüne görüyosun yada kimyasal gebelik bunu da ancak doktora gidince ÖĞRENİRSİN nasıl dayanıyor sun doktora gitmeden HAYRET....

Dış gebelikte geçirdim ben ve ondada hcg hormonu yüksek çıkıyo kanama oluyor çok ve baya tehlikeli bir durum eğer erken teşhis edilmezse canm dikkat et

Gittim dger 400 gecık ıgne verdı hap verdı dusuk tehlıkesı olabılır dedı on gun sonra yıne gıdıcem yerlesme kanamasıda olabılır dedı

Degerlerim 2 gunde baya yuksekmıs yerlesme kanaması olabılır dedı belkıde o yuzden cunku baya ılgılendı doktor evde yat dedı belkıde uzerıne gordum o yuzden yatırmadı

Gittim dger 400 gecık ıgne verdı hap verdı dusuk tehlıkesı olabılır dedı on gun sonra yıne gıdıcem yerlesme kanamasıda olabılır dedı
peki ilaclardan sonra kanaman azalmaya basladi mi?
bide gebeligin bu kadar erken doneminde galiba yatirmiyorlar :(
Cok gecmis olsun insallah bebisin sıkıca tutunur

yumurtlama dönemınden bır gun once ılıskıye gırdık ıçıme bosaldı ıslak mendıl ve suyla yıkadım acaba hamıle kalma durumum varmı

yumurtlama dönemınden bır gun once ılıskıye gırdık ıçıme bosaldı ıslak mendıl ve suyla yıkadım acaba hamıle kalma durumum varmı

kizlarr kotu durumdayim yardim edin lutfeeen bugun muayine olundum yumurtam 22 mm endometriyum 7.7 ama catlama olmamis dedi doktor bugunu degerlendir dedi ama esim cok yorgundu ne yaptimsa ikna edemedim coook kotuyum uzgunum biz dun iliskiye girdik bugunu ama cok istiyordum sizce bu olcumler nasil? hamile kala bilirmiyim bu ay? ne zaman catlar yumurtm?

Back
X