- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
Icime erkek diye dogdu :))Kizlar ya cinsyttahmini bilenvarmi
Eki Görüntüle 1842826
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Icime erkek diye dogdu :))Kizlar ya cinsyttahmini bilenvarmi
Eki Görüntüle 1842826
Evet 10 gündür korunmuyorum. Geç döllenmeyse adetten kaç gün sonra çıkar ki kandaGec döllenme olduysa cikmaz zaten 10 gündür korunmuyor mussun
Geç döllenmeyse de çıkar mı pekiDeğer çok düşükte olsa kanda çıkar![]()
Bilemiyorum canim yanlis birsey de soylemek istemiyorum ama netten de arastirabilirsinEvet 10 gündür korunmuyorum. Geç döllenmeyse adetten kaç gün sonra çıkar ki kanda
Bnm de öyle geçiyorIcime erkek diye dogdu :))
Teşekkürler cevaplarınız için. Nette net bi şey yazmıyor mi. Yani bu konuda tecrübeli olandan dinlemek daha sağlıklı diye düşündüm.Bilemiyorum canim yanlis birsey de soylemek istemiyorum ama netten de arastirabilirsin
Ya ben hiç bisey anlamadım test yaptım çift çizgi çıktı diyosun doktora gittim hamilesin dedi diyosun ki zaten bu değere göre zaten hamilesin kanamam var adet oldum diyosun hamile insan nasıl adet oluyo yaa biri bunu bana aciklasinGoguslerdeki hassıyet gıtmıyor hamılelıktw hem adetlıyken asabı oluo ya ınsan oyle asabıyım bn adet oldugumda basım agrıp basım agrıdı ve sureklı ıdrarda cıkmıyorum gıdıcem ama adet oldum yınede gıdıcem
Al benden de o kadar yaa. Bastan assa yorumlari tekrar okudum. Bence arkadas yanlis anlatiyo. Kafam allak bullak oldu resmen. Anlayan varsa bizede anlatsin lütfenYa ben hiç bisey anlamadım test yaptım çift çizgi çıktı diyosun doktora gittim hamilesin dedi diyosun ki zaten bu değere göre zaten hamilesin kanamam var adet oldum diyosun hamile insan nasıl adet oluyo yaa biri bunu bana aciklasin
Canım hamilesin ve düşük tehliken var doktora eczaneye gidemiyorsanda yürüme çok mecbur kalmadıkça kalkma ayağa evde sabaha kadat yaterkende ayakların yüksekte olsun benim hamileliğin en başından beri kanamalı geçti Ama bebeğim sağlıcakla kucağımda şu an sakın korkma zaten eğer düşen bebek zaten sağlıksız bebek diyorlar dua et sen allahın izniyle kötü birşey olmazSuan yok o yuzden buraya yazdım yarın anca gıdebılırım
Boyle bir durumda seni yatirmalari gerekiyordu neden yatış vermedi acabaGittim dger 400 gecık ıgne verdı hap verdı dusuk tehlıkesı olabılır dedı on gun sonra yıne gıdıcem yerlesme kanamasıda olabılır dedı
peki ilaclardan sonra kanaman azalmaya basladi mi?Gittim dger 400 gecık ıgne verdı hap verdı dusuk tehlıkesı olabılır dedı on gun sonra yıne gıdıcem yerlesme kanamasıda olabılır dedı
yumurtlama dönemınden bır gun once ılıskıye gırdık ıçıme bosaldı ıslak mendıl ve suyla yıkadım acaba hamıle kalma durumum varmı