- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
100 100 olmasada bir ihtimal tabiki var :)yumurtlama dönemınden bır gun once ılıskıye gırdık ıçıme bosaldı ıslak mendıl ve suyla yıkadım acaba hamıle kalma durumum varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
100 100 olmasada bir ihtimal tabiki var :)yumurtlama dönemınden bır gun once ılıskıye gırdık ıçıme bosaldı ıslak mendıl ve suyla yıkadım acaba hamıle kalma durumum varmı
tesekkur ederım pekı olmaması ıcın ne yapmalıyım100 100 olmasada bir ihtimal tabiki var :)
tesekkur ederım pekı olmaması ıcın ne yapmalıyım
Bisey yapmamalisin bastan dikkat etmeliydiniz :)tesekkur ederım pekı olmaması ıcın ne yapmalıyım
Konuyla alakali bilgim yok maleseflutfeerrn banada yardim edermisiniz ? neden kimse benim yazdiklarima cevap vermiyor(((
y
yazayim.o zaman
Ilac hakkinda kimse bisey diyemez dr.bile olsa herkesin hastalik seyri farklidirİgneyi bugun olucam ama azalma var kendılıgındn kanamamın ayakta durunca oluodu stres yapmıstım bıde ben yazılanlardan dolayı suan bıse yok kanama fılan yattım dun gece hep bıde bn paxera 20 mg kullanıyorum birden bıraksam bişe olurmu psikiyatri varmı aranızda sabah 10 aksam 10 içiordum dun sadece 10 ıctım nasıl bırakmam gerekıyor yada ne ıcebılırım panık atak varda
Canım en son ne zaman adet olmuştun? Ona göre haftası hesaplanıyor ve 7-8 haftalarda ulttasonla 5.haftada vajinal ultrasonda duyuluyor hatırladığım kadarıyla. Bende vaj.ultrasonla dünlemişti ilk öğrendiğimde 5 haftalık hamileydimGorustum doktorla bırak dedı hemen panık atagım geldıgınde bıtkısel surup var onu ıc dedı okdar kalp atısları nezaman duyulur 10 gun sonra cagrdı kese varmı dıe bakıcak sanırım kalp atısları duyulurmu ozaman
Ilk hamileligimde ben hic bulanti yasamadim ama ikincide fazlasiyla yasiyorum. Belli olmuyo yani. Degisebiliyo2 haftalık daha benımm 10 gun sonra gel dedı bana sadece bıde mıde bulantıları nezaman baslıo kısıden kısıye dgısıo ama okuduguma gore adet olmadan baslıomus hamıle olan kısılerın genellıkle oyle yasmıslar inşallah benım olmaz yaa olmayan oluomu acaba mıde bulantısı