• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

y

yazayim.o zaman

bugun adetin 18 gunu muayine olundum yumurtam 22 mm endometriyum 7.7 mm olmus doktor catlamamis dedi bugunu degerlendir esimde cok yorgundu ne yaptimsa ikna edemedim.biz dun iliskiye girdik bu ay hamile kala bilirmiyim ?yumurtam.ne zaman catlar ? coooook uzgunum bugunu cok istedim ama olmadi

İgneyi bugun olucam ama azalma var kendılıgındn kanamamın ayakta durunca oluodu stres yapmıstım bıde ben yazılanlardan dolayı suan bıse yok kanama fılan yattım dun gece hep bıde bn paxera 20 mg kullanıyorum birden bıraksam bişe olurmu psikiyatri varmı aranızda sabah 10 aksam 10 içiordum dun sadece 10 ıctım nasıl bırakmam gerekıyor yada ne ıcebılırım panık atak varda

İgneyi bugun olucam ama azalma var kendılıgındn kanamamın ayakta durunca oluodu stres yapmıstım bıde ben yazılanlardan dolayı suan bıse yok kanama fılan yattım dun gece hep bıde bn paxera 20 mg kullanıyorum birden bıraksam bişe olurmu psikiyatri varmı aranızda sabah 10 aksam 10 içiordum dun sadece 10 ıctım nasıl bırakmam gerekıyor yada ne ıcebılırım panık atak varda
Ilac hakkinda kimse bisey diyemez dr.bile olsa herkesin hastalik seyri farklidir
Bence bunun icinde enn kisa zamanda dr.a git cunku;ilk 4 ay ilac kullanmayi biraktiriyorlar galiba
kuzenime biraktirmisti 4aydan sonra yavas yavas baslatti

Gorustum doktorla bırak dedı hemen panık atagım geldıgınde bıtkısel surup var onu ıc dedı okdar kalp atısları nezaman duyulur 10 gun sonra cagrdı kese varmı dıe bakıcak sanırım kalp atısları duyulurmu ozaman

Gorustum doktorla bırak dedı hemen panık atagım geldıgınde bıtkısel surup var onu ıc dedı okdar kalp atısları nezaman duyulur 10 gun sonra cagrdı kese varmı dıe bakıcak sanırım kalp atısları duyulurmu ozaman
Canım en son ne zaman adet olmuştun? Ona göre haftası hesaplanıyor ve 7-8 haftalarda ulttasonla 5.haftada vajinal ultrasonda duyuluyor hatırladığım kadarıyla. Bende vaj.ultrasonla dünlemişti ilk öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim

2 haftalık daha benımm 10 gun sonra gel dedı bana sadece bıde mıde bulantıları nezaman baslıo kısıden kısıye dgısıo ama okuduguma gore adet olmadan baslıomus hamıle olan kısılerın genellıkle oyle yasmıslar inşallah benım olmaz yaa olmayan oluomu acaba mıde bulantısı

Canm 2 haftalık hamilelik daha belli olmaz doktorlar son adet tarihinden itibaren hesaplarlar seninki büyük ihtimal 4 haftalık olabilir 2 haftalık dediyse eğer 2+2hafta yani .. O zaman 10 gün sonra kalp atışı için çağırması normal olur. Mide bulantısı herkeste farkli ama başta hiç olmaz genelde 8-10 hafta arası başlıyor bir-iki ay sürüyo bazılarının doğuma kadar bile sürebiliyormuş. Senin şu anda en büyük belirtin çok fazla uyku isteğin halsizlik olabilir..?

2 haftalık daha benımm 10 gun sonra gel dedı bana sadece bıde mıde bulantıları nezaman baslıo kısıden kısıye dgısıo ama okuduguma gore adet olmadan baslıomus hamıle olan kısılerın genellıkle oyle yasmıslar inşallah benım olmaz yaa olmayan oluomu acaba mıde bulantısı
Ilk hamileligimde ben hic bulanti yasamadim ama ikincide fazlasiyla yasiyorum. Belli olmuyo yani. Degisebiliyo

adetim 7 gün geçti gögüslerim gerildi ve çok büyüdü kiloda aldım acaba hamilemiyim bugün test yaptırdım kan testi sonuç yarın öğlen çıkacak ve ben dayanamıyorum kasık ağrımda var.

inşllah hamileyimdir.

Erkenden uykum gelıo zaten adet ayın 3 olmam gerekıodu test sonucuna gore 2 haftalık oluo inşallah olmaz bulantım tesekkur ederımm ii geceler

Back
X