Hamilemiyim

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benimde aklımda aynı soru var 27 subatta en son adet oldum takvime göre 27 martta olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Adetimin 2. Günü test yaptım ama.negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim ?

Testin markası nedir acaba

Miratech diye hatırlıyorum 5 liraya almıştım şuan evde olmadigimdan bakma şansim da yok

ya kızlar bişiy sorcam beni bata 5 gün var göğüslerim çok ağırıyo bide beyaz kırem gibi katılığı olan akıntım var ya gebelikte oluyomu böyle akıntı inşallah vardır bende burdan bağıra bağıra yazarım

Akıntı adet dönemine yaklaştıkça akıntı dahada artıyor benim belirtilerimdendi

Evet tek çizgi çıktı yarim saat 1 saat sonra hafif silik bi cizgi daha belirdi ama 30 dk dan sonrakileri diklate almayin yaziyo üstünde
al bence canım dikkate öyle öğrenen çok kişi var çümkü sabah ilk idrarla yap

Evet ilk 5 dk çıkması gerekirdi ama adet döneminde olduğun için öyle olmuş olabilir mi yarım saatte olsa hamilelik olmadan çıkmaz 2. Çizgi diye biliyorum canım

Karnimda hafiften ara ara hareketlenme var ama adet için mi gebelik mi omu bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…