Testin markası nedir acabaMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benimde aklımda aynı soru var 27 subatta en son adet oldum takvime göre 27 martta olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Adetimin 2. Günü test yaptım ama.negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim ?
Bende onunla öğrendim tek çizgi mi çıktıMiratech diye hatırlıyorum 5 liraya almıştım şuan evde olmadigimdan bakma şansim da yok
Testin markası nedir acaba
Akıntı adet dönemine yaklaştıkça akıntı dahada artıyor benim belirtilerimdendiya kızlar bişiy sorcam beni bata 5 gün var göğüslerim çok ağırıyo bide beyaz kırem gibi katılığı olan akıntım var ya gebelikte oluyomu böyle akıntı inşallah vardır bende burdan bağıra bağıra yazarım
Bende onunla öğrendim tek çizgi mi çıktı
ne belirtisi şimdi gebelikmi adetmiAkıntı adet dönemine yaklaştıkça akıntı dahada artıyor benim belirtilerimdendi
al bence canım dikkate öyle öğrenen çok kişi var çümkü sabah ilk idrarla yapEvet tek çizgi çıktı yarim saat 1 saat sonra hafif silik bi cizgi daha belirdi ama 30 dk dan sonrakileri diklate almayin yaziyo üstünde
Gebelik :)ne belirtisi şimdi gebelikmi adetmi
aaaaaa inşallah inşallah ya umudu bile çok güzelGebelik :)
al bence canım dikkate öyle öğrenen çok kişi var çümkü sabah ilk idrarla yap
valla benim aşırı göğsüm ağrıyo bide çok akıntım var beyazKarnimda hafiften ara ara hareketlenme var ama adet için mi gebelik mi omu bilemedim :)
Adet sancın gibi sancı var mı ? Yoksa :) güzel haber alcaz sendenKarnimda hafiften ara ara hareketlenme var ama adet için mi gebelik mi omu bilemedim :)
Canım güzel haberini bekliyoruzzzzzzz :))aaaaaa inşallah inşallah ya umudu bile çok güzel
Adet sancın gibi sancı bar mı ? Yoksa :) güzel haber alcaz senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?