Hic bilgim yok canim umarim bilen biri cikarhanımlar merhaba 21.şubatta rahim filmi çekildim doktor film sonrası 5 tabletlik tarivid verdi 5 gün boyunca ilişki olmayacak dedi bugün 45 gün ve hala adet olmadım zaten düzensiz bir adetim vardı böyle bir olay yaşayan var mı ve eşimle rahim filmi sonrası ilişkiye girdiğimizde spermler dışarıya akmadı yardımcı olur musunuz test yapmaktan negatif sonuç almaktanda bıktım eşimdede hareketlilik yoktu proxeed plus kullanıyor 3.ayındayız lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.e son olarak dünde bugünde birer damlalık pembe leke geldi..her konuya yazıyorum belki başına gelen biri vardır diye
Senin belirtilerin neydi pekiDaha çok yeni 1aylık vardır doktora salı günü gidecem
Migdem bulanıyor basım dönüyor yemek kokuları rahatsız ediyor kasık ve göğüs Ağrı'm bide gögüsüm büyüdüSenin belirtilerin neydi peki
Benmde ara ara midem bulaniyor bas donmem olmustu tansiyonum dusuktu regl 4 gun gecti goguslerim zaten feci sekilde agriyor umarim hamileyimdir Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insalllaaahMigdem bulanıyor basım dönüyor yemek kokuları rahatsız ediyor kasık ve göğüs Ağrı'm bide gögüsüm büyüdü
İnşallah test yapsan çıkar aslında ben olsam çoktan test yapmıştımBenmde ara ara midem bulaniyor bas donmem olmustu tansiyonum dusuktu regl 4 gun gecti goguslerim zaten feci sekilde agriyor umarim hamileyimdir Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insalllaaah
Neden direniyorsunuz?Benmde ara ara midem bulaniyor bas donmem olmustu tansiyonum dusuktu regl 4 gun gecti goguslerim zaten feci sekilde agriyor umarim hamileyimdir Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insalllaaah
Eczane yokmu yakınında hemen al gel kaynanan öğrenirse dersin gecikti bende test yaptım bişey diyecek değil bende ilk hamileligimde kaynanamla yaşıyordum gecikti yaptım çıktı bişey demedi çıkarsa hayırlı olsun çıkamazsa Can'ınız saolsun demiştiIlk evlendigim donemler cok yapiyordum surekli kan veriyordm olumsuz cikinca ustune dusmedim bekliyorum kaynanmla yasiyorum ben simdi hastaneye gidicem illaki haberleri olacak umitlendirmek istemiyorum hic
En iyisi beklemek stresli en iyisi yapıp kurtulmakEsim eczaci canim ona soylesem getirir fakat oda heveslenir simdi en iyisi bi bahaneyle cikip test almak
Ne demek Can'ım biz Burda destek için varız sonucu bekliyorum inşallah hamileyim diye yazarsınHaklisin canim cesaretlendirdigin icin tsk ederm
Yağmur dursun öyle git hemen kesilir inşallahSansimdan midir bilmem sicim gibi yagmur var disarda kizlar
Umarım ben heyecanlandım vallaInsallah canim ya ☺ umarim melegim benimledr
Hadi insallahUmarım ben heyecanlandım valla
3 gün daha bekleyin tam sonuç için :) inşallah hamilesiniz dir bazen gecikmeler de oluyor hava değişiminden fln :)Merhaba arkadaslar araniza bugun katildim benim gunum 4 gun gecti yaklasik 1 haftadir goguslerimde sizlama var lutfen yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?