Hamilemiyim

Hic bilgim yok canim umarim bilen biri cikar

Migdem bulanıyor basım dönüyor yemek kokuları rahatsız ediyor kasık ve göğüs Ağrı'm bide gögüsüm büyüdü
Benmde ara ara midem bulaniyor bas donmem olmustu tansiyonum dusuktu regl 4 gun gecti goguslerim zaten feci sekilde agriyor umarim hamileyimdir Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insalllaaah

Benmde ara ara midem bulaniyor bas donmem olmustu tansiyonum dusuktu regl 4 gun gecti goguslerim zaten feci sekilde agriyor umarim hamileyimdir Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insalllaaah
İnşallah test yapsan çıkar aslında ben olsam çoktan test yapmıştım

Ilk evlendigim donemler cok yapiyordum surekli kan veriyordm olumsuz cikinca ustune dusmedim bekliyorum kaynanmla yasiyorum ben simdi hastaneye gidicem illaki haberleri olacak umitlendirmek istemiyorum hic

Ilk evlendigim donemler cok yapiyordum surekli kan veriyordm olumsuz cikinca ustune dusmedim bekliyorum kaynanmla yasiyorum ben simdi hastaneye gidicem illaki haberleri olacak umitlendirmek istemiyorum hic
Eczane yokmu yakınında hemen al gel kaynanan öğrenirse dersin gecikti bende test yaptım bişey diyecek değil bende ilk hamileligimde kaynanamla yaşıyordum gecikti yaptım çıktı bişey demedi çıkarsa hayırlı olsun çıkamazsa Can'ınız saolsun demişti

Merhaba arkadaslar araniza bugun katildim benim gunum 4 gun gecti yaklasik 1 haftadir goguslerimde sizlama var lutfen yardımcı olurmusunuz
3 gün daha bekleyin tam sonuç için :) inşallah hamilesiniz dir bazen gecikmeler de oluyor hava değişiminden fln :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…