O zaman pazartesiye birakim insallaaahh3 gün daha bekleyin tam sonuç için :) inşallah hamilesiniz dir bazen gecikmeler de oluyor hava değişiminden fln :)
İsterseniz erken gebelik testi alın :) bende merakla bekliyorum sonucu maalesef bu ay kendimden sevinemedim :)O zaman pazartesiye birakim insallaaahh
Pqzartesiye brakma 4 gun gecikmis iste bencede erken geblik testi al yada normal yap ckar bence varsaO zaman pazartesiye birakim insallaaahh
Haha Ayn bende merakla bekliyorum ama bazen idrar testi doğru yanıt vermez :)yaaa cnmm bat bile çıkıyor testte çık all ya yagmur öldürmezde merak öldürürr hadiiiiiiiiii
4 gün gecmişseee verr cnmmm önceleride adeti düzenliyseee no problem inlşhHaha Ayn bende merakla bekliyorum ama bazen idrar testi doğru yanıt vermez :)
İnşallah :)4 gün gecmişseee verr cnmmm önceleride adeti düzenliyseee no problem inlşh
5 aydir duzenliydim canim4 gün gecmişseee verr cnmmm önceleride adeti düzenliyseee no problem inlşh
kız sen daha çıkmadın mı ewdennnn5 aydir duzenliydim canim
Senin durumun ne canimHaha Ayn bende merakla bekliyorum ama bazen idrar testi doğru yanıt vermez :)
Yagmurrr vaar kizlarkız sen daha çıkmadın mı ewdennnn
Sen ne zamandir istiyorsun canimİsterseniz erken gebelik testi alın :) bende merakla bekliyorum sonucu maalesef bu ay kendimden sevinemedim :)
kızz şemsiye yokmu sekermısın erimezsin anamm hadiiiiiYagmurrr vaar kizlar
Uzak canim saglik ocagina durun bi gelen olursa aldircammmkızz şemsiye yokmu sekermısın erimezsin anamm hadiiiii
2 yılık evliyim hiç korunmadik :) ama olmuyor işte Allah nezaman izin verirseSen ne zamandir istiyorsun canim
Yasin kac canim sutun buharina comelmeyi denedinmi2 yılık evliyim hiç korunmadik :) ama olmuyor işte Allah nezaman izin verirse
19 o nedir canım onun ne olduğunu bile bilmiyorum isteYasin kac canim sutun buharina comelmeyi denedinmi
19 o nedir canım onun ne olduğunu bile bilmiyorum
Canim internetten bi bak bunla ilgili forum acilmisti simdi ben yanlis yonlendirmiyim seni benim sutu yaptiktan sonra iste gunum gecti bekliyrz bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?