Hamilemiyim

19 o nedir canım onun ne olduğunu bile bilmiyorum iste

yarım litre kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.........

BU ISLEMI ADETINIZIN BITTIGI GUN BASLIYOSUN 5 GUN HER GECE YAPIP GUN ASIRI ILISKIYE GIRIYOSUN....VE KESINLIKE O 5 GUN BOYUNCA USUTMUYOSUN HATTA CORAPLA FELAN GEZIN YATIN....

Ayy çok teşekürler ederim anlattığınız için bunu kesin uyguluycam çok teşekür ederim

Merhaba arkadaslar araniza bugun katildim benim gunum 4 gun gecti yaklasik 1 haftadir goguslerimde sizlama var lutfen yardımcı olurmusunuz
biz nasil yardimci olalim? Test yapmalisin idrar testi cikarsa cizgi kan vermelisin! Biz burdan senin hamile olup olmadigini bilemeyiz. Piskolojikte olabilir o gögüs sizlamasi vs.

Kız sen hala yapmadn mı yapsana idrr testi sende rahatla bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…