- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
19 o nedir canım onun ne olduğunu bile bilmiyorum iste
Canim adetinden hemn sonra 3 gun boyunca 1 lt sutu kaynatip buharina comeleceksin soguyana kadr snra esinle birlikte olcaksin bu 3 gun boyuncaCanım sen nasıl yaptın peki
Ayy çok teşekürler ederim anlattığınız için bunu kesin uyguluycam çok teşekür ederimyarım litre kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.........
BU ISLEMI ADETINIZIN BITTIGI GUN BASLIYOSUN 5 GUN HER GECE YAPIP GUN ASIRI ILISKIYE GIRIYOSUN....VE KESINLIKE O 5 GUN BOYUNCA USUTMUYOSUN HATTA CORAPLA FELAN GEZIN YATIN....
Önemli değilAyy çok teşekürler ederim anlattığınız için bunu kesin uyguluycam çok teşekür ederim
Süt buharıyla birlikte intihap yada gebeligi engelleyen ne varsa ortadan kayboluyormuşneden yapıyorsunuz bunu
Çok sağol cnm sen tek sütle mı yapıyor bak maydanoz da koyuluyomusCanim adetinden hemn sonra 3 gun boyunca 1 lt sutu kaynatip buharina comeleceksin soguyana kadr snra esinle birlikte olcaksin bu 3 gun boyunca
biz nasil yardimci olalim? Test yapmalisin idrar testi cikarsa cizgi kan vermelisin! Biz burdan senin hamile olup olmadigini bilemeyiz. Piskolojikte olabilir o gögüs sizlamasi vs.Merhaba arkadaslar araniza bugun katildim benim gunum 4 gun gecti yaklasik 1 haftadir goguslerimde sizlama var lutfen yardımcı olurmusunuz
hayir! Gecmesi gerekmez adete 4-5 gün kala bile yapilir.Idrar testi icin 10 gun gecmesi gerekmezmi
Test aldiriyorum kizlar gelecek 1 saate gelsin soylicem sizlereKız sen hala yapmadn mı yapsana idrr testi sende rahatla bizde
İns cift cizgi gorrsn cnm:) hic kan felan gelmedo dmeTest aldiriyorum kizlar gelecek 1 saate gelsin soylicem sizlere
Evet canim hic gelmedi tsk ederm rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallaahhİns cift cizgi gorrsn cnm:) hic kan felan gelmedo dme
KorkudanKız nasıl bekledin ben her ay daha adet olmadan habire test yapardım
Evet canim ben tek sutle yaptim ic bsey katmadimÇok sağol cnm sen tek sütle mı yapıyor bak maydanoz da koyuluyomus
güzelmiş o zaman inşallah yapanlar faydasını görürlerSüt buharıyla birlikte intihap yada gebeligi engelleyen ne varsa ortadan kayboluyormuş
Insallaaahhgüzelmiş o zaman inşallah yapanlar faydasını görürler
İns cnm ilk once banada tabiki :))Evet canim hic gelmedi tsk ederm rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallaahh
Sen ne zamndr istyrsn canmİns cnm ilk once banada tabiki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?