Hamilemiyimm, kızlar hiç bir belirtim yokken sadece sol kasığımda çekilme ve bacağımda ağrı vardı regl 3 gün gecikti test yaptım saniyeler sonra sonuç

sadece kasık ağrısı hissettim bir de çok fazla akıntı vardı bi de üstüne adetim gecikinceeee test yaptım

sadece kasık ağrısı hissettim bir de çok fazla akıntı vardı bi de üstüne adetim gecikinceeee test yaptım
Benim ağzımda acayip bı tat var ve asla geçmiyor, kasık ağrım ve gece huzursuz uykularım başlamıştı onun dışında miğde bulantısı baş dönmesi akıntı asla yok, kan sonucumu merakla bekliyorum inşallah vardır, test yanlıştır diye 3 tane yaptım 3 de çift çizgi çıktı yanılma payı yoktur heralde

Ya tabiki hamilesindir üç test diyosunnn hepsi çift çizgiiii bebk resmen anne ben varım demiş

Ya tabiki hamilesindir üç test diyosunnn hepsi çift çizgiiii bebk resmen anne ben varım demiş
Yaaa Allah'ım çok heyecanlandım böyle okuyunca geçen ay çok umitlendim var sandım olmadı o hayal kırıklığı çok kötüydü aynısını yaşamamak için umutlanmak istemiyorum

Yaaa Allah'ım çok heyecanlandım böyle okuyunca geçen ay çok umitlendim var sandım olmadı o hayal kırıklığı çok kötüydü aynısını yaşamamak için umutlanmak istemiyorum
Vala çok iyi anlıyorum seni sağlıcakla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…