Hamilemiyimm, kızlar hiç bir belirtim yokken sadece sol kasığımda çekilme ve bacağımda ağrı vardı regl 3 gün gecikti test yaptım saniyeler sonra sonuç

Ağzınızdaki tat nasıl benim ağzımda metalik tat var tam bir haftadır ve benimde hiç akıntı yok kupkuru

İlk öğrendiğinde kaçtı ne kadar zaman sonra arttı
İlk öğrendiğim geçen hafta pazartesiydi 4,61 di bu Çarşamba 351,3 çıktı bugün bilmiyorum 2-3 gündür kahverengi lekenlenmem oluyor peçeteye silince ara ara damla şeklinde iç çamaşıra tedirginim biraz. Doktorda bugün yok sekreter arayıp sorucaz kan sonucun çıkınca dedi

Yerleşme
Bişey olmaz inşallah canım haber ver olur mu bende sadece 1 gün oldu kahverengi leke oda çok az peçete geçti şimdi sadece kasık ağrım ve sırt ağrım var bubkadar belirtisiz olması normaldir heralde

Tabikide normal bazıları hiç bir şey hissetmiyor sadece adet geçikmesi hariç canım .. inşAllah olmaz canım geçen hafta oldu ama 1 gün sürdü bu sefer 3 gün sürünce korktum .. haber ederim canım

Canım geldim doktordan BHCG çok şükür iki katı olmuş yerleşme kanaması veya kimyasal olabilir dikkat et kendine dedi pazartesi alttan bakabiliriz yada cuma gel dedi göbekten bakmak için bende cuma günü nasipse gidicem Umarım bebeğim bana tutunur darısı sana Canım

Amin canım inşallah, kimyasal gebelik olsa betan 2 katına çıkmaz sen kendinede bebeğinede iyi bak

Amin canım inşallah, kimyasal gebelik olsa betan 2 katına çıkmaz sen kendinede bebeğinede iyi bak
Valla Canım zor bir süreç Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın umarım cuma günü güzel haberlerle geri dönerim Sen ne zaman kan vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…