- 6 Mart 2019
- 964
- 224
- 103
- 27
- Konu Sahibi Gizemnursu
-
Amin canım bende yarın kontrole gitçem beta hcg yükselmiş mi sağlıklı bir gebelik mi diyeÇok teşekkür ederim Allah'ım nolur isteyen herkese nasip et çok güzel bı duygu
Ağzınızdaki tat nasıl benim ağzımda metalik tat var tam bir haftadır ve benimde hiç akıntı yok kupkuruBenim ağzımda acayip bı tat var ve asla geçmiyor, kasık ağrım ve gece huzursuz uykularım başlamıştı onun dışında miğde bulantısı baş dönmesi akıntı asla yok, kan sonucumu merakla bekliyorum inşallah vardır, test yanlıştır diye 3 tane yaptım 3 de çift çizgi çıktı yanılma payı yoktur heralde
Ben dedim amaKızlaaaar sonuç pozitif 43,22cikti daha çok yeniymiş
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda umut olsun sana bebeğinBen dedim amarabbim kucağına almayı da nasip etsin bana da dua eder misin
Test yaptın mı canımAğzınızdaki tat nasıl benim ağzımda metalik tat var tam bir haftadır ve benimde hiç akıntı yok kupkuru
Canım gittin mi kontrole bende 10 gün aradan geçsin diye doktor haftaya cuma gel dedi yükseliyor mu acaba diye çok merak ediyorumAmin canım bende yarın kontrole gitçem beta hcg yükselmiş mi sağlıklı bir gebelik mi diye
Yükselmiş 351 olmuş canım Çarşamba günü bugün tekrar verdim kan bakalımCanım gittin mi kontrole bende 10 gün aradan geçsin diye doktor haftaya cuma gel dedi yükseliyor mu acaba diye çok merak ediyorum
Yok canim zaten regl oldumTest yaptın mı canım
Kısmet bu ay güzel haberler verirsin inşallahYok canim zaten regl oldum
İlk öğrendiğinde kaçtı ne kadar zaman sonra arttıYükselmiş 351 olmuş canım Çarşamba günü bugün tekrar verdim kan bakalım
Insallah insallah cümlemizKısmet bu ay güzel haberler verirsin inşallah
Amin amin çok teşekkür ederimRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda umut olsun sana bebeğin
İlk öğrendiğim geçen hafta pazartesiydi 4,61 di bu Çarşamba 351,3 çıktı bugün bilmiyorumİlk öğrendiğinde kaçtı ne kadar zaman sonra arttı
Yerleşmeİlk öğrendiğim geçen hafta pazartesiydi 4,61 di bu Çarşamba 351,3 çıktı bugün bilmiyorum2-3 gündür kahverengi lekenlenmem oluyor peçeteye silince ara ara damla şeklinde iç çamaşıra tedirginim biraz. Doktorda bugün yok sekreter arayıp sorucaz kan sonucun çıkınca dedi
Bişey olmaz inşallah canım haber ver olur mu bende sadece 1 gün oldu kahverengi leke oda çok az peçete geçti şimdi sadece kasık ağrım ve sırt ağrım var bubkadar belirtisiz olması normaldir heraldeİlk öğrendiğim geçen hafta pazartesiydi 4,61 di bu Çarşamba 351,3 çıktı bugün bilmiyorum2-3 gündür kahverengi lekenlenmem oluyor peçeteye silince ara ara damla şeklinde iç çamaşıra tedirginim biraz. Doktorda bugün yok sekreter arayıp sorucaz kan sonucun çıkınca dedi
Tabikide normal bazıları hiç bir şey hissetmiyor sadece adet geçikmesi hariç canım .. inşAllah olmaz canım geçen hafta oldu ama 1 gün sürdü bu sefer 3 gün sürünce korktum .. haber ederim canımYerleşme
Bişey olmaz inşallah canım haber ver olur mu bende sadece 1 gün oldu kahverengi leke oda çok az peçete geçti şimdi sadece kasık ağrım ve sırt ağrım var bubkadar belirtisiz olması normaldir heralde
Canım geldim doktordan BHCG çok şükür iki katı olmuş yerleşme kanaması veya kimyasal olabilir dikkat et kendine dedi pazartesi alttan bakabiliriz yada cuma gel dedi göbekten bakmak için bende cuma günü nasipse gidicemYerleşme
Bişey olmaz inşallah canım haber ver olur mu bende sadece 1 gün oldu kahverengi leke oda çok az peçete geçti şimdi sadece kasık ağrım ve sırt ağrım var bubkadar belirtisiz olması normaldir heralde
Canım geldim doktordan BHCG çok şükür iki katı olmuş yerleşme kanaması veya kimyasal olabilir dikkat et kendine dedi pazartesi alttan bakabiliriz yada cuma gel dedi göbekten bakmak için bende cuma günü nasipse gidicemUmarım bebeğim bana tutunur darısı sana Canım
Amin canım inşallah, kimyasal gebelik olsa betan 2 katına çıkmaz sen kendinede bebeğinede iyi bakCanım geldim doktordan BHCG çok şükür iki katı olmuş yerleşme kanaması veya kimyasal olabilir dikkat et kendine dedi pazartesi alttan bakabiliriz yada cuma gel dedi göbekten bakmak için bende cuma günü nasipse gidicemUmarım bebeğim bana tutunur darısı sana Canım
Valla Canım zor bir süreç Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın umarım cuma günü güzel haberlerle geri dönerimAmin canım inşallah, kimyasal gebelik olsa betan 2 katına çıkmaz sen kendinede bebeğinede iyi bak
Cuma günü vercem bendeValla Canım zor bir süreç Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın umarım cuma günü güzel haberlerle geri dönerimSen ne zaman kan vereceksin
Ay canım umarım cuma günü birbirimize güzel haberlerle geri dönerizCuma günü vercem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?