Neden acabaatabikide hayır
bi kaç güne testi tekrarla canım 10 dk dan sonra ki çizgi ciddiye alınmıyor ama belli de olmaz tabi sen testi bi kaç güne tekrarla sabah ilk kalktıgında yapSabah erkenden test yaptim 15 dakika bekledimm tek cizgi sonra uyudum uyandim yine tek cizgi sonra komsuya gittim 4 5 saat sonra cope atmak icin testi elime aldimm ve ince bi cizgi daha oldugunu gordum hamilemiyim sizce
Neden acabaa
olabilir neden olmasın ama seni ümitlendirmeyim yarın tekrar yap bekleyemiyorsan kan testi ver bence
Tamam tekrarlicamm adetimm 12 gun gecikti ama tum adet belirtilerinide gosteriyorumolabilir neden olmasın ama seni ümitlendirmeyim yarın tekrar yap bekleyemiyorsan kan testi ver bence
az degil 12 gün geçmiş testin net çıkması lazım dı ama olabilirde olmayabilirde sen kendini ümitlendirmeden bi test daha yap ilk sabah saatlerinde yap ve banada yaz olurmu merak ettim canımTamam tekrarlicamm adetimm 12 gun gecikti ama tum adet belirtilerinide gosteriyorum
Tamam yazarim tabiiaz degil 12 gün geçmiş testin net çıkması lazım dı ama olabilirde olmayabilirde sen kendini ümitlendirmeden bi test daha yap ilk sabah saatlerinde yap ve banada yaz olurmu merak ettim canım
Ben hep bir hafta gecikirim bu durumda 5 gun gecikmis oluyorum 3 test yaptimm 2 si negatif 3 cude sonradan silik ciktiRegliniz 12 gün kadar geçmiş kan testi yaptırsanız ya
Bu kezde negatif cikti baska markadan aldimmTamam yazarim tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?