Hamilemiyimm yardimmmmm

Mis_lina

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
12
4
6
27
Sabah erkenden test yaptim 15 dakika bekledimm tek cizgi sonra uyudum uyandim yine tek cizgi sonra komsuya gittim 4 5 saat sonra cope atmak icin testi elime aldimm ve ince bi cizgi daha oldugunu gordum hamilemiyim sizce

Sabah erkenden test yaptim 15 dakika bekledimm tek cizgi sonra uyudum uyandim yine tek cizgi sonra komsuya gittim 4 5 saat sonra cope atmak icin testi elime aldimm ve ince bi cizgi daha oldugunu gordum hamilemiyim sizce
bi kaç güne testi tekrarla canım 10 dk dan sonra ki çizgi ciddiye alınmıyor ama belli de olmaz tabi sen testi bi kaç güne tekrarla sabah ilk kalktıgında yap

Bu markayi arastirin hic iyi yorumlari yok genelde yaniltmis bence de tekrarlayin farkli bi markayla ama

Tamam tekrarlicamm adetimm 12 gun gecikti ama tum adet belirtilerinide gosteriyorum
az degil 12 gün geçmiş testin net çıkması lazım dı ama olabilirde olmayabilirde sen kendini ümitlendirmeden bi test daha yap ilk sabah saatlerinde yap ve banada yaz olurmu merak ettim canım

Regliniz 12 gün kadar geçmiş kan testi yaptırsanız ya

O sonuç doğru olmayabilir, prospektüsünde yazar şu dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayın geçersizdir diye. Erkenden gebelik gösteren testlerde var istersen öyle dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…