Hamilemiyimm???

Gerçekten mi suan tüyleri diken diken oldu ben ani çok bekledim valla heyecanlandim

Kesin bişey söylemek yanlış olur ama bende hem ovulasyon hem de gebelik testi yapmıştım ovulasyon testinde de çift çizgi görünmüştü, birçok kişi de bu şekilde hamile olduğunu öğrenmiş ama dediğim gibi kan testini bekle bir gün sabrediceksin artık inşallah hamilesindir :)

Bu arada hastaneyi arayıp kan testi sonuçlarını mail adresine göndermelerini isteyebilirsin benim öyle yapmışlardı. Gerçi haftasonu şu an ama şansını dene bence yine de Y yesim 86

Insallah canım benim ben zaten bakıp öğrenicem halk sagligi mud de beta değeri ne kadar olmalı ilk ben evde netten bakım yada pozitif yazıyo mu o sonuç belgesinde

Belgede kan değerin yazar 5.00 ın üstünde olması lazım sonrasında iki günde bir iki katına çıkmalı bu değer

Yani 10 ve 10 katları diyebilir miyiz yazarım tabi tekrar çok teşekkür ederim inşallah sagsalim bebeğini alırsın kucağına sende herkesin gönlüne versin Allah

Bişey daha soracam canim yaa benim canım pek bişey istemiyo bide çok çabuk yoruluyorum akşam erken den uykum geliyo bunlar belirti olabilir mi

inşallah saol canım benim bebeğin patik yelek benden sen cinsiyetini söyle yeter

Slm arkadaşlar bir haftaya yakın kasıklarda batma ağrı var bugünlerde de şişlik de var . Bel ağrısı da var. ben de gebelik bekliyorum. Adetime beş gün var. Acaba hamile miyim. Adet öncesi böyle olmazdim

Kesin bişey diyemeyiz ama belirtiler hamilelik belirtileri bence kan tahlili verebilirsin

Kızlar ben pazartesi kan sonucumu alaçam da bişey soracaktım ben karnınimm üstüne yatınca agriyo neden acaba hamile olanlarda böylesi sıkıntı var miyfi

Kızlar ben pazartesi kan sonucumu alaçam da bişey soracaktım ben karnınimm üstüne yatınca agriyo neden acaba hamile olanlarda böylesi sıkıntı var miyfi
Benim 5.haftaya kadar göğüslerim dışında hiçbir belirtim yoktu ağrı sancı halsizlik vs. Hiç yoktu. 5.hafta mide bulntıları uyku ve iştahsızlık başladı. Senin ağrıların psikolojik de olabilir adet veya bebiş sancısıda olabilir. Yarın inşallah olumlu sonuç alırsın. Keske birde idrar testi yapsaydın beklemeden

Onuda evde ovulasyon testi yle yaptım iki çizgi çıktı öyle de hamile olduğu ogrenenler varmıs da bide hala adet olmadım sadece karnını alt bölgesi bide hafif bel ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…