Kesin bişey söylemek yanlış olur ama bende hem ovulasyon hem de gebelik testi yapmıştım ovulasyon testinde de çift çizgi görünmüştü, birçok kişi de bu şekilde hamile olduğunu öğrenmiş ama dediğim gibi kan testini bekle bir gün sabrediceksin artık inşallah hamilesindir :)Ya kızlar bişey soruyorum kimse cevap vermiyor ben adet tarihim geçeli5 gün oldu bende netten duyduğum kadarıyla bununla hamilelik öğrenen varmış bu öğrenince bende ovulasyon testi yle test yaptim iki çizgi çıktı bu ne anlama geliyo cuma günü gidip kan verdim ama sonuçlar pazartesiye kaldı bende meraktan çalıyorum
Ne demek canım burada bunun için varız birbirimize destek olmak için :) sonucu aldığında yaz mutlaka :)Bana da cevap verip yardimci oldunuz içim teşekkür ederim saolun
Çook sağol canım amin inşallah Allah sana da nasip ederYani 10 ve 10 katları diyebilir miyiz yazarım tabi tekrar çok teşekkür ederim inşallah sagsalim bebeğini alırsın kucağına sende herkesin gönlüne versin Allah
Olabilir tabi ki canım bunlar hamilelik belirtileri :)Bişey daha soracam canim yaa benim canım pek bişey istemiyo bide çok çabuk yoruluyorum akşam erken den uykum geliyo bunlar belirti olabilir mi
Benim 5.haftaya kadar göğüslerim dışında hiçbir belirtim yoktu ağrı sancı halsizlik vs. Hiç yoktu. 5.hafta mide bulntıları uyku ve iştahsızlık başladı. Senin ağrıların psikolojik de olabilir adet veya bebiş sancısıda olabilir. Yarın inşallah olumlu sonuç alırsın. Keske birde idrar testi yapsaydın beklemedenKızlar ben pazartesi kan sonucumu alaçam da bişey soracaktım ben karnınimm üstüne yatınca agriyo neden acaba hamile olanlarda böylesi sıkıntı var miyfi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?