• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimmm

Kızlar şimdi uyandığımda yaptım aşırı sancım vardı sabah öyle uyandım dedim haslalamdım sanırım adetim yarın baktım bişey olmayınca test vardı banyoda iki tane birini yaptım ne olacak dedim dedim yanlış heralde sonra diğerinide yaptım çok heyecanlıyım çokta korkuyorum var mı hamilelik sizce
Yaaa cok guzell 41 kere Masallah 🧿🙏 bizlerede dua edin hamislerin duasi kabul olur derler 🌸
Belirtileriniz neydi yumurtlama takip ediyormuydunuz test markasi felan neydi cok soru sordum ama eminim benim gibi ugrasan herkes bilmek ister cevaplari :) tekrar hayırlı olsun sağlıkla büyüsün insallah 🙏

Yaaa cok guzell 41 kere Masallah 🧿🙏 bizlerede dua edin hamislerin duasi kabul olur derler 🌸
Belirtileriniz neydi yumurtlama takip ediyormuydunuz test markasi felan neydi cok soru sordum ama eminim benim gibi ugrasan herkes bilmek ister cevaplari :) tekrar hayırlı olsun sağlıkla büyüsün insallah 🙏
Teşekkür ederim canım amin inşallah sizlere de nasip olur dualarım sizinle 🙏aslında akışına bıraktım takip bile yapmadım kuzum düşündüğümde kasık ağrısı ve göğüs ucum aşırı açıyordu bir kaç gün sürdü sanırım o sıra yumurtlama dönemimdi o günleri değerlendirmiştik tesadüfen bide sabah ilişki yaşamıştık bilmiyorum etkisi nedir sadece bunlar oldu bu ay.dediğim gibi başka belirtim olmadı adete yakın sadece bel ağrısı ve aşırı sancım vardı al karın adet olacakmış gibi be halen bu sancılar var ara ara yokluyor yarın bi daha kan verecem umarım artar sağlıkla ilerler kuzum🙏

Teşekkür ederim canım amin inşallah sizlere de nasip olur dualarım sizinle 🙏aslında akışına bıraktım takip bile yapmadım kuzum düşündüğümde kasık ağrısı ve göğüs ucum aşırı açıyordu bir kaç gün sürdü sanırım o sıra yumurtlama dönemimdi o günleri değerlendirmiştik tesadüfen bide sabah ilişki yaşamıştık bilmiyorum etkisi nedir sadece bunlar oldu bu ay.dediğim gibi başka belirtim olmadı adete yakın sadece bel ağrısı ve aşırı sancım vardı al karın adet olacakmış gibi be halen bu sancılar var ara ara yokluyor yarın bi daha kan verecem umarım artar sağlıkla ilerler kuzum🙏
Teşekkür ederim canim bilgiler icin. İcini ferah tut sağlıkla artacak insallah degerin yarin bizide bilgilendid mutlaka 🙏
Hep duyuyorum akışına biraktiktN sonra hamile kaliyorlar genelde stres cok etkiliyor sanirim bizleri. Sabah icin sperm daha kaliteli diye okudum bi kac yerde belkide etkisi vardir.
Guzel gebelikler diliyorum insallah cok guzel bir 9 ay gecirirsin 🙏🌸

Teşekkür ederim canim bilgiler icin. İcini ferah tut sağlıkla artacak insallah degerin yarin bizide bilgilendid mutlaka 🙏
Hep duyuyorum akışına biraktiktN sonra hamile kaliyorlar genelde stres cok etkiliyor sanirim bizleri. Sabah icin sperm daha kaliteli diye okudum bi kac yerde belkide etkisi vardir.
Ayyy canımsın teşekkür ederim 🙏 🫶 kesinlikle kuzum her ay beklemek öyle yoruyor ki insanı yumurta takibi felan umutlanmak zor süreçler hepimiz için.bu ay dikkat etmedim gerçekten nasılsa olmuyor dedim umursamadım.biliyorum elde değil düşünmemek ama akışına bırakın canım benim stres etkiliyor yumurtalarımızı gerçekten.yarın yazarım mutlaka kuzum 🙏

teşekkür ederim kuzum 🙏Yok kuzum sadece alt karın ağrısı adet olacakmış gibi şuan halen yokluyor ara ara bide bel ağrım var sadece kuzum
Ay bu benim 3. Çatlatma iğnem aynı karın ağrısı bende de var sabah test yapacağım nolur Banada dua et kulun kul’a duası kabul olur derler 🥹❤️

Kuzum 1868 çıktı akşama doğru 4 gibi verdim kanı normal değil mi diğerini iki gün önce sabah vermiştim ay bilemiyorum şuan hem ağlıyor hep seviniyorum iki duygu karışık 🥹🥹

Kuzum 1868 çıktı akşama doğru 4 gibi verdim kanı normal değil mi diğerini iki gün önce sabah vermiştim ay bilemiyorum şuan hem ağlıyor hep seviniyorum iki duygu karışık 🥹🥹
Canim iyi olmazmi hic gayet iyi değerin bence Masallah 🧿🧿🧿 sevinc goz yasi olsun onlar stres yapma kendine cok guzel gecicek gebeliğin insallah icini ferah tut 🌸
Doktor kontrolün ne zaman, keseyi görünce iyice rahatlicaksin 🙏

Canim iyi olmazmi hic gayet iyi değerin bence Masallah 🧿🧿🧿 sevinc goz yasi olsun onlar stres yapma kendine cok guzel gecicek gebeliğin insallah icini ferah tut 🌸
Doktor kontrolün ne zaman, keseyi görünce iyice rahatlicaksin 🙏
Ay canımsın kuzum inşallah 🙏 🥹🫶 yarın doktor kontrolüm kuzum inşallah yolundadır herşey 🥹🥹

Eklentiler

• IMG_9892.webp
    IMG_9892.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_9891.webp
    IMG_9891.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_9890.webp
    IMG_9890.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 33
Kız var silik görünüyor kan ver mutlaka sabah ayy inşallah çıkar Rabbim gönlüne göre versin kuzum 🙏❤️
Vereceğim canım benim inşallah öyledir haber veririm
Daha önce yalancı pozitif görmüştüm o yüzden korkuyorum ya yine yalancıysa diye

Back
X