hamilemiyimmmmm lütfen bir bakın tecrubelıler yardıma ıhtıyacımm var

ben bu ay hıc ummuyordum acıkcası kı hala ummuyorum cunku kasıklarımda agrıda var aynı adet oldum olacak gb sen tecruelı sayılırsın cnm ya senın kı de bu kadar solukmuydu ? ve adet gb agrıların varmıydı?

allah razı olsun cnm cok saol rabbım sanada tez vakıtte nasıp etsın ınsallah allah bu duyguyu tattırsın

bugunu o kadar bekledımm kı cnm hıc beklemedıgım bı anda oldugu ıcın ınanamıyorum kan testını almadan da rahat edemıcem ınsaallah rabbım bana bunu bahseder cnm ya :))

bugunu o kadar bekledımm kı cnm hıc beklemedıgım bı anda oldugu ıcın ınanamıyorum kan testını almadan da rahat edemıcem ınsaallah rabbım bana bunu bahseder cnm ya :))

amin inşallah hamilesindir test varsa bi daha yap yoksa yarın al sabah ilk idrarında testi yap eger aynı cıkarsa kan testi yaptır daha iyi olur bence yaptıgın testi atma bakarsın aynı çıkarsa hemen kan testi yaptır

ya boyle bırsey yasamıs baska tecrbelı hanımlar yok muuu yaaa !!!!

Merhaba,
Büyük ihtimalle hamilesiniz. Yarın sabah ilk idrarınızla testi tekrarlarsanız daha net çıkabilir. Ben de ilk testimi geç saatte yapmıştım ve çok silik çıkmıştı, sabah tekrarladığımda daha net çıkmıştı ve hamileydim.
Allah gönlünüze göre versin ve hamileyseniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

oyle dusunuyorum cnm bı testım daha var yarın tahlılden once yapıcam ınsallah dua edın

cok tsk ederım ıns oyledır amin :)

Merhaba Benim adetime daha 7 gün var 2 gün önce 3 4 damla kadar bi kanamam oldu adet oluyorum sandım ama kesildi. Testte negatif cıktı. Kasıklarımda cok agrı var acaba neden olmus olabilir. Bende sorunmu var aklıma takıldı yardımcı olabilecek arkadas varmı?

selam canım bildiğim kadarıyla 5 dakikadan sonra çıkan çizginin bi önemi yok ama yinede sen tekrardan yap ve bizi meraklandırmadan yaz buraya umarım hamilesindir dualarım seninle

valla canım fotoda ben silik çizgiyi göremedim ama eger silik de olsa görüysen hamilesindir hamile olmadığın zaman silik çizgi kesinlikle çıkmıyor inşallah istediğin sonuç çıkar kan testi yaptır acilde yapıolar

eger hamileysen idrar testinde o kadar erken çıkmaz biraz bekleyip kan testi yaptırın kesin sonuç çıkar

benimde belki benim görebileceğim kadar silikti ben gecikmeden önce yapmıştım ve hamileyim inş Allah gönlüne göre versin ama ben bekledikten sonra cıkmadı cızgı yaptıktan hemen sonra ısıga tutup farketmiştim bazen beklemeden sonra cıkan cızgı dogru soncu vermıyor dıyorlar ıons hakkında hayırlısı olsun cunku hamıle degılsen asla bısı cıkmaz inş benim gibi sonuçlanır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…