evet cnm ısıkta baya bellı ama cok soluk cızgının varlıgı belırgın ama
canım çok hafif bir çizgi görüyorum ama bu bile çok önemli hamile olmasan silikte olsa o çizgi çıkmazdı
allah razı olsun cnm cok saol rabbım sanada tez vakıtte nasıp etsın ınsallah allah bu duyguyu tattırsın
ya boyle bırsey yasamıs baska tecrbelı hanımlar yok muuu yaaa !!!!
bugunu o kadar bekledımm kı cnm hıc beklemedıgım bı anda oldugu ıcın ınanamıyorum kan testını almadan da rahat edemıcem ınsaallah rabbım bana bunu bahseder cnm ya :))
ya boyle bırsey yasamıs baska tecrbelı hanımlar yok muuu yaaa !!!!
İnşallah hamilesinizdir. Allah gönlünüze göre versin. Dua ediyorum sizin için. Sonucu paylaşın bizimlede. İyi geceler.oyle dusunuyorum cnm bı testım daha var yarın tahlılden once yapıcam ınsallah duaedın
Merhaba,
Büyük ihtimalle hamilesiniz. Yarın sabah ilk idrarınızla testi tekrarlarsanız daha net çıkabilir. Ben de ilk testimi geç saatte yapmıştım ve çok silik çıkmıştı, sabah tekrarladığımda daha net çıkmıştı ve hamileydim.
Allah gönlünüze göre versin ve hamileyseniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
paylasıcam ınsallah hayırlı geceeler :)İnşallah hamilesinizdir. Allah gönlünüze göre versin. Dua ediyorum sizin için. Sonucu paylaşın bizimlede. İyi geceler.
Eki Görüntüle 875861 Eki Görüntüle 875862
adetim baya gectı bnde bugun test yaptm yarım saat bı saat sonra baktıgımda ıkıncı cızgıyı cok sılıkte olsa gordum dıger testlerde ne kadar beklesemde boyl ıkıncı cızgıyı belırsız bıle gormedım .. hıc boyle olup sonradan hamıle oldugunu ogrenen var mı lutfen yardımcı olun sızce olabılır mı ????acillll ...
valla canım fotoda ben silik çizgiyi göremedim ama eger silik de olsa görüysen hamilesindir hamile olmadığın zaman silik çizgi kesinlikle çıkmıyor inşallah istediğin sonuç çıkar kan testi yaptır acilde yapıolarEki Görüntüle 875861 Eki Görüntüle 875862
adetim baya gectı bnde bugun test yaptm yarım saat bı saat sonra baktıgımda ıkıncı cızgıyı cok sılıkte olsa gordum dıger testlerde ne kadar beklesemde boyl ıkıncı cızgıyı belırsız bıle gormedım .. hıc boyle olup sonradan hamıle oldugunu ogrenen var mı lutfen yardımcı olun sızce olabılır mı ????acillll ...
Merhaba Benim adetime daha 7 gün var 2 gün önce 3 4 damla kadar bi kanamam oldu adet oluyorum sandım ama kesildi. Testte negatif cıktı. Kasıklarımda cok agrı var acaba neden olmus olabilir. Bende sorunmu var aklıma takıldı yardımcı olabilecek arkadas varmı?
Eki Görüntüle 875861 Eki Görüntüle 875862
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?