Hamilemiyimmmmmmmmmm????????

prenses_ss_ss

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
33
0
6
35
Manisa
Merhaba yeni üye oldum gecen ay 26 sında adet gördüm bu ay eşimle ilk defa cocuk denedik adet belirtileirmden farklı olarak cok siddet bıcak saplaması gibi bel agrılarım oldu bir de fazlaca gegirtim sizce hamilemiyim tecrübesi olan arkdaşlardan yarıdm bekliyorummmmmmmmm

[/SIZE]
Merhaba yeni üye oldum gecen ay 26 sında adet gördüm bu ay eşimle ilk defa cocuk denedik adet belirtileirmden farklı olarak cok siddet bıcak saplaması gibi bel agrılarım oldu bir de fazlaca gegirtim sizce hamilemiyim tecrübesi olan arkdaşlardan yarıdm bekliyorummmmmmmmm

Bana daha çok usutmussun gibi geldi

son adet tarihinden itibaren 4 hafta geçmiş. bi kaç gün daha bekleyip idrar testi yapabilirsin. ben de göğüsler gerginleşmişti, sürekli acıkmıştım ve sık tuvalete gitmiştim. inş hamilesindir:)

son adet tarihinden itibaren 4 hafta geçmiş. bi kaç gün daha bekleyip idrar testi yapabilirsin. ben de göğüsler gerginleşmişti, sürekli acıkmıştım ve sık tuvalete gitmiştim. inş hamilesindir:)

bende cok yemek yemeye basladımm erkenden ümitlenmek istmeiyorum ama sabretmek te imkansız gibi gözüküyor inşallah hamişimdirr:)Bu ay sonuna kadar bekleyip daha sonra da test yapıcammm bakalım

Bunu günün geçip test yapmadan bilemezsin canım bu tarz psikolojik belirtiler çok oluyor aylarca bu belirtileri yaşadım ama hep yok çıktı sonra kendi akışına bıraktım hiç bir belirti yaşamadım sadece 4 gün geciktiği için test yaptım var çıktı yaklaşık bir hafta hala hiç bir belirti yaşamadım :) belli olmaz yani

Bunu günün geçip test yapmadan bilemezsin canım bu tarz psikolojik belirtiler çok oluyor aylarca bu belirtileri yaşadım ama hep yok çıktı sonra kendi akışına bıraktım hiç bir belirti yaşamadım sadece 4 gün geciktiği için test yaptım var çıktı yaklaşık bir hafta hala hiç bir belirti yaşamadım :) belli olmaz yani

ayyy bilmiyorum psikolojim zaten alt üst olmu sduurmda bel agrım gecti gegirtim ve gaz hali devam ediyor son iki gündür de sag kasıgımda agrı var bugun bacagıma vurduu bir de ekstra onceden hiç olmadıgı gibi cok yoruluyorum bilmiyorum belki de kendimizi cok siteidğmiz için psiklokjik olarak bu belirtilere koşulluyoruzz ama adetimde gelemdi haal offffffffff salı gunu kan testyi yaptırmaya gidicem artık bu supheyle gunlerin gecmesi asırla bir nerdeysee rabbim siteyen herkeseee anneliği bahşetsinn inşalhhhhhhh

inşallah hamılesındır daha adet gunun gelmemıs memişlerınde belırtı varmı hassaslaşma uclarında acıma var mı

inşallah hamılesındır daha adet gunun gelmemıs memişlerınde belırtı varmı hassaslaşma uclarında acıma var mı

hayır sadece sislik var biraz oda normal adet donemimde oluyordu zaten off ne zormusss ya benimle bir aynı duyguları yasayna ne kadar cok insan varmıs bunuda farkettim rabbbim her isteyen versin inşşş

hayır sadece sislik var biraz oda normal adet donemimde oluyordu zaten off ne zormusss ya benimle bir aynı duyguları yasayna ne kadar cok insan varmıs bunuda farkettim rabbbim her isteyen versin inşşş
bılmezm mıyım yumurta gunumden bı hafta sora kosa koşa test yaptırmıs kadınım ben halıyle negatıf çıkınca yok canımmmm erken ölçturmusum dıye 5 gun sora baska hastanede test yaptırdım ama o 5 gun nasıl gectı anlatamam vucudumda her yerı dıdık dıdık etmıstım :) değişiklik var mı dıye

bılmezm mıyım yumurta gunumden bı hafta sora kosa koşa test yaptırmıs kadınım ben halıyle negatıf çıkınca yok canımmmm erken ölçturmusum dıye 5 gun sora baska hastanede test yaptırdım ama o 5 gun nasıl gectı anlatamam vucudumda her yerı dıdık dıdık etmıstım :) değişiklik var mı dıye

sonuc ne olduuu :)

canım adet tarihinden 5 6 gün geçtikten sonra test yaptır anlarsın hepsi bu.Sabırsızlanma istesen de ogün gelecek istemesen de..inş hamilesindir,bende de göğüslerde şişlik ağrı vardı daha günüm geçmeden

gelmesi gerkeiyordu gelmedi o yuzden gitim zaten 25 te bir dönüyoo işte hep sabırsızlıgımdann bi arkdaş ta bekle bakalımm sen bi on gund aha bi daha gelemzse iyne test yap dedi ama ben pek ümitli değiliyim kan testii genelde dogru ckıyormus cunku
kaç aydır ugrasıyosun canım peki

Back
X