Yarın gitmeyi düşünüyorum zaten inşAllah ikinci olasılıktır teşekkür ederim canmCanım lekelenme başka bir rahatsızlık olabilir ilk önce kan testi yaptır ve doktor git hormonları na baktır yada geç döllenme olabilir idrarda cikmio ozamn yani iki ihtimalde olabilir o yüzden hiç bekleme ve kan testi sonra direk doktora git
Evet bende baya araştırdım bunu canm normalde yerleşme kanaması 1 ve 3 guna arası devam eder ama bazi kadinlarda ise 12 güne kadar bile devam edebiliyormuşsöylediklerin yerleşme kanamasına benziyor canm ama senin uzun sürmş. bazen adet başlamadan bikaç gün önce lekelenme olabiliyor. testi idrarda yaptın sanırım.. bide kanda yapmanı tavsiye ederim kesin sonç için. hakkında hayırlısı olsun
Bide evet testi idrarda yaptım canm inşAllah test yanlıştır çünkü çok istiyorumEvet bende baya araştırdım bunu canm normalde yerleşme kanaması 1 ve 3 guna arası devam eder ama bazi kadinlarda ise 12 güne kadar bile devam edebiliyormuş
inşallah istediğn olr canm benim yaaa. yarın gidersen burayada yaz mutlakaEvet bende baya araştırdım bunu canm normalde yerleşme kanaması 1 ve 3 guna arası devam eder ama bazi kadinlarda ise 12 güne kadar bile devam edebiliyormuş
İnşAllah canm RABBİM isteyen herkese nasip etsin. Olur yazarm tabiki çok teşekkür ederiminşallah istediğn olr canm benim yaaa. yarın gidersen burayada yaz mutlaka
amin canm keşke bnada nasip olsaaaİnşAllah canm RABBİM isteyen herkese nasip etsin. Olur yazarm tabiki çok teşekkür ederim
Olur inşAllah canm benim moralini yüksek tut RABBİM nasip eder inşAllah yeterki istemesini bilelimamin canm keşke bnada nasip olsaaa
Allahtan umut kesilmez canım inşAllah sende yanılıyorsundr ve bebiştir belki dua edelim canm baska yapacak bisey yokbende bugün kan verdim sonucu yarın alıcam Hayrılısı olsun hakkımızda inş ama benm umudum yok canm inş senin tutmuştur :)
Yarın inşAllah yapcm canmYerleşme kanaması olabilir hemen kan testi yaptr
Canm anlattıkların hamilelik belirtilerinden mide bulantısı kusma özellikle bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ve uclarinda renk değişimi ve büyüme istersen adet geçilmesini bekle test yap istersen sende bi kan testi yaptır biz tabi bildiklerimzle yardimci oluyorz ama kesin tanı koyamayz ne kadar araştırsan o kadar aklın karışırMerhaba ben 14 gunlük evliyim baş ağrısı ve arada mide bulantısı var karın kasık bel ağrısı da var su iki gün içinde midem ve karnim iyice sisti vücudum çok halsiz yorgun hissediyorum surekli bi uyuma hissi var adetime bi hfta var sizce hamilelik olasılığı var mı
Midem de çok agriyo onun nedeni ne olabilir sizce fena şekilde karnim sisti cunkuCanm anlattıkların hamilelik belirtilerinden mide bulantısı kusma özellikle bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ve uclarinda renk değişimi ve büyüme istersen adet geçilmesini bekle test yap istersen sende bi kan testi yaptır biz tabi bildiklerimzle yardimci oluyorz ama kesin tanı koyamayz ne kadar araştırsan o kadar aklın karışır
Canım yeni evlisin hem hormonlar değişiyor eğerki hamileysen bebek gelişirken de annede bu tür şeyler olur vücut artik kendini annelige hazırladığı için olabilir ama dediğim gibi sen kafani kurcalama fazla bi kan testi yap hemen belli olur sende bu stresten kurtulursunMidem de çok agriyo onun nedeni ne olabilir sizce fena şekilde karnim sisti cunku
Napicami bilemedim midem ve karnim fena sisti kilo almış gibi ama iki günde bi anda şişmez kimse hamile olabilir miyim gerçekten belirtiler için çok erken değil miCanm anlattıkların hamilelik belirtilerinden mide bulantısı kusma özellikle bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ve uclarinda renk değişimi ve büyüme istersen adet geçilmesini bekle test yap istersen sende bi kan testi yaptır biz tabi bildiklerimzle yardimci oluyorz ama kesin tanı koyamayz ne kadar araştırsan o kadar aklın karışır
Dediğim gibi testler göstericek belirtiler olabilir tabiki adetten once bile belirtisi olan arkadaşlarım var kimininde hiç belirtisi olmaz tıpkı benim gibi bende hamilemym degilmiym diye merk ediyorm işteNapicami bilemedim midem ve karnim fena sisti kilo almış gibi ama iki günde bi anda şişmez kimse hamile olabilir miyim gerçekten belirtiler için çok erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?