Hamilemiym yoksa...

Pardn diyerk başlamk istyrm. Konuyla alakalı diil ama bnm bi sorm olcktı ve resm yükleyemdm. Resm nasıl yükleniyo biln var mı

Dediğim gibi testler göstericek belirtiler olabilir tabiki adetten once bile belirtisi olan arkadaşlarım var kimininde hiç belirtisi olmaz tıpkı benim gibi bende hamilemym degilmiym diye merk ediyorm işte
Allah yardımcımız olsun o zaman

Malesf olmuyo. Dsya yükle diyo basıyrm ama bişi çıkmıyo

Nst yle ilgli sorcaktm. Doktr sadece iyi dedi dgr hdtaya gecti.iyi derkn ne dmk sancı var ona mı iyi yoksa sancı yok ona mı iyi dedi. 38+2 hamileyim bnm geceleri çok sancm oluyo ama dktr ayrntlı bişi demedi o kafama takldı. İlgnz için teşekkr ederm

. Bazı doktorlar sadece riskli durumlarda NST uygularken, bazı doktorlar belli bir gebelik haftasından itibaren her muayenede rutin olarak NST yapar diye biliyorm ben ama doktor iyi dediyse o zaman bir sorn yok canm ama sen doktor kontrollerini ihmal etme olur mu RABBİM bebisini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin hiç kafani böyle şeylere yorma

Kızlar bugün doktora gidemedim ben buraları pek bilemediğim için, eşimde izin alamadı işten benim durumum hakkinda başka fikri olan arkadaslar var mı bari doktora gidene kadar birkac fikir daha ediniym

Kimse ortalıkta görünmüyor galiba

Merhaba bnde mide bulantısı falan vardi bazı belirtiler var ama sivilce çıktı adet olcak gibi bu hamile değilim anlamına mı geliyor

Canım zaten hamilelikle adet belirtileri birbirine çok yakın belirtiler o yüzden bisey soyleyemeyz

Neyse ya çok da heveslenmistim
Katılıyorum sana cilekrecelii kafana taktikca olmayan belirtileri varmış gibi hissedersin bide çok istiyorsan kesin öyle olur bendede öyle olmuştu adetim 40 gün geçmişti testler negatif ama bütün belirtiler vardı ama adet oldum o yüzden fazla kafana takma nasipte varsa olur canm üzülme

Amin cümlemzn inşaAllah. ALLAH razı olsun ne güzl yazmşssnz öle okurken içim gtti nden bilmem ama. Gönlünzden geçen ne varsa rabbm onu hayrlsyla size nasip etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…