Hamilemiym yoksa...

Amin cümlemzn inşaAllah. ALLAH razı olsun ne güzl yazmşssnz öle okurken içim gtti nden bilmem ama. Gönlünzden geçen ne varsa rabbm onu hayrlsyla size nasip etsin inşaAllah
Çok sağol Allah razi olsun isteyen herkese gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin tatlım.

Kızlar dünden beri karnım şiş ve kasık ağrısı devam ediyor hele sol ayağım bugün üstüne zor basıyorum yaa o kadar ağrıyor

Ma

Malesef canım önümüzdeki hafta içine kadar doktor randevusu alamıyorum onuda allah bilir hangi gün verirler doktor çok yoğunmş
bu kadar çok gecikmen oluomuydu peki daha önce ?? sağlık ocağınada gidebilrsin aslında hem daha sakin olr

Canm benim adet düzensizliğin günü gününden var zaten evlendikten sonrada duzelmedi bisey olmasindan korkuyorm işte. 11 temmuzda leke gördüm 4 gün sürdü bide 22 temmuzda gördüm leke adet tarihimden 2 gün sonra ve hala sürüyor bugün 6. Gün işte

Canm ben mardin de oturuyorum ve 7 aylık evliyim o yuzden burayi pek bilmiyorum ki

adet olsan bile bi doktora görnmelisin canm.. hep böyle gecikiyosa belki bi sorun vardr ihmal etme git bnce. tabi uzmana gitmen lazm o yüzden randevuyu al bi an önce dahada gecikmeden

adet olsan bile bi doktora görnmelisin canm.. hep böyle gecikiyosa belki bi sorun vardr ihmal etme git bnce. tabi uzmana gitmen lazm o yüzden randevuyu al bi an önce dahada gecikmeden
Aynen öyle yapcm cnm şimdiden randevuyu alicam ancak 1 hafta sonraya verir zaten duanızı eksik etmeyin kimbilir belkide suanki lekelenmenin sebebi bebegimden kaynaklaniyordur inşAllah oyledir

Göğüs ağrıdiginda ağrısı sirta da geçer mi hamileyken arkadaslar

Hamile olunca ilk haftalarda göğüs agriyinca göğüs hizasında sırt da ağrır mı arkadaşlar

Kızlar 7 gündür kahverengi akıntı devam ediyor stresten uyku uyuyamiyorm ya ne adet oluyorm nede hamilelik var deliricm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…