Çok sağol Allah razi olsun isteyen herkese gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin tatlım.Amin cümlemzn inşaAllah. ALLAH razı olsun ne güzl yazmşssnz öle okurken içim gtti nden bilmem ama. Gönlünzden geçen ne varsa rabbm onu hayrlsyla size nasip etsin inşaAllah
Amin inşaAllah :)Çok sağol Allah razi olsun isteyen herkese gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin tatlım.
canımmm bugün gidebilcekmisin doktora ???Kızlar dünden beri karnım şiş ve kasık ağrısı devam ediyor hele sol ayağım bugün üstüne zor basıyorum yaa o kadar ağrıyor
Malesef canım önümüzdeki hafta içine kadar doktor randevusu alamıyorum onuda allah bilir hangi gün verirler doktor çok yoğunmşcanımmm bugün gidebilcekmisin doktora ???
bu kadar çok gecikmen oluomuydu peki daha önce ?? sağlık ocağınada gidebilrsin aslında hem daha sakin olrMa
Malesef canım önümüzdeki hafta içine kadar doktor randevusu alamıyorum onuda allah bilir hangi gün verirler doktor çok yoğunmş
Canm ben mardin de oturuyorum ve 7 aylık evliyim o yuzden burayi pek bilmiyorum kiCanm benim adet düzensizliğin günü gününden var zaten evlendikten sonrada duzelmedi bisey olmasindan korkuyorm işte. 11 temmuzda leke gördüm 4 gün sürdü bide 22 temmuzda gördüm leke adet tarihimden 2 gün sonra ve hala sürüyor bugün 6. Gün işte
adet olsan bile bi doktora görnmelisin canm.. hep böyle gecikiyosa belki bi sorun vardr ihmal etme git bnce. tabi uzmana gitmen lazm o yüzden randevuyu al bi an önce dahada gecikmedenCanm benim adet düzensizliğin günü gününden var zaten evlendikten sonrada duzelmedi bisey olmasindan korkuyorm işte. 11 temmuzda leke gördüm 4 gün sürdü bide 22 temmuzda gördüm leke adet tarihimden 2 gün sonra ve hala sürüyor bugün 6. Gün işte
Aynen öyle yapcm cnm şimdiden randevuyu alicam ancak 1 hafta sonraya verir zaten duanızı eksik etmeyin kimbilir belkide suanki lekelenmenin sebebi bebegimden kaynaklaniyordur inşAllah oylediradet olsan bile bi doktora görnmelisin canm.. hep böyle gecikiyosa belki bi sorun vardr ihmal etme git bnce. tabi uzmana gitmen lazm o yüzden randevuyu al bi an önce dahada gecikmeden
canm inşallah istediğn olrAynen öyle yapcm cnm şimdiden randevuyu alicam ancak 1 hafta sonraya verir zaten duanızı eksik etmeyin kimbilir belkide suanki lekelenmenin sebebi bebegimden kaynaklaniyordur inşAllah oyledir
İnşallah canım yaa benimde dualarım seninlecanm inşallah istediğn olrdualarm seninle
Evet canim zaten ilk haftalarda göğüs ve sırt ağrısı çok fazla oluyormuşHamile olunca ilk haftalarda göğüs agriyinca göğüs hizasında sırt da ağrır mı arkadaşlar
Geçen aylarda benimde oldu böyle hamile falan değilimKızlar 7 gündür kahverengi akıntı devam ediyor stresten uyku uyuyamiyorm ya ne adet oluyorm nede hamilelik var deliricm
Ayy inşAllah yaa valla sinirden uyku uyuyamaz oldum düşün düşün patladm resmenGeçen aylarda benimde oldu böyle hamile falan değiliminşaallah hamişsindir sen
Tsk edrmEvet canim zaten ilk haftalarda göğüs ve sırt ağrısı çok fazla oluyormuş
Rica ederim cnmTsk edrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?