Hamilemiym yoksa...

Ne yapiyonz kızlar valla ben bugün kötüyüm doktora gidene kadar artik kendime gelmem kasık ağrımdan resmen zor duruyorum

Kizlar bugün doktora gittim hamile degilmisim :-( kist olup olmadığına baktı iltihap falan ikiside yok çok şükür adetin 3. Günü hormon testi yapck ona göre bakalm ne olck

Kizlar bugün doktora gittim hamile degilmisim :-( kist olup olmadığına baktı iltihap falan ikiside yok çok şükür adetin 3. Günü hormon testi yapck ona göre bakalm ne olck
kuzum yaa üzüldm niye bu kdr gecikti o zamn acaba ?? bu kdar oluyomuydu hç.. hayrlısı olsn stres yapma bir sonraki ay olr inşallah hemn

Yaa olurdu ama evlendikten sonra tamamen düzensiz oldu. İnşallah canım yaa

Kizlar hormon testi yaptim adet duzensizligi icin sonuclari gosterdim cok kucuk kistler varmış bu yuzden yumurtaliklar tembelmis 3 ay ilac tedavisi sonra gebelik için basliycm. Ama doktorun dediklerinden pek bisey anlamadm sonucu attim size anlayan varmı

Eklentiler

• 20160817_203250-1.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar bu arada doktor diane 35 draje hapı verdi dogum kontrol hapı yanlız ben bebek istiyorum ama bu hapı da kullanmak zorundaym ne yapicm yA

Tatlim ozaman doktor cocuk istemine gore degistiriyor ve oncelikle klomen baslatiyor yumurtlamayi destekliyor

Yani önce adet düzenleyici daha sonra yumurta destekleyici anladığım kadarıyla
yok canim duruma gore mesela benim doktorum cocuk isteyenlere direk ona gore tedavi baslatiyor ama kullanmanda fayda gormustur yoksa 3ay kadar kisa kullandirmiyorlar

yok canim duruma gore mesela benim doktorum cocuk isteyenlere direk ona gore tedavi baslatiyor ama kullanmanda fayda gormustur yoksa 3ay kadar kisa kullandirmiyorlar
Bilmem olabilir heralde bana çocuk isteyip istemediğimi hiç sormadı kullanacagim ilac hormon duzenleyici oldugu için 3 ay süre verdi zatn hormonlar duzelmeden cocuk sahibi olmam biraz zamn alabilirms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…