Naptın canm varmı bi gelşme ??Ne yapiyonz kızlar valla ben bugün kötüyüm doktora gidene kadar artik kendime gelmem kasık ağrımdan resmen zor duruyorum
Canım bugün radevu alicm inşAllah bakalim yarına giderimNaptın canm varmı bi gelşme ??
Canım randevuyu aldim 1 hafta sonraya verdiler yani onumuzdeku hafta p.tesi gidicm inşAllah dua edinCanım bugün radevu alicm inşAllah bakalim yarına giderim
hadi bakalım hayırlısı.. inşallah hayrlı haberlerle gelirsinCanım randevuyu aldim 1 hafta sonraya verdiler yani onumuzdeku hafta p.tesi gidicm inşAllah dua edin
Sağol canım inşAllahhadi bakalım hayırlısı.. inşallah hayrlı haberlerle gelirsin
kuzum yaa üzüldm niye bu kdr gecikti o zamn acaba ?? bu kdar oluyomuydu hç.. hayrlısı olsn stres yapma bir sonraki ay olr inşallah hemnKizlar bugün doktora gittim hamile degilmisim :-( kist olup olmadığına baktı iltihap falan ikiside yok çok şükür adetin 3. Günü hormon testi yapck ona göre bakalm ne olck
bnmde düzensiz oluyo bazen deli oluyorm..şimdide 7 gün geçti test yapıyorm negatifYaa olurdu ama evlendikten sonra tamamen düzensiz oldu. İnşallah canım yaa
Kızlar bu arada doktor diane 35 draje hapı verdi dogum kontrol hapı yanlız ben bebek istiyorum ama bu hapı da kullanmak zorundaym ne yapicm yAKizlar hormon testi yaptim adet duzensizligi icin sonuclari gosterdim cok kucuk kistler varmış bu yuzden yumurtaliklar tembelmis 3 ay ilac tedavisi sonra gebelik için basliycm. Ama doktorun dediklerinden pek bisey anlamadm sonucu attim size anlayan varmı
Canim pco mu var sende kucuk kistler dedigin . Ona gore daha detayli bilgi verebilirim en azindanNerdesiniz kimse yok mu ya
Evet canım varmışCanim pco mu var sende kucuk kistler dedigin . Ona gore daha detayli bilgi verebilirim en azindan
3 ay kullan daha sonra gebelik için tedavi uygularız dediTatlim ozaman doktor cocuk istemine gore degistiriyor ve oncelikle klomen baslatiyor yumurtlamayi destekliyor
Yani önce adet düzenleyici daha sonra yumurta destekleyici anladığım kadarıyla3 ay kullan daha sonra gebelik için tedavi uygularız dedi
yok canim duruma gore mesela benim doktorum cocuk isteyenlere direk ona gore tedavi baslatiyor ama kullanmanda fayda gormustur yoksa 3ay kadar kisa kullandirmiyorlarYani önce adet düzenleyici daha sonra yumurta destekleyici anladığım kadarıyla
Bilmem olabilir heralde bana çocuk isteyip istemediğimi hiç sormadı kullanacagim ilac hormon duzenleyici oldugu için 3 ay süre verdi zatn hormonlar duzelmeden cocuk sahibi olmam biraz zamn alabilirmsyok canim duruma gore mesela benim doktorum cocuk isteyenlere direk ona gore tedavi baslatiyor ama kullanmanda fayda gormustur yoksa 3ay kadar kisa kullandirmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?