Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

MERABALAR BENDE HAMİLE OLDUĞUMU YENİ ÖĞRENDİM KAN DEĞERLERİ 227 CUMA GÜMÜ ÖĞRENDİM ACABA DEĞERLERDE ARTMA VARMIDIR BEBEĞİM NE DURUMDA VE NE KADARLIKTIR :uhm:ÇOK MERAK EDİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ BANA :a015:

bebeğim sen benim herşeyimsin hasretim mutluluğum sen şimdikten benim herşeyim oldun beni bırakma anneciğim ayrılmayalım birbirimizden :ecrin_bebek:

annesinin kınalı kızı seni çok seviyorum :asigim:
doğduğun günü görmek için sabırsızlanırken, bazen de hep içimde kal istiyorum

ben hamile degilim ama simdi ogluma hamile olsaydim ona sakin gelme annecigim yerin rahat 40 haftaya kadar kal demek isterdim

canım oğlum ,kuzey'im....
herseyin hazır seni bekliyoruz annecim,çok özlüyoruz seni,biran önce sağlıkla yuvana gel bebeğim....

hamile degilim ama olsaydım hoşgeldin yuvanaaa seni cok seviyoruzzz sabırla büyümeni bedenimde hissediyorum derdim inş en kısa zamanda derim inşşşşşşşşşş

saruboceq tebrik ederim arkadaşım, ne güzel bir topik olmuş, hamile değilim ama yazmayı öyle çok isterdim ki, umarım bir gün bende burdan meleğime bir kaç cümle yazabilirim..

minicik bebeğim,
rüyamda elma görsem, yeşil renk görsem, ağız dolusu güldüğümü,ağladığımı görsem sana yoruyorum...
mağazada beğenip almayı ertelediğim xxl beden bluzun içime dert olmayacağı günlere ermek istiyorum.
plastik bir kitteki silik ikinci renge, baş ucumda sakladığım normal hayatta hiçbir anlam ifade etmeyecek rakamlar yazan o kan testine gör ki ne anlamlar yüklüyorum...
yetinemiyorum, saatleri günlere günleri haftalara bölüyorum, hayatımda duyup duyacağım en güzel ses; iki pıt pıt için...
kaderde var olan ne ise önüne geçemeyeceğimi bile bile kaygılanıyor, ağlıyor , gülüyor, akıbetimize dair senaryolar üretiyorum...
ve sanırım karamsar bir tablo çizsem de her halükarda yaradana şükrediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…