Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

muhteşem olmuş.ben de dört gözle her ay hamile olmayı bekliyorum allahım darısı da benim başıma olsun da ben de burdan güzel şeyler yazi. yarabbim...

ben 30 haftalik hamileyim. Oglumun icimde hareket etmesi dunyanin en buyuk mutlulugu benim icin...
iyi ki varsin iyi ki dunyama geldin oglum seni cok ama cok seviyorum
Ve seni kucagima alip gozlerinin icine bakacagim o gunu heyecanla ve sabirla bekliyorum...

bendedün yeni ögrendim,her wc ye girdigimde teste bakaiyorum
hala soktayim biri beni dürtse diyorum:))

hayatta en gusel sey bu olsa gerek ...gercek sevgı bu olsa gerek ...daha dunyaya gelmeden bıle onu ıcınde hıssetmek bıle bır kadına bu kadar mutluluk verıyor.ANNE kelimesi bile cok gusel.ALLAHIM banada tum kucagı bos kalan annelerede tattırır inş butun hamıle olanlar bızım gıbılere dua edın lutfen.

Allah hepinizin bebeklerini size bağışlasın.
Ben hamile değilim 7 yıldır bekliyorum.
Ve söylemek istediğim;

Bebeğim,seni çok çok özledim.
Hergece rüyamda seni koynuma aldım,hergün cennetten çağırdım seni,her yeni gelen bebeğe sordum gördünüz mü diye,hergün evde koşuşturmanı hayal ettim,babanla öpücük savaşlarını hayal ettim,seninle konuştum,güldüm,seni büyüttüm kalbimde.
sensiz çok üzgündüm ama şimdi burdasın ya unuttum hepsini .
Evine hoşgeldin...

minik oğlum evlenip gitmiceksin dimi anneni bırakmıcaksın
yoksa o gelinin burnundan getiririm ona göre::))
seni çok seviyorum gelmeni sabırsızlıkla bekliyorum
acaba kime benziyorsun ellerin ayakaların yüzün nasıl
seni çok özlüyorum vaktinde hayırlısıyla gel meleğim:)

annem,hareketlerini hissediyorum:sm_cool:
hamile olduğumu yeni anlamaya başladım,
seni çok seviyorum canım oğlumgamyoncuiremsu

canım yavrum 4 sene aradım seni...çok şükür rabbim seni bana nasip etti kavuşmamıza 6 ay kaldı...okadar büyük bir heyecanla bekliyoruzki seni...SENı ÇOK SEVıYORUM BEBEĞıM....

bundan sonrakı omrumu onunla gecırecegım ıcın cok sanslıyım ve onu cok ozledıgımı sabırsızlıkla dunyaya gelecıgı gunu pıle cektıgımı solemek ısterdım ona

Merhaba Anne adayları ....Ben aşılama yaptırdım.30 ocakda. 6 şubattada kan testi yaptırdım..Kan değerleri 6.5 çıktı..Sınırın biraz üstünde..acaba gerçekden hamilemiyim..değer çok düşük..gerçi 1 haftalık bile dğil..doktorumada ulaşamadım..çok merak ediyorum ..İnşallah değerler yükselir..düşmez..bu konuda bilgileri olan varmı?

babanla seni dör yıl bekledik sonunda bizimlesin kuzum. seni çok seviyorum sakın bizi bırakma.

bebeğim sana olan duygularımı en iyi anlatan sözler

BEBEĞıME

Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım
Mütemadiyen anarmıydım adını
Bilirsin hassasımdır konu sen olunca

Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi varmı
Sen hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutarmı

Varlığın öle bi sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu
Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi
Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa sölesin birisi
Gel saklanalım hiç bi ayrılık bulmasın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…