Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

bebeğm meleğim benimle ne zaman olacaksın.yüce rabbim seni bize bahşettiği gün çok mutlu olacağım.dualrım hep seninle.sen hyatımda olsan bütün zorlukları aşarız biz.bugüne kadar babanla herşeyi başardık sıra sana geldi.sen olmadan önce amaçsızdık ama şimdi muhteşem bir amacımız var.sen nasıl bir mucizesin allahım şükürler olsun bana böyle mucizeyi yaşattığın için derdim ve hep dua ederdim.sana güzel bir ömür versin allahım ,seni en iyi şekilde yetiştirmeye çalışacağım derdim......

şu an benimle olduğuna inanamıyorum
canım bebişim lütfen beni bırakma
ben seni çok iyi koruyacağıma söz veriyorum

öyle bir zamanda girdin ki hayatımıza..yaşama yeniden sarılmamız için mucizemiz oldun..sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmeni dört gözle bekliyoruz minik melek..seni şimdiden çok seviyoruz..

bebeğim seni çookkk merak ediyorum biran önce aramıza sağlıklı sihhatli bi şekilde katılll seni çookk seviyorum meleğim....

annemiyim su an inanamiyorum rabbim ne büyüksün sen.Bebegim en sonunda geldin canimmm yavrummm kuzum rabbim bizi korusun melegimmmm
seni heycanla bekliyoruz kucagimiza alacagimiz öpüp koklayacagimiz günü bekliyoruz......

ne zaman geleceksin kuşum????
inşallah şu an da sımsıkı yerleşiyosundur anneye
seni dört gözle bekliyoruz

canımıniçi bebeğim seni çok seviyorumm.babanla birlikte seni bekliyoruz.sakın bizi bırakma olurmu.o güzel yumuşacık ellerinden öpmek için sabırsızlanıyorum.Allaha emanet ol civcivim.opuyorumnanaktan

aramıza katılmana çok az kaldı bebeğim...şu an o tatlı hareketlerinle bana cevap veriyosunn.seni her geçen gün daha çok merak ediyorum bebeğimmm.

melegım bana merhaba dedıgı gunden berı senı koruyorum ve senınde benı bırakmamını ıstıyorum annen senı cok bekledı ve onu sakın bırakma olurmu melegımmm

annem meleğim güzeller güzelim ciğer parem yüüreğimin yarısı,gözümün nuru,hayat ışığım sebebi hayatım hoşgeldin aramıza bizi seçip gelmeye karar werdiğin için teşşekürler annem ne güzel bi kelime allahım herkese bu kelimeyi duymayı nasip etsin sağlıkla gel meleğim
ANNESıNıN KUZUSU MELEĞı YAVRUSU ANNESı ONU ÇOK SEVERMıŞ ÖZLERMıŞ....
ÖYLE UZUN ZAMAN BEKLEDıKKı HEM BABAN HEM BEN DELı GıBı ÖZLEDıK ŞıMDıDEN SENı

kızımmm sağlıkla büyü en güvenilir yerdesin şu an keyfine bak kızım arada tekmelerinide eksik etme ki senden haberim olsun annem canım kızım çok az kaldı kokunu içime çekmeme babanla seni sabırla bekliyoruz kızım günlerini sayıyoruz meleğim benim

bebişim, az kaldı derin derin,rahat rahat uyumamıza... 12. hafta sonunda test sonuçlarımız güzel çıkacak biliyorum, ayrılmıycaz seninle... sen yeterki korkma, benimle kal..

seni cok özledim meleğim hadi zamanımız dolsada kavussak seni kucağıma almaya düşündükçe kalbim yerinden cıkıyo seni seviyorum meleğimmmmm

melek oglum benim ben senin için herşeyden vazgeçtim sen benim bi parçamsın canımsın iyiki geldin anneye sen benim yaşama sebebim oldun canım oglum sen dünyalara bedelsin benim için annen seni dört gözle bekliyo

Sen bana önce RABBıM'n sonra babanın bir armağanısın...ıçimde olduğunu bildiğim günden beri bambaşkayım annecim duygularımı tarif edemiyorum...Sadece varlığını bilmeme rağmen seni çok seviyorum,şimdiden senin için endişeleniyorum senin için herşeyin en iyisi olsun istiyorumiher doktora gittiğimde her seni gördüğümde her doktorum sağlıklı olduğunu sölediğinde dünyam aydınlanıyor yine yeniden...Sen bnm minik kızımsın sen bni ilerde bu en gsel duyguyu yasadığın zaman anlıcaksın bunu biliyorum seni seviyorum ...

hamıle deılım ama bır gun gecte olsa gelecegını bılerekten SENI GERCEKTEN COK OZLEDIM demk ıstıyorum ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…