Hamileydim,Boşanıyorum!!!

yaşadıkların senin için gerçekten çok acı olmuş ama aldığın kararda seni kutluyorum. çok zor bir karar gerçekten ama verilmesi gereken bir karar da aynı zamanda... bebeğin için de üzüldüm ama sanırım o da mantıklı olmuş... yaşadıklarından dolayı allah sabır versin ama çok şükür ailen de destek ve biliyordun ki onlar senin yanında. geçmişe artık dönüp bakma ve kendini toparlamaya çalış allah herşeyin hayırlısını versin gerçekten. rabbim seni de evliliğinle sınamış. dilerim hayatının geri kalanını huzur içinde dilediğin gibi yaşarsın

geçmiş olsun tatlım inan çok üzüldüm herşey çok daha iyi olur inşallah bende yeni evliyim anlıyorum bu zamanda evlilik yürütmek çok zorlaşmış artık.umarım herşey gönlünce olur

çok üzüldümmm öncelikle Allah yardımcın olsun..anlayamadığım birşey var madem yıllardır bu insanın nasıl birini olduğunu biliyordun,madem hep böyle bir adamdı hadi evlendin düzelir sandın diyelim,evlendikten sonrada 1,5 yıldan fazla yine aynı şeylerin devam etmesine rağmen neden neden neden çocuk yaptınız şimdiye kadar boşanmayı düşünmeyipte ondan bi parça içinde taşıdığın zaman nasıl olursa bebeğine kıydın ben bunu anlayamadım doğrusu.sanki eşine ceza verir gibi.Allah affetsin inşallahh çünkü biliyorum ve tanıyorum yıllarca bebek özlemiyle yanıp tutuşan ama ona birtürlü kavuşamayan kadınlar tanıyorum..Rabimin takdiri..eminimki sende böyle olmasını istemezdin..keşke aldırmak için bukadar acele etmeseydin sonuçta sen yıllardır bebeğin olmadığı halde tahammül etmişsin bebeğin için bir şans verebilirdin.bende şuanda hamileyim geçenlerde rüyamda eşimin beni aldattığını ve bunun üzerine bebeğimi aldırmaya gittiğimi gördüm.ter içinde uyandım karnımı tutarakk..Allahım gerçekte böyle bişey olsa bile bebeğime kıyamam asla dedim..inşallah ömürünün geri kalan kısmınıda çok huzurlu bir hayat geçirirsin.herşey gönlünce olsun...

merhaba.
öncelikle okuyunca çok üzüldüm.
bunca sene flört - nişanlılık ve sonu böyle hüzün..
Bebek bir evliliği bazen kurtarır bazense sorunları sadece erteler.
Kendinizce doğru karar verdiğinize inanıyorsanız ki okuduğumda bence de doğru bir karar.
Herşeyin hayırlısı olsun..
İyi ki size destek olan kollayan bir aileniz var.
İnşallah bundan sonra hayatınızda bambaşka güzel bir sayfa açılsın..

En iyisini yapmışsın,egosu ile yalnız kalsın,elalemde der zaten bir hanıma sahip çıkamadı diye boşanmış erkek ile kolay,kolay kimse evlenmez zaten hiç bir kadında kolay,kolay boşanmaz sen kendi değerini biliynrsun ne diye eziyet çekesin? Huzur,saygı,sevgi bunlar bir evlilikte olması gerekenler ama nedense analar erkeği bencil yetiştiriyor memlekette .%60 kişiliği bozuk ve vicdansızlar ,bıyıklarına aldanmayınız

hayırlısı olsun ...doğru söylüyorsun kimse değişmez biraz törpüleyebilir bazı yanlarını ama değişmez bende buna inanırım...hayırlısı olsun bu hayat senin sonuçta dünyaya bir daha gelmiycez..bebeğin için üzüldüm ama sanırım bu durumda ne yazıkki olması gereken bu mutsuz bir evlilikte dünyaya gelmeside çocuk için çok olumsuz ki ayrılıyorsunuz zaten ..herşey senin için bundan sonra güzel olsun inşallah sevgiler........

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun

konunuza gelince evlilik bitince ben çok üzülüyorum
bi yola çıkıyor insan herşey güzel olacak diyor ama herşey insanın isediği gibi olmuyor

benden nacizane bi tavsiye olacak size biraz annenizin evine gidip kafa dinleseniz
eşinizde bu durumda düzelir belki sizi kaybetme korkusu olur diye düşünüyorum

yaşadıklarınızı biz tam anlamıyla bilemeyiz tabiki ama o yavrucak babasız nasıl büyüyecekkk

konuyu okumamışsın!

yaşadıkların için çok üzgünüm ama, o masumun günahı neydii de ona kıydınn.
hayata gelmeyi o mu istedi.Rabbim ol dedi ve oldu. Rabbim'in sana bi emanetiydi o.
yaşadıkların ne kadar acı olursa olsun cezasını o günahsız çekmemeliydi diye düşünüyorum.
yazık hemde çok yazık..

cnm öncelikle yaşadıklarına çok ama çok üzüldüm bebegini aldırmak senin kararın sonuçta ona sen bakacaktın ama inan içimden bir şeyler koptu gitti ben 6 yıllık evliyim ve bebegim olmadıı 6 yıl boyunca gittimedigim hiç bir yer kalmadıı en sonunda tüp bebek dediler önce aşılama yaptırdım olmadı tabi bu arada ben kısır damgası yedim kaynanam bana hep kısır muamelesi yaptı halbuki benim degil eşimin çoçugu olmuyorduuu ((((( şimdi sana bunu yeminle aglayarak yazıyorm bebegini aldırdıgın için o kadar çok üzüldümki kelimeler yetmez anlatmayaa 2010 yılında tüp bebek yaptırdım benimde eşimle sorunlarım vardı hemde çok kaç kez ayrıldık annemlerde kaldım 1 yıl sonra 2010 yılında tüp bebek yaptırdım şuan 65 günlük bir kızım var yeni dogum yaptımmm ve hamdolsun eşimle aramda düzeldiii rabbime bin kere şükürrr yuvam bozulmaktan kurtulduu az önceki kardeşimin dedigi gibi o bebegin ne sucu varrrrr (( sakın yannış anlama zaten şuan üzgünsün biliyormmm ama bebege çok üzüldümm o bebek için ne kadar çok aglayan var (((((((((

konu sahibi zaten cani acimis
neden vicdan yaptirmaya calisiyorsunuz?
Herkes inandiginiz Allaha inanmak zorundami?
yasadiginiz ulkede aldirmak yasalsa o kadinin hakkiysa aldirir
birileri gelip yargilasin diye aldirmadi
gelecegi soz konusuydu goze alamadi bunu en iyi o bilir
yazik oldu diyebiliriz ama vicdan yapsin diye
bu kadar tepinmeye ne gerek var?
yasal olan bir durum gerceklestiyse ve her sene bebek aldiran bir insan degilse
hic bir sorun goremiyorum!!
yazanlar kendi goruslerinizin ve inancinizin disinda insanlarin oldugunu unutuyorsunuz sanirim

Son düzenleme:

kimse kimseye vicdan yaptırmıyor sen Allaha inanmıyor olabilirsin ama elhamdurillah biz müslümanız ve Allaha inanıyorz dinimizdede böyle bir şey yok bebek aldrmak çok günahh ama tabi bu onun kararı biz bir şey yapamayız bizler sadece fikrimizi söyledikk fikrimizi almak için açtı zaten bu topigii

"Herkes inandiginiz Allaha inanmak zorundami?" bu söz sahibi sana diyecek kelime bulamıyorum.
bu kadar satır bu kelimeleri yazıp yorum yapanları eleştireceğine, sende konu sahibinin konusu hakkında bi yorum yapsaydın keşke.. keşke yapsaydında bu kadar küçük oldugunu hissettirmeseydin bana

Allah Hakkınızda Hayırlısı Neyse Onu Versin..

bir _kadın, kesinlikle katılıyorum yazdıklarına.. neticede böyle bir evlilikte ; hele ki bitmiş bir evlilikte o çocuğu dünyaya getirmek çok büyük bencillik olurdu.. sırf sen annelik duygusunu yaşayacaksın diye çocuk doğurmakla olmuyor.. babasından ayrı, hele bir de böyle sorumsuz bir babayla, belki de yapacağın yeni bir evlilikte başka bir adamla büyümek zorunda kalacak ve ne zorluklar yaşayacaktı..
Ben anne olmak için yanıp tutuşan ve her yolu deneyip Allaha yalvaranlardanım ama senin durumunda olsaydım yine senin yaptığını yapardım.. zaten annelik de kendinden önce çocuğunu düşünmek değil midir?
herşeyde bir hayır vardır canım.. böyle olmasında da mutlaka bir hayır var.. sen gönlünü ferah tut,umarım bundan sonra hayatına dahil edeceğin insanlar konusunda çok daha temkinli ve seçici olursun ki bir daha böyle üzülmeyesin..
Allah yolunu açık etsin..

senin gozunde kucuk veya buyuk olma kaygisina girmek gibi derdim olamaz
farkindaysan konu sahibi kurtaj olmus ve ayrilmis esinden
olmus bitmis bir olay var ortada ve cani yanmis bir kadin
o cocuga senmi bakacaktin? senmi sorumlulugunu alacaktin
annelik babalikmi yapacaktin?
yasal hakkini kullandi bu hakkini kullanirken icinin nasil acidigini
ici nasil kan agladigini hayallerinin nasil yikildigini en iyisi o bilir!
bebege ve konu sahibine yazik oldu bunu herkes kabul eder zaten
guclu olmasi gerektigini ve gelecekte daha dikkatli davranmasi gerektigini
soylemekten baska ne denilebilir?
nasil kiydinn diye ustune gitmemimi bekliyordun?

benim içinde önemli değil senin küçük yada büyük olman

ya ben sadece konu ile ilgili yorumumu yaptımm.
sense konuyu ne kadar farklı yerlere saptırıyosunn.
hadi canım hadiiii bak sen işine...

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum. konu sahibi zaten yeterince üzgünken, bir de bu şekilde üstüne gitmek nasıl bir acımasızlıktır onu anlayamıyorum asıl, hangi dine sığıyor acısı olanın daha fazla canını acıtmak için debelenmek. babasız bir bebek. o bebeğin nası zor bi hayatı olacağını kimse düşünemiyor mu? bu toplumda "farklı" olmanın ne kadar zor olduğunun kimse farkında değil mi? arkadaşları arasında bile kimbilir ne durumlara düşürülecekti(hoşgörü toplumuyduk değil mi, ah pardon unutmuşum!), hadi bunları geçiyorum, tek başına bir bebeği büyütmenin sorumluluğunu taşımak kolay mı, hem kendi hayatını hem küçük yavrunun hayatını rezil etmektense, konu sahibine bu mantıklı gelmiş, o da böyle yapmış. kimsenin yargılamaya, vah vah tüh tüh'le daha fazla konu sahibinin üzerine gitmeye hakkı yok. sizin başınıza böyle bir durum gelirse, siz doğurunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…