- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
sen konuyu bulmayı .BECEREBİLDİN. sonunda haa.. .60:
Kıyamam, Rabbim tez zamanda inşallah bebeğini seninle kavuşturur...
Bebek için onca uğraşan insan var olayına kadar gelmiş konu.
Sonuçta birilerinin bebek sahibi olamamasının sorumlusu bu arkadaş değil,
o yüzden aldırma ya da aldırmama kararını başkalarını düşünerek vermek durumunda da değildi,
kendi hayatı , kendi kararı.
Ben de bir süre çocuk sahibi olmak için bayağı uğraşmış ve aldırmaktan yana olmayan biri olarak yazıyorum bunları. Onca insan çocuk sahibi olamıyor, ben doğurayım bari diyecek hali yok kimsenin.
Arkadaş zaten aldırmış çocuğunu, ne getirir ne götürür Rabbim bilir.
Hakkınızda hayırlısı olmuştur umarım.
Allah yardımcınız olsun.
Bu kadar mı benzer olur,aynı şeyleri ben yaşadım,tıpkısının aynısı canım...Demekkı uc yılda cıksan 8 yılda uc ayda sonuc aynı bır ınsan neyse o,şükür benımkıde gercek yuzunu erken gösterdı.aynısını yaşadım aynısını canım hıc cıcım ayı nedır bılmedım ve bende o lanet olası kısı ve aılesının pis davranısları haketmedıgım sözlerı yuzunden yavrumu aldırdım.koca koca degıldıkı...ben hastalandıgımda benle ılgılenmıyordu cekemıyorm ben öyle kocayı ,koca koca degıldıkı,ne yapıyı ben öyle kocayı,hastalıkda lazım koca..ıyı gunde herkes yanımda.ben 2 ay evlı kaldım canım.ama ruhum 40 gıbıydı her gordugum halımı begenmıyordu...yaböyle ıste..doyleyecek cok seyım var ama.neyı soyleyım okadar cok kırgınlıgım uzuntum oldukı bırgun gulemedım mutlu mutlu huzurlu kahkaha atamadım....desteğiniz için tesekkur ederım ama bebeğimi aldırdım.bebeğimle birlikte hayallerim ve bu evliliğe ait umut kırıntılarımda alındı benden.Eşi hamileyken bile hala bencil ve anlayıssız olan bır ınsan,normal zamanda nasıl olabilir ki...
sonuç:boşanma kararıyla evden ayrıldım.ailemin yanındayım.kendıme yeni bir hayat kurmak için toparlanmaya başlıyorum.Beni çalıştırmamasına inat,iş başvuruları yapıyorum.kendi ayaklarımın üstünde durmaya eski ben olmaya hayata gülümsemeye ihtiyacım var çünkü.
keske bebegi aldirmasaydiniz ama keskeler bitmez iste
belki o bebek vesile olucakti esinizin düzelmesine bi ara ayri kalsaydiniz burnu yerde sürtseydi akli basina gelirdi, hatalarini belki anlardi neyse olan olmus
ALLAH c.c. yar ve yardimciniz olsun insaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?