Hamileydim,Boşanıyorum!!!

biz hayatın,bu dengenin garipliğinden bahsetmiştik ama yeterince anlaşılmadı sanırım,olsun...

keske bebegi aldirmasaydiniz ama keskeler bitmez iste
belki o bebek vesile olucakti esinizin düzelmesine bi ara ayri kalsaydiniz burnu yerde sürtseydi akli basina gelirdi, hatalarini belki anlardi neyse olan olmus
ALLAH c.c. yar ve yardimciniz olsun insaALLAH

Açıkçası bebeği aldırmanızda ve ayrılık kararı vermenizde çok mantıklı hareket etmişsiniz
Anlattığız kişilikteki bir insanın düzelmesini değişmesini beklemek boşuna bir umut olurdu
Herkesten ve herşeyden önce sizin hayatınız gelir bunu sakın unutmayın siz önce kendi içinizde mutlu olmazsanız kimseye mutluluk veremezsiniz
Kimse içinden kendinizden taviz vermeyin sakın,dünyaya bir kez daha gelmeyeceksiniz
Hayatta herşeyde çocuk demek değildir bir çocuk olmadanda hayat sürdürülebilir
Şu durumda o çocuğu dünyaya getirmek o çocuğa yapılabilecek en kötü şey olurdu
Arkadaşım gayet mantıklı aklı başında bir karar vermişsin gerçekten tebrik ederim herkes veremezdi bu kararı
Şimdi hayatına yön verip işe girip kendine gelmelisin en azından çalışmak kendine güvenini tekrar yerine getirir ve hayatta yeni adımlar atmana yardımcı olur
Gez toz hayatın tadını çıkar bu dünyaya bir kez geliyorsun ve kimse içinde kendini üzme
Senin için senden değerli kimse yok...

Ne olursa olsun hic kimsenin bir cana kast etmek gibi bir hakki yoktur..
Sadece kucagimizda degil kokusunu alamiyoruz gözlerine bakamiyoruz diye onu herhangi bir organmis gibi fazlalikmis gibi aldirip cöpe atmak ne kadar mantikli veya dogru karar olarak nitelendirebiliniyor ki..
bende suan hamileyim ve bir cok zorluklar var asilmasi gereken, ama her ne olursa olsun o bebege o cani ben vermedim ben alamam..
o bebek ne annesinin ne de babasinin hatalarinin bedelini caniyla ödemek zorunda degildi... madem o kadar mutsuzdun tedbirini de ona göre alsaydin da yapmasaydin cocuk...

ha kucagindaki bebegini canini topraga kendi elinle canli canli gömmüssün, ha karnindaki bebegin canina kast etmissin arada hic bir fark yok...

bir de tebrik edenleri okudukca sinirlerim iyice tepeme firladi.........

arkadaslar hepinize tesekkur ederim.Gectigimiz hafta anlasmalı olarak bosandık.Ve gercekten cok dogru bır karar verdıgımı bir kez daha anladım.bana sureklı kızımdan farkın yok seni öyle seviyorum dıyen kayınvalıdem ve sen benım hep kız kardesım gıbısın mutlu olcaksınız bosanın bencede dıyen gorumcem ne kadar samimi(!) ve medeni(!) olduklarını son dakika da olsa gösterdiler.

Ben en doğru kararı verdim.Kim ne derse desin.mutsuz bir çocuk dünyaya getirmekte en az aldırmak kadar günah bence.ama dediğim gibi Allah'la benim aramda bu meselede.

şimdi ailemin sıcak yuvasında sıfırdan hayata başlıyorum.İş görüşmelerimde olumlu geçiyor.kısa zamanda olumlu bir sonuç alıcam gibi.Ve ben artık güne mutlu uyanmaya başladım.Tüm sahteliklerden,iki yüzlülüklerden,huzursuzluklardan uzak...

Şunu da unutmayın,Eğer siz iyiyseniz insanlar iyi,kötüyseniz onlarda kötüler...

hepinize olumlu olumsuz tüm yorumlarınız için teşekkür ederim.Bana moral ve güç verdiniz.kendimi eleştirmemi sağladınız.ve ben kararımın arkasında durmayı tercih ettim.

bana şans dileyin...

hepinize sonsuz sevgiler,sevgi dolu günler diliyorum...

sağlıcakla kalın... :):80:

Bu kadar mı benzer olur,aynı şeyleri ben yaşadım,tıpkısının aynısı canım...Demekkı uc yılda cıksan 8 yılda uc ayda sonuc aynı bır ınsan neyse o,şükür benımkıde gercek yuzunu erken gösterdı.aynısını yaşadım aynısını canım hıc cıcım ayı nedır bılmedım ve bende o lanet olası kısı ve aılesının pis davranısları haketmedıgım sözlerı yuzunden yavrumu aldırdım.koca koca degıldıkı...ben hastalandıgımda benle ılgılenmıyordu cekemıyorm ben öyle kocayı ,koca koca degıldıkı,ne yapıyı ben öyle kocayı,hastalıkda lazım koca..ıyı gunde herkes yanımda.ben 2 ay evlı kaldım canım.ama ruhum 40 gıbıydı her gordugum halımı begenmıyordu...yaböyle ıste..doyleyecek cok seyım var ama.neyı soyleyım okadar cok kırgınlıgım uzuntum oldukı bırgun gulemedım mutlu mutlu huzurlu kahkaha atamadım....

Bir çocuk bozuk bir ilişkiyi adam edemez.Helekı şiddetin oldugu yerde bu travmayı yaşayan bilir.Eşinizden nefret edıyorsunuz o çocugu dunyaya getırmek degıl ona mutlu bır aıle ortamını vermek mesele.Şiddetınoldugu yerde sağlıkda yoktur huzurda. Bide aile de berbatsa tehlıkelıyse artık gerısını sız dusunun.ilerde ococugu annesıne bıle gostermezler.cani bir kocanız oldugunu farkettıgınızde asıl o cocugu dunyaya getırmeye kararverdıgınızde o çocuğun gelecegıne başından yazık edıyorsunuz.Bunlar hayatın gerçekleri.. yaşayan bılır bunları.etraftakıler fılm ızler gıbı ızler ancak...o çocugu babasız yaşattıkça benım de ızım cız ederdı hamıleyken ve bu olayları yaşarken yaşıyorsunuz bunlarıda...kımse bıle bıle isteyerek bır cana kıymaz....Bır ınsan kolay yetişmıyor.Allah herkesın hakkında hayırlısını versın...Allah kımseyı darda zorda bırakmasın çok zor...

''Ben en doğru kararı verdim.Kim ne derse desin.mutsuz bir çocuk dünyaya getirmekte en az aldırmak kadar günah bence.''

her ne kadar bir cok bayan bunu anlamamakta israr etse bile ben sizi cok iyi anliyorum.
siz en dogrusunu yaptiniz merak etmeyin.
gecmis olsun, bosanmissiniz da.
insallah bundan sonra kendinize yeni ve mutlu bir hayat kuracaksiniz.
huzurlu gunler ve en kisa zamanda bir is diliyorum size

bir de bebegin bir evliligi kurtaracagini dusunen insanlari da hic mi hic anlamadigimi belirtmek istiyorum.
hastalikli bir iliskiyi yeni bir sorumluluk toparlayamaz ki...
zoraki bir baglilik saglayabilir sadece...cocugum var ayrilmayayim, sabredeyim denir o zaman...
bebek aileyi toparlar mantigiyla hareket eden ve yine de mutsuz olan, sonra ben ne yaptim derdimi daha da buyuttum diyen o kadar cok kadin var ki...
cocuk bir aileyi toparlasaydi bunca cocukla aile bosanmaz, aileler parcalanmazdi...

Son düzenleme:
katiliyorum sana canim bencede ipler kopmussa kopmustur yok cocuk evliligi kurtaririmis falanda felan valla hic øyle olmuyor benim 2 oglum var banada ayni seyleri søylemislerdi yok cocuk olursa duzelirmis yok 2, sini yap o zaman duzelir olmayinca olmuyor iste peki simdi neoldu yinede bosandim bencede iyi yapmissin kafana takma benim simdiki aklim olsaydi inan hic cocuk yapmazdim baskalarinin kafasina uyupta arada cunku cocuklar mahvoluyor buyukler birsekilde hayatini devam ettiriyor. kendine iyi bak canim hicte uzulme demekki bøylesi daha hayirliymis senin hakkinda.

madem durum böyleydi ona göre tedbirini alsaydında çocuk yapmasaydın diyen arkadaşlara katılıyorum çünkü ben senin yerinde olsaydım böyle bir insanla hadi evlendim bide çocuk yapmazdım enazından korunsaydın çünkü 1 ay önce çocuk yaptığın adamdan 1 ay sonra istemeyip boşanıyosun buda bi dengesizlik oluyor ozamanda boşa giden bi cana üzülüyosun...

ama ama senin yaşadıkların çok zor böyle şeyler yaşamayı sende istemezdin,elinde olsaydı eminimki herşeyi değiştirirdin,ya o adamla hiç evlenmezdin yada bebek yapmazdın tedbirini alırdın..

sonuç olarak tedbirini almadın ve hamile kaldın sonrada tamamen kararını verdin bebeği aldırdın,evet doğursaydın dahada çok üzülecektin..enazından hayatına bir sünger çektin ve bundan sonra bamşbaşka bir hayat yaşayabilirsin..

hergün dua et Allahım seni mağdur durumda olduğun için affetsin..şuan ben bile bu arkadaşımızın günahını bağışla diye dua ettim,çünkü böyle olmasını sende istemezdin keşke adam gibi bi kocan olsaydıda sende millet gibi mutlu mesut evinde doğursaydın bebeğini..

ne şanslısınkiii sana destek çıkacak arkanda olacak bir ailen varmışş...ailenle mutlu mesut yaşamana bakk keyfini çıkar...daha çok gençsin neler olur neler...Allaha emanet ol....

Allah yardımcın olsun dilerim ileriki hayatında sevdiğin birinden anne olup bebeğinizi beraber büyütürsünüz ailenin yanın olması ne kadar güzel bir durum keşke herkes onlar gibi düşünebilse

bir derdim vardaki konuları okurken öyle bir geçer zamanki dizisini izlerken hırslandığım gibi hırslanıp üzülüyorum. Çok zor zamanlar atlatmışsın. Bebeğini aldırman iyi olmamış ama kimsenin yargılamaması lazım çünkü bizim başımıza gelse ne yapacağımızı şimdiden kestiremeyiz. Allah affetsin inşallah ve sana hayırlı gelecekler versin. İnşallah ilerde mutlu bir evliliğin ve hayırlı bir evladın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…