bir _kadın, kesinlikle katılıyorum yazdıklarına.. neticede böyle bir evlilikte ; hele ki bitmiş bir evlilikte o çocuğu dünyaya getirmek çok büyük bencillik olurdu.. sırf sen annelik duygusunu yaşayacaksın diye çocuk doğurmakla olmuyor.. babasından ayrı, hele bir de böyle sorumsuz bir babayla, belki de yapacağın yeni bir evlilikte başka bir adamla büyümek zorunda kalacak ve ne zorluklar yaşayacaktı..
Ben anne olmak için yanıp tutuşan ve her yolu deneyip Allaha yalvaranlardanım ama senin durumunda olsaydım yine senin yaptığını yapardım.. zaten annelik de kendinden önce çocuğunu düşünmek değil midir?
herşeyde bir hayır vardır canım.. böyle olmasında da mutlaka bir hayır var.. sen gönlünü ferah tut,umarım bundan sonra hayatına dahil edeceğin insanlar konusunda çok daha temkinli ve seçici olursun ki bir daha böyle üzülmeyesin..
Allah yolunu açık etsin..
kesinlikle katılıyorum. konu sahibi zaten yeterince üzgünken, bir de bu şekilde üstüne gitmek nasıl bir acımasızlıktır onu anlayamıyorum asıl, hangi dine sığıyor acısı olanın daha fazla canını acıtmak için debelenmek. babasız bir bebek. o bebeğin nası zor bi hayatı olacağını kimse düşünemiyor mu? bu toplumda "farklı" olmanın ne kadar zor olduğunun kimse farkında değil mi? arkadaşları arasında bile kimbilir ne durumlara düşürülecekti(hoşgörü toplumuyduk değil mi, ah pardon unutmuşum!), hadi bunları geçiyorum, tek başına bir bebeği büyütmenin sorumluluğunu taşımak kolay mı, hem kendi hayatını hem küçük yavrunun hayatını rezil etmektense, konu sahibine bu mantıklı gelmiş, o da böyle yapmış. kimsenin yargılamaya, vah vah tüh tüh'le daha fazla konu sahibinin üzerine gitmeye hakkı yok. sizin başınıza böyle bir durum gelirse, siz doğurunuz.
Canim ben bes bucuk aylik hamileyim ve 30 yasimdayim ilk cocugumu dunyaya getirmeye hazirlaniyorum
ilk evliligimde uc dusuk yaptim! umudumu kesmistim cocugum olmayacak dusuncesiyle kahroldum ikinci evliligimi yaptigim zaman
ama bir baktim hamile kalmisim!
umarim seninde bir bebegin olur ve mutlu mesud buyutursunuz sadece umidini kaybetme
kimse kimseye vicdan yaptırmıyor sen Allaha inanmıyor olabilirsin ama elhamdurillah biz müslümanız ve Allaha inanıyorz dinimizdede böyle bir şey yok bebek aldrmak çok günahh ama tabi bu onun kararı biz bir şey yapamayız bizler sadece fikrimizi söyledikk fikrimizi almak için açtı zaten bu topigii
ya arkadaşlar yorum yapanlara değil konu sahibine yorum yapın..
herkesin dini de inancı da kendinee.
herkes kendine baksın ve konu sahibi hakkındaki yorumlarını beyan etsin..
merak etme canım Rabim göstermesin böyle bir durum la karşı karşıya gelirsem yapacağım en son şey bile değil o bebeği aldırmak.
Çok güzel açıklamışsınız yaşadıklarınızı
ve herkese cevabınız net olmuş...
Bakın arkadaşlar konu sahibesi tek yorumuyla herkese kibarca yanıtını verdi...
Sizin tartışmalarınızda boşa gitti...
Çok güzel açıklamışsınız yaşadıklarınızı
ve herkese cevabınız net olmuş...
Bakın arkadaşlar konu sahibesi tek yorumuyla herkese kibarca yanıtını verdi...
Sizin tartışmalarınızda boşa gitti...
Browni si-ze-ne derken beni kastetmissen
sorun yok kendi acimdan nasillki sen dayanamayip yazdin
bende yargilayanlara ve vicdan yaptirmaya calisanlara dayanamayarak yazdim
iyide yaptim
bir kadin acisini paylasiyorsa empati yapma durumu yasayamayanlar
yargiya geciyor
demistim daha kimse burda mahkum degil ve kimse burda yargic degil
dolayisiyla tabirince ne konuyu saptirmaya ne tartisma yaratmaya nede iyilik melegi gorunmek icin yazdim..
Konu sahibi arkadasim ailenle mutlu mesud ve cok daha guzel gunler gecirmeni diliyorum
bir kabustu geldi gecti..
tesekkur ederim.Nickiniz güzel :) umarım hersey şimdi ki gibi bir omur boyu güzel gider.dogru insanı bulmak cok zormus.bana bosanacaksın deseler ınanmazdım.ama hayat işte.dun kar kıyametken bugun günes actı.hayatta böyle...size hep guneslı gunler dilerim :) sevgiler...
Browni si-ze-ne derken beni kastetmissen
sorun yok kendi acimdan nasillki sen dayanamayip yazdin
bende yargilayanlara ve vicdan yaptirmaya calisanlara dayanamayarak yazdim
iyide yaptim
bir kadin acisini paylasiyorsa empati yapma durumu yasayamayanlar
yargiya geciyor
demistim daha kimse burda mahkum degil ve kimse burda yargic degil
dolayisiyla tabirince ne konuyu saptirmaya ne tartisma yaratmaya nede iyilik melegi gorunmek icin yazdim..
Konu sahibi arkadasim ailenle mutlu mesud ve cok daha guzel gunler gecirmeni diliyorum
bir kabustu geldi gecti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?