Hamileyiiim iki küçük çocuk ve yatak muamması

Kızım 5 yaşında 2. olursa inşallah doğar doğmaz kızımın odasına yatıracağım.
Kızım 2 yaşından beri kendi odasında yatıyor ve kesinlikle kendisini dışlanmış hissetmemeli.
Ayrıca kardeşinin olmasını da çok istiyor, hem ona güvendiğimi düşünür hemde kardeşinin ve onun eşit olduğunu anlar diye düşünüyorum.
Kızım 2 yaşına kadar park yatakta yattı, daha sonra büyüyebilen karyola da,
Şu an karyolanın korkuluğu falan sökülmüş kısmen yatak konumunda.
Park yatağı da duruyor küçüğe onu kurarım, odamız büyük çok şükür bir de çekyat var, gerekirse ilk zamanlar bende orada yatarım.

5 mi?? Siz kari kocasiniz, ve orasi sizin yatak odaniz. 5 yasindaki cocuk herseye sahit oluyor. Aman Allahim.
Hersey bilmem ne yapmak degildir..merak etmeyin biz neyin nerde ne zaman yapilacagini cok iyi biliyoruz..konuyu baska yerlere cekmeyin..anne olunca anlarsiniz cocuklari gece gunduz bir saniye bile gozunun onunden ayirmamayi...herkesin cocugu kendine kiymetli..

merhaba arkadaşlar, 2 yaşına 2 ay kalan bi kızım var Ve bizimle yatak odasında geniş beşiği var orada yatıyor ayırmayı yaz yapacaktım fakat hamileyim ve Eylül de nasipse Doğum var. Kızımın odası koridor da bizden önce geliyor küçük olduğu için orayı yaptık ama kapıya yakın diye korkularım geçmek bilmiyor 1.katta oturuyorum. Şimdi diğeri olunca onu orda tek biz hepimiz terkedilmişlik hisseder diye üzülüyorum bu sefer ki gece 2 kere felan uyanır. Acaba çocuk doğsun omunda beşiği sığıyor sonra o 1 yaşına gelince ikisini birden aynı odaya mı ayırsam diyorum yalnızlık çekmez napsam kızlar ya? Bu arada telden yazıyorum yazım yanlışını görmezden gelmeye çalışın :)
Benim de 3 tane çocuğum var 5 yaşında kız 3bucuk yaşında erkek 1 yaş erkek ve oturduğumuz odada yatıyorum hep beraber kocam yatak odasında yatıyor o korkmaz sen de beraber yat canım sonra kıskanır kardeşimi seviyor beni sevmiyor annem babam der ikisini beraber ayırmak daha mantıklı 2 yaş çok çok erken bence allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
inşallah bebeğini

merhaba arkadaşlar, 2 yaşına 2 ay kalan bi kızım var Ve bizimle yatak odasında geniş beşiği var orada yatıyor ayırmayı yaz yapacaktım fakat hamileyim ve Eylül de nasipse Doğum var. Kızımın odası koridor da bizden önce geliyor küçük olduğu için orayı yaptık ama kapıya yakın diye korkularım geçmek bilmiyor 1.katta oturuyorum. Şimdi diğeri olunca onu orda tek biz hepimiz terkedilmişlik hisseder diye üzülüyorum bu sefer ki gece 2 kere felan uyanır. Acaba çocuk doğsun omunda beşiği sığıyor sonra o 1 yaşına gelince ikisini birden aynı odaya mı ayırsam diyorum yalnızlık çekmez napsam kızlar ya? Bu arada telden yazıyorum yazım yanlışını görmezden gelmeye çalışın :)
valla gece fazla uyanmıyorsa kızınızın odasını ayırın dıgerı dogunca zaten bır sure sızınle aynı odada kalacak mecburen , benım kızım arada yanımızda, arada odasında uyuyor su an 10. ayın ıcınde mumkun olsa ılk gunden ayırırdım odasını ama bıraz kendı rahatım bırazda kızımın ıc huzuru ıcın su an temellı olarak odasını ayırmadım....
nedenıne gelırsek ılk 3 ay kolıktı gece beslenmesı nedenıyle aglıyordu falan ayırmadık, sonrasında zaten sureklı seyahat halınde ıdık(memleket ıle ev arası mekık dokuduk yaz aylarında) ben nerde ısem o da yanımda yatıyordu kıs sezonu temellı ev moduna gectık ama delıksız bır uykusu yok ve yanında bırını ıstıyor elımı falan tutuyor sarılıyor hep uykusunda ve hala gece beslenmemız var , odasında yatarsa ılla bırının o odada kalması gerekıyor gıt gel cok zor oluyor (bu sefer uykusuz kalınca ben zombı ve sınırlı oluyorum) nıyetım kendısı yavas yavas gece beslenmesını azalttı , tamamen kesınce ve uyanmadan uyumayı ogrenınce odasını tamamen ayırmak....
ama tabıkıde bu surecı ona gore degerlendırıyorum katı kurallarım yok....

Back
X