Hamileyiiimmm inanamıyorum rüya giiibii....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
hihoyyythihoyyythihoyyytKIZZLAARRR,DUYGULARIM TARİFSİZ ....HAMİLEYİM :teytey:,Bİ GÜN BENDE BU DUYGUYU YAŞAYABİLECEĞİME İNANAMAZDIM...:Saruboceq:.YÜCE RABBİM BİZİ DE SEVİNDİRDİ ,RABBİM HERKEZE KISMET ETSİN AMA İNANIYORUM Bİ GÜN OLUCAK SADECE SABIR GEREK CANLARIM...ÜMİDİNİZİ HİÇ YİTİRMEYİN.....:CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:

tebrikler canım
Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:

Tebriklerr canım ..Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah

tebrık ederım rabbım saglıcakla kucagınada almayı nasıp etsın...
rabbım bu yolda yuruyen herkesın yardımcısı olsun

Negüzel canım senı tebrık ederım insallah hayırlısıyla kucagınada almayı Yuce rabbım nasıp eder
Darısı bızım durumumuzda olan herkesın basına ınsallah

Tebrikler tatlım sağlıkla kucağına alman dileğiyle inşallah..
Darısı bizim başımıza.... :1hug:

tebrik ederim allah tamamini erdirip kucagina saglikli hayirli evlat almayi nasip etsin canim...

Tebrikler canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah senın kaçıncı denemendı cnım

sevincini en içten dileklerimle paylaşıyorum... sağ salim kucağına alman dileği ile.. sevgiler...

gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm isteynlere olsun inşallah

Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alman dileğiyle inşallah darısı bizlerin başına

tebrik ederim canım
allah kucağına almayıda nasip etsin :Saruboceq:

çok sağol canım,benim ilk transferim ekim ayında negatif sonuçlandı.kalan 4 yum donduruldu.3 transfer edildi.bu gün sonuç pozitif...yani ilk denememin süreciydi tatlım..

Son düzenleyen: Moderatör:
tebrikler canım başarmışsın ne kadar sevindim anlatamam..hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum...darısı başımıza inşşş..

çok çok sağolun hepiniz ,değerim 840.50 çıktı..hemşire aradığında çok iyi bi değer dedi..27 aralık kese görmek için çağırdılar..ama hala rüya mı diyorum inşallah rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını doldurur da bu mutluluğu herkez yaşar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…