• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyiiimmm inanamıyorum rüya giiibii....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok sevindim inan, bir rüya daha gerçek oldu çok şükür.Yüce rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah. Allah sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı da nasib eder inşallah. Tekrar hayırlı olsun.

canim tbr ederim senin kactane yumurta toplandi ben daha yeni geldim hastaneden yumurtalarim toplandi 5 tane toplandi ve yine beni huzun aldi yine ayni seyler gelipte dollenme olmuyacak diye cok korkuyorum simdiki mikro enjeksiyon ama yinede korkuyorum

Çok sevindim inan, bir rüya daha gerçek oldu çok şükür.Yüce rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah. Allah sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı da nasib eder inşallah. Tekrar hayırlı olsun.

çok sağol,canım inşallah rabbim herkeze hayırlısını verir.tüm dualarım sizinle asla ümitsizliğe düşmeyin ,ben her tedavi sonrası yaşadığım hüsrandı ama ümitsizliğe hiç bir zaman kapılmadım sdece bi gün olucak dedim işte o gün gelmiş artık...a.s.

canim tbr ederim senin kactane yumurta toplandi ben daha yeni geldim hastaneden yumurtalarim toplandi 5 tane toplandi ve yine beni huzun aldi yine ayni seyler gelipte dollenme olmuyacak diye cok korkuyorum simdiki mikro enjeksiyon ama yinede korkuyorum

tatlım sakın kokma yaşamamız gerekenleri yaşıyoruz sadece ...yapmamız gereken de sabırlı olup ne gerekiyorsa, ümitsizliğe düşmeden yapmak...sadece azimli olmak gerekiyo bu aşamalarda gerisi gelecek canım bak göreceksin..hayırlısı olsun inşallah senin güzel haberlerini de alırız buradan.. benim yum sayım çok fazlaydı çünkü ben ilaç dozunu heyecandan bir kaç kez yanlışlıkla yüksek yapmıştım.38 yum toplandı geriye sadece 19 dölllendi ,3 transfer edilmişti bıoslakist dönemine dek 4 embriyo kaldı bizde dondurttuk bu benim ikinci transferim oldu .tabii ilk tedavi sürecimin devamı benim ki...kaydirigubbakcemile5

vay canına 38 yumurta :)) maşallah kaliteliymişde. Tekrar gözün aydın canım

çok seviniyorum böyle haberleri okuyunca Allah tamamına erdirir sende bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah :)

Canım allah tamamına erdirsin.
İsteyen herkese nasip etsin (Amin)

tekrar tebrikler canım sorunsuz bir hamilelikle sağlıklı bebişlerine kavuşursun inşallah

hihoyyythihoyyythihoyyytKIZZLAARRR,DUYGULARIM TARİFSİZ ....HAMİLEYİM :teytey:,Bİ GÜN BENDE BU DUYGUYU YAŞAYABİLECEĞİME İNANAMAZDIM...:Saruboceq:.YÜCE RABBİM BİZİ DE SEVİNDİRDİ ,RABBİM HERKEZE KISMET ETSİN AMA İNANIYORUM Bİ GÜN OLUCAK SADECE SABIR GEREK CANLARIM...ÜMİDİNİZİ HİÇ YİTİRMEYİN.....:CüvCüv:

bebrik ederim canım a.s.takip ediyordum senide çok sevindim Allah kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

tebrik ederim:nazar: allah kucağına almayıda nasip etsin:Saruboceq:

Tebrik ederimm canımm Rabbim sorunsuz bi hamilelik nasip etsinn ...darısı bütün isteyenlere inşallahhhhhhhha.s.a.s.a.s.a.s.

gozun aydın olsun ....allah tamamına erdırsın ınsallah

gözün aydın bebişim:)sağlıkla gelsin bebeğin....:)

canım tebrikler yeniden..
zonnetje duyunca sevinçten delirir heralde..
inşallah o da iyi sonuç alır...

Kis delirmek ne kelimeeeee..cildirdim cildirdimmmmm:)))))
Tekrardan tebrikler canimmmm..allahim kucaginada almayi nasip eder insallah.

Allahim sen cok buyuksun yarabbim!

Kis delirmek ne kelimeeeee..cildirdim cildirdimmmmm:)))))
Tekrardan tebrikler canimmmm..allahim kucaginada almayi nasip eder insallah.

Allahim sen cok buyuksun yarabbim!

tatliiişşkoom şimdide senin heyecanın başladı bende ....telledim haa...kısss yarın bombayı bekliyorum senden....

tatliiişşkoom şimdide senin heyecanın başladı bende ....telledim haa...kısss yarın bombayı bekliyorum senden....

Artik nasil bir bomba olur onu Allah bilir:)))))))))))))))

Insallah canim yaaa..kisss vallahi cok sevindim yaaa....Cem beyin eline sihirli degnek gecti zar dokundugu gebe kaldi:))))) banada degmistir degnegin bi ucu herhalde hahahahaha

çokk çokkk tebrik ederim cnm allah tamamını erdirsin cnm

Back
X