Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin adına çok sevindim tebrik ederim inşallah o duyguyu bir gün bende yaşarım...
Çok sevindim inan, bir rüya daha gerçek oldu çok şükür.Yüce rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah. Allah sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı da nasib eder inşallah. Tekrar hayırlı olsun.
canim tbr ederim senin kactane yumurta toplandi ben daha yeni geldim hastaneden yumurtalarim toplandi 5 tane toplandi ve yine beni huzun aldi yine ayni seyler gelipte dollenme olmuyacak diye cok korkuyorum simdiki mikro enjeksiyon ama yinede korkuyorum
hihoyyythihoyyythihoyyytKIZZLAARRR,DUYGULARIM TARİFSİZ ....HAMİLEYİM :teytey:,Bİ GÜN BENDE BU DUYGUYU YAŞAYABİLECEĞİME İNANAMAZDIM...:Saruboceq:.YÜCE RABBİM BİZİ DE SEVİNDİRDİ ,RABBİM HERKEZE KISMET ETSİN AMA İNANIYORUM Bİ GÜN OLUCAK SADECE SABIR GEREK CANLARIM...ÜMİDİNİZİ HİÇ YİTİRMEYİN.....:CüvCüv:
canım tebrikler yeniden..
zonnetje duyunca sevinçten delirir heralde..
inşallah o da iyi sonuç alır...
Kis delirmek ne kelimeeeee..cildirdim cildirdimmmmm:)))))
Tekrardan tebrikler canimmmm..allahim kucaginada almayi nasip eder insallah.
Allahim sen cok buyuksun yarabbim!
tatliiişşkoom şimdide senin heyecanın başladı bende ....telledim haa...kısss yarın bombayı bekliyorum senden....