Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amannnnn ne güzel haberler yawww.çok sevindim canım umarım 9 ay herşey yolunda gider allah tamamına erdirsin. benimde yarın test günüm ama kasıklarım çok ağrıyor seninde kasık ağrın olmuşmuydu.
kızzlarr evde bi bayram havası görmeyinnn..kardeşim hediyeleriyle geldi bize, minicik iki tane pabuç ,biri pembe biri mavi yanında balon ,iki tane minnicik pembe-mavi çorap ...bebişlerimin ilk hediyesi de geldi bu akşam ...
slmlar herkese.bizde sekizinde öğrendik hamile olduğumu ilk kontrolümüze cuma günü gidicez.cok merak ediyorum kalp atışlarını sağlıklarını.allah inşl herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.
hihoyyythihoyyythihoyyytKIZZLAARRR,DUYGULARIM TARİFSİZ ....HAMİLEYİM :teytey:,Bİ GÜN BENDE BU DUYGUYU YAŞAYABİLECEĞİME İNANAMAZDIM...:Saruboceq:.YÜCE RABBİM BİZİ DE SEVİNDİRDİ ,RABBİM HERKEZE KISMET ETSİN AMA İNANIYORUM Bİ GÜN OLUCAK SADECE SABIR GEREK CANLARIM...ÜMİDİNİZİ HİÇ YİTİRMEYİN.....:CüvCüv: