• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyiiimmm inanamıyorum rüya giiibii....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
41 kere maşallah rabbim sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik geçirip kucağına alacağın günleride nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

amannnnn ne güzel haberler yawww.çok sevindim canım umarım 9 ay herşey yolunda gider allah tamamına erdirsin. benimde yarın test günüm ama kasıklarım çok ağrıyor seninde kasık ağrın olmuşmuydu.

amannnnn ne güzel haberler yawww.çok sevindim canım umarım 9 ay herşey yolunda gider allah tamamına erdirsin. benimde yarın test günüm ama kasıklarım çok ağrıyor seninde kasık ağrın olmuşmuydu.

zuzuaycım kıss sen de kesin hamilesin,kasık ağrısı en önemli belirti ...benim hissettiğim tek şey kasıklarımın ağrısı oldu.bi de canım gözbebeklerinin içi çok önemli eğer gözbebeklerin küçük ise ..gözbebeklerinin büyüklüğü de regl olacağının işareti..inşallah rabbim isteyen herkeze verir..6yıl sonra anne oluyorum ....:CüvCüv:

kızzlarr evde bi bayram havası görmeyinnn..kardeşim hediyeleriyle geldi bize, minicik iki tane pabuç ,biri pembe biri mavi yanında balon ,iki tane minnicik pembe-mavi çorap ...bebişlerimin ilk hediyesi de geldi bu akşam ...

kızzlarr evde bi bayram havası görmeyinnn..kardeşim hediyeleriyle geldi bize, minicik iki tane pabuç ,biri pembe biri mavi yanında balon ,iki tane minnicik pembe-mavi çorap ...bebişlerimin ilk hediyesi de geldi bu akşam ...

tbrklr canım.
Allah kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Allah bana ve bütün isteyenlere en kısa zamanda nasip eder inş.

slmlar herkese.bizde sekizinde öğrendik hamile olduğumu ilk kontrolümüze cuma günü gidicez.cok merak ediyorum kalp atışlarını sağlıklarını.allah inşl herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.

canım tebrikler allah kucağına almayınasip etsin darısı başımızaa

slmlar herkese.bizde sekizinde öğrendik hamile olduğumu ilk kontrolümüze cuma günü gidicez.cok merak ediyorum kalp atışlarını sağlıklarını.allah inşl herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.

Şenizcanım sana da hayırlı olsun bebişlerin,inşallah sağlıkla kucağına alırsın..:CüvCüv:

gozun aydin canim allah herkese yasatsin o duyguyu umarim hersey yolunda gider senin ve tum hamilelerimiz icin umarim guzel bi hamilelik gecirirsiniz =)

ömrünce böyle mutlulukların eksik olmasın üzerinden. sana sağlık, sıhhat ve güzellikler diliyorum. kendini sıkıntıdan, stresten uzak tut. yüzün herzaman gülsün.

Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım. Meleğin ve sana uzun uzun ömürler biçsin inşaallah.

hihoyyythihoyyythihoyyytKIZZLAARRR,DUYGULARIM TARİFSİZ ....HAMİLEYİM :teytey:,Bİ GÜN BENDE BU DUYGUYU YAŞAYABİLECEĞİME İNANAMAZDIM...:Saruboceq:.YÜCE RABBİM BİZİ DE SEVİNDİRDİ ,RABBİM HERKEZE KISMET ETSİN AMA İNANIYORUM Bİ GÜN OLUCAK SADECE SABIR GEREK CANLARIM...ÜMİDİNİZİ HİÇ YİTİRMEYİN.....:CüvCüv:

tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah rabbim nazardan saklasın :nazar: güzel haberine ve güzel dileklerine çok teşekkürler :)

tebriklerrrrrrrr Rabbim hayırlısı ile sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşallah..darısı benim ve tüm isteyenlerin başına

kızzllarrr,meleklerim iki tane kese ve kalp atışların da gördük.rabbim tüm isteyenlere bu duyguları yaşatmayı nasib etsin inşallah...

Back
X