Neden gidemiyorsun bebekten önemli ne işin vardı acaba? Belki de düştü buraya yazana kadar ilgilensen keşke. Bu bebeği istekli yaptığına emin misin?Selam Kızlar 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim 2 3 haftalık falan neyse ultrAsonda gözükmedi haftaya gel dedi neyse yAni iki gün sonra gidemiyorum malesef . 4 gündür kanamam var adet gibi ve bugun de kahverengi oldu kan yok gelebilir belki yinede bunun sebebi nedir acaba acil yardim edin bu durumu yaşayanlar varsa karnımda ağrıyor bazen lütfen yardimci olun
Hayır isteyerek olmadı zaten aldırmayi düşünüyordum malesef suan imkansızNeden gidemiyorsun bebekten önemli ne işin vardı acaba? Belki de düştü buraya yazana kadar ilgilensen keşke. Bu bebeği istekli yaptığına emin misin?
Yargılayın diye yazmıyorum bilgi almak için yazıyorum ben buraya kırıcı olmayın lütfenNeden gidemiyorsun bebekten önemli ne işin vardı acaba? Belki de düştü buraya yazana kadar ilgilensen keşke. Bu bebeği istekli yaptığına emin misin?
Kırmak için değil zaten sen olanı yazmışsın. Ben de olanı yorumladım bu kadar. Sonuç itibariyle bunu sen değiştiremezsin doğrular zoruna gitmesin benceYargılayın diye yazmıyorum bilgi almak için yazıyorum ben buraya kırıcı olmayın lütfen
Zoruma gidecek olan nedir bu benim hayatim , ben yardımcı olun diye yazdım aynı durumu yaşanlar oldu mu bilgi versinler diye . Bana hesap sorsunlar diye yazmadim.Kırmak için değil zaten sen olanı yazmışsın. Ben de olanı yorumladım bu kadar. Sonuç itibariyle bunu sen değiştiremezsin doğrular zoruna gitmesin bence
Ağlama o zaman bebeğimZoruma gidecek olan nedir bu benim hayatim , ben yardımcı olun diye yazdım aynı durumu yaşanlar oldu mu bilgi versinler diye . Bana hesap sorsunlar diye yazmadim.
Sizin sorununuz ne gerçekten ?Ağlama o zaman bebeğim
Benim sorunum yokSizin sorununuz ne gerçekten ?
Yeni anne adayi karninda minicik bir canli var ve o senin yavrun kim bilir belki ilerde cok guzel bir kiz olacak belkide cok yakisikli merhametli bir erkek olacak...ve ne olacaksa olacak o senin cocugun olacak ailenden daha onemli olmamali bebeginin hayatı...ailem kizar diye yola düşme ben yavrumu kurtarmak istiyorum diye yola cik...anne baba ne diyebilir kizacaklar mi birak kizsinlar onlarin kizmasi senin evladinin canindan daha mi onemli annesi....bugun kizar yarin barisir ailen sonuçta torun sevgisi cok cok farkli bisey....karnimda bebegim olsa ailemi gozum gormez benim kim ogrenirse ogrensin kim kizarsa kizsin yeter ki yavrumun kilina zarar gelmesin derim ben...cunku evlat herkesten ve herseyden önce gelir...sanslisiniz rabbim hamile kalmayi ve o karninizdaki minik hediyeyi size ikram etmis kac kadin var o duyguyu yasamak isteyen ama olmayinca olmuyor...rabbimin emaneti ve hediyesi o minik yavrucuk lutfen kimsenin ne dedigine takilmayin ve bir an once hastaneye gidin hic bisey onun kadar kiymetli ve onemli degil...Selam Kızlar 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim 2 3 haftalık falan neyse ultrAsonda gözükmedi haftaya gel dedi neyse yAni iki gün sonra gidemiyorum malesef . 4 gündür kanamam var adet gibi ve bugun de kahverengi oldu kan yok gelebilir belki yinede bunun sebebi nedir acaba acil yardim edin bu durumu yaşayanlar varsa karnımda ağrıyor bazen lütfen yardimci olun
İstemeyerek oldu öğrendiğimden beri istemiyorum ben bunu isteyerek yapmadım bu şekilde dünyaya getiremem isteyerek yapmak isterdik olmaz anlamıyorsunuz Allah isteyenlere versin gerçekten bu kadar strese zaten doğmak isteyeceğini sanmıyorum kanamalarim var psikolojim bozuldu bende aldırmak istemem Allah beni kürtaj işine sokmadan biter inşallah bu iş sizide anlamıyorum ben bilgi almak için yazıyorum sadece ayni durumu yaşayanlardan bu kadar siz daha çok moralimi bozuyorsunuzYeni anne adayi karninda minicik bir canli var ve o senin yavrun kim bilir belki ilerde cok guzel bir kiz olacak belkide cok yakisikli merhametli bir erkek olacak...ve ne olacaksa olacak o senin cocugun olacak ailenden daha onemli olmamali bebeginin hayatı...ailem kizar diye yola düşme ben yavrumu kurtarmak istiyorum diye yola cik...anne baba ne diyebilir kizacaklar mi birak kizsinlar onlarin kizmasi senin evladinin canindan daha mi onemli annesi....bugun kizar yarin barisir ailen sonuçta torun sevgisi cok cok farkli bisey....karnimda bebegim olsa ailemi gozum gormez benim kim ogrenirse ogrensin kim kizarsa kizsin yeter ki yavrumun kilina zarar gelmesin derim ben...cunku evlat herkesten ve herseyden önce gelir...sanslisiniz rabbim hamile kalmayi ve o karninizdaki minik hediyeyi size ikram etmis kac kadin var o duyguyu yasamak isteyen ama olmayinca olmuyor...rabbimin emaneti ve hediyesi o minik yavrucuk lutfen kimsenin ne dedigine takilmayin ve bir an once hastaneye gidin hic bisey onun kadar kiymetli ve onemli degil...
Yazdigim yaziyi defalarca okudum okudum sizin moralinizi bozacak bisey yazdim mi acaba diye ama goremedim bisey...gayet guzel yazmisim kirmadan incitmeden ne bu siniriniz anlamadim o zaman istemeyerek oldu demiceksiniz ya adam akıllı korunacaktiniz yada uçkurunuza 1 dakikalik zevkinize dur diceksiniz simdi kirici oldum sanırımİstemeyerek oldu öğrendiğimden beri istemiyorum ben bunu isteyerek yapmadım bu şekilde dünyaya getiremem isteyerek yapmak isterdik olmaz anlamıyorsunuz Allah isteyenlere versin gerçekten bu kadar strese zaten doğmak isteyeceğini sanmıyorum kanamalarim var psikolojim bozuldu bende aldırmak istemem Allah beni kürtaj işine sokmadan biter inşallah bu iş sizide anlamıyorum ben bilgi almak için yazıyorum sadece ayni durumu yaşayanlardan bu kadar siz daha çok moralimi bozuyorsunuz
Valla moralim bozuldu ya ne bu baskı anlamadim sorduğuma pısman oldum olmaz suan da doguramam herkesin bi sıkıntısı var ya lekelenme yok bildiğin koyu kandı açık kan pembe oldu şimdi kesildi kahverengi oldu 4 gündür kan aynen benimkisi gelse direk gidicez de yok bide tartistik götürmüyorum doğur ben bakarim bilmm ne diyor o kadar bilincsizizki kanamam var bunun ciddiyetini bile anlamıyorCanım sen şu kulübün çok bilmislerini boşvergül geç şimdi şöyle düşük yapıyor olabilirsin olmayadabilirsin yani doktor değiliz sonuçta bazi kahverengi vs lekelenmeler hamilelikte normaldir diyor doktorlar senin tek yapman gereken doktora gitmek
Beni sadeceallah yargılar ki o bile affedici sizkımsınız de beni yargılıyorsunuzYazdigim yaziyi defalarca okudum okudum sizin moralinizi bozacak bisey yazdim mi acaba diye ama goremedim bisey...gayet guzel yazmisim kirmadan incitmeden ne bu siniriniz anlamadim o zaman istemeyerek oldu demiceksiniz ya adam akıllı korunacaktiniz yada uçkurunuza 1 dakikalik zevkinize dur diceksiniz simdi kirici oldum sanırım
4 gün kanama normal değil zaten ya kimyasal gebelikdir yada düşük yapıyorsun ama mutlaka dr gitmelisin sen hastaneye gitmeden düşük olsun istiyorsun ama öyle kolay olmuyor maalesef düşük yapmak Allah korusun içinde parça kalsa seni zehirlese dahami iyi yarın ilk işiniz hastaneye gitmek olsun 2 dk zevki için uckuruna sahip olamayan eş...k gibi sizi götürecek dr boşuna triplere girmesinValla moralim bozuldu ya ne bu baskı anlamadim sorduğuma pısman oldum olmaz suan da doguramam herkesin bi sıkıntısı var ya lekelenme yok bildiğin koyu kandı açık kan pembe oldu şimdi kesildi kahverengi oldu 4 gündür kan aynen benimkisi gelse direk gidicez de yok bide tartistik götürmüyorum doğur ben bakarim bilmm ne diyor o kadar bilincsizizki kanamam var bunun ciddiyetini bile anlamıyor
Adet kanına benzer olduysa kanama ve koyu kansa gebelikte olmamasi gereken bir durum, cok büyük olasilikla düşük yaptiniz ama doktora mutlaka gidin muayene olun parça kaldıysa sağlığınız açısından risk oluşturabilir, geçmiş olsunValla moralim bozuldu ya ne bu baskı anlamadim sorduğuma pısman oldum olmaz suan da doguramam herkesin bi sıkıntısı var ya lekelenme yok bildiğin koyu kandı açık kan pembe oldu şimdi kesildi kahverengi oldu 4 gündür kan aynen benimkisi gelse direk gidicez de yok bide tartistik götürmüyorum doğur ben bakarim bilmm ne diyor o kadar bilincsizizki kanamam var bunun ciddiyetini bile anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?