- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Amin canım hepimize sabır versin :) ben ne zaman doktora gitsem acaba ? Kese falan ne zaman gözükür ki ?cidden sabretmek çok zor bende ultrason için 13 ünü beklıcem keseyi görmek için nasıl geccek bılmıyorum :) Rabbim bize sabır versin :)
Canım 5 in üstü hamile diyolar inşallah hamilesindir tebrikler canımSlm kızlar benimde adetime 5 gun var dun beta hcg 24 cikti sizce bu deger nirmalmi hamilelik icin
Korkuyorum ya canim ya degerim duserse felan off yaaCanım 5 in üstü hamile diyolar inşallah hamilesindir tebrikler canım
Bi daha ne zaman yapıcaksın canımKorkuyorum ya canim ya degerim duserse felan off yaa
Bugunde yaptrdim sabah ama sansima makinalari arizalanmis hastanenin yarin alcam sonucuBi daha ne zaman yapıcaksın canım
Inşallah çok güzel bi sonuç alırsın canımBugunde yaptrdim sabah ama sansima makinalari arizalanmis hastanenin yarin alcam sonucu
Allah razi olsun inşallah bitanem Rabbim isteyen herkese nasip etsinInşallah çok güzel bi sonuç alırsın canım
arkadaş lar 3 gün 80 di beta hcg bgün 281 çıkmış sizce nasıl adetimden 6 gün geçiyor2 günde 2 katı olması lazım canım beta nın yarında yaptır artış varsa saglıklı bi gebeliktir.şimdiden hayırlı olsun
3 gun icin de 80 den 281 e cikmis. Ne guzel artiyor iste. Bosuna evham stres yapiyorsun canim yaa.arkadaş lar 3 gün 80 di beta hcg bgün 281 çıkmış sizce nasıl adetimden 6 gün geçiyor
Canım kaç günde bir yaptırdın kan testini ? Ben dün ilk defa yaptırdım 64,83 çıktı.arkadaş lar 3 gün 80 di beta hcg bgün 281 çıkmış sizce nasıl adetimden 6 gün geçiyor
3 günde bir verdim 281Canım kaç günde bir yaptırdın kan testini ? Ben dün ilk defa yaptırdım 64,83 çıktı.
Ama doktor normale göre alt sınır da dedi3 gun icin de 80 den 281 e cikmis. Ne guzel artiyor iste. Bosuna evham stres yapiyorsun canim yaa.
Canım nasılsın aldınmı sonucunu merak ettim inşAllah yükselmiştirSlm kızlar benimde adetime 5 gun var dun beta hcg 24 cikti sizce bu deger nirmalmi hamilelik icin
Belki gec dollenmedir canim. Doktorun baska ne soyledi? Benim Bildigim duzenli Artis onemli olan. Iki gunde bir degerin katlanmasi.Ama doktor normale göre alt sınır da dedi
Benim Son adet tarihim 30 Aralık Yumurtlama günüm 17 ocak ayın 2 sinde beta-hcg 80 ayın 5 inde beta-hcg 281 kaç haftalık hamileyim pekiBelki gec dollenmedir canim. Doktorun baska ne soyledi? Benim Bildigim duzenli Artis onemli olan. Iki gunde bir degerin katlanmasi.
merhaba canım aramıza hoşgeldin önce bir sakin ol ve rahat nefes al :) hamileliğin ilk haftalarında düşük olması normal benim 5. haftadayken 1400lerde çıkmıştı. seninki de ilk haftalarda sanırım içini ferah tut ve hamileliğinin tadını çıkar. unutma ki sen stres yaptıkça bu bebişini de etkiliyor allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinBenim Son adet tarihim 30 Aralık Yumurtlama günüm 17 ocak ayın 2 sinde beta-hcg 80 ayın 5 inde beta-hcg 281 kaç haftalık hamileyim peki
Doktor alt sınırda diyince korktum diye bilirim çünkü ilk bebegimi kaybettim karnım da öldü kötü düşünmek istemiyorum inşallah hayırlısı yla kucagıma alırım bebegimi sizlerde bebişlerinizimerhaba canım aramıza hoşgeldin önce bir sakin ol ve rahat nefes al :) hamileliğin ilk haftalarında düşük olması normal benim 5. haftadayken 1400lerde çıkmıştı. seninki de ilk haftalarda sanırım içini ferah tut ve hamileliğinin tadını çıkar. unutma ki sen stres yaptıkça bu bebişini de etkiliyor allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?