Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

Slm kızlar benimde adetime 5 gun var dun beta hcg 24 cikti sizce bu deger nirmalmi hamilelik icin

Kızlar slm...
benim de 8 gün var bat. Yarın bi kan testi yaptirsam mi yoksa beklesem mi içim içime sıgmiyo

Pazartesi verdim 80 çıktı perşembe verdim bugün çıktı 281 işte normal mi acaba

Belki gec dollenmedir canim. Doktorun baska ne soyledi? Benim Bildigim duzenli Artis onemli olan. Iki gunde bir degerin katlanmasi.
Benim Son adet tarihim 30 Aralık Yumurtlama günüm 17 ocak ayın 2 sinde beta-hcg 80 ayın 5 inde beta-hcg 281 kaç haftalık hamileyim peki

Benim Son adet tarihim 30 Aralık Yumurtlama günüm 17 ocak ayın 2 sinde beta-hcg 80 ayın 5 inde beta-hcg 281 kaç haftalık hamileyim peki
merhaba canım aramıza hoşgeldin önce bir sakin ol ve rahat nefes al :) hamileliğin ilk haftalarında düşük olması normal benim 5. haftadayken 1400lerde çıkmıştı. seninki de ilk haftalarda sanırım içini ferah tut ve hamileliğinin tadını çıkar. unutma ki sen stres yaptıkça bu bebişini de etkiliyor allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Doktor alt sınırda diyince korktum diye bilirim çünkü ilk bebegimi kaybettim karnım da öldü kötü düşünmek istemiyorum inşallah hayırlısı yla kucagıma alırım bebegimi sizlerde bebişlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…