Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

Olsun olsun ne guzel dedin :)

Kizlar işte size bayiliyorum ne kadar güzel ne kadar samimi destek oluyorsunuzburda yazmanin boyle keyifli olacagini dusunmemistim ama iyi ki araniza katilmisim

ne güzell demi paylaşımda bulunmak bende seviyorum bu yönününü kk nın. inşş herşey güzel olcekk hepbirlikte..

<0.1 yaziyodu negatif yanii
üzülme arkadaşım 3 kez tüp bebek yaptıran ve sonunda tuturan biriolarak yılma yıkılma ben çok cektimm dua çok önemli bol bol dua et inşş sene sevinirsin.

sol kasığa arada batmalar oluo sağda sürekli zaman zaman bacağa da inen ince mi ince bi gerginlik hissi,sık idrara cıkma 2 haftadr,1haftadr kabızlk göğüslerde kaşıntı,test mest yapmıorum ama 5 gün aha bugun btti kaldı 4 gün kzlar lütfen yardmcı olun gebelk olablir mi yoksa adete hazrlk mı diyim?bu belrtileri yaşayp gebe olnlar cvp yazablr mi ltfen

Bende salı günü gitmeyi düşünüyorum tekrar kan tahlili gerekiyomuş,hayırlısı
Bende hemen hemen bu belirtiler vardı ama adet belirtisi ile ayni gibi geliyor bekleyip görelim bende 1 gün gecmisti test yaptım cift cizgiyi gördüm seninde güzel haberini bekliyoruz

Asln
Bende hemen hemen bu belirtiler vardı ama adet belirtisi ile ayni gibi geliyor bekleyip görelim bende 1 gün gecmisti test yaptım cift cizgiyi gördüm seninde güzel haberini bekliyoruz
aslında bnde ümidi lestm nedense hamileym demiyorum ama bu sağ kasıkta bacağa uzanan gergnlk sürekli hiç geçmiyor test yaptm çizgi flan yok 5 gün var 29 u erken mi davranıyorum yoksa adet mi olcam.gerçi adetmişim gbi Bi gergnlk hissi var rahim bolgemde

Evet inşallah beraberliğimiz hep sürsün. Kasıkta ağrısı olan var mı ya da kasılması olan. Ben de çok gaz oluyor. Onun dışında hamileliği pek hissetmiyorum. Çok endişeli bir süreç geçiriyorum. Korkularımı yenmem lazım

Benimde oluyo kasığımda ağrı birde belim ağrıyo benim onun dışında belirtim yok öyle mide bulantısı falan ama bu his çok güzel Allah ım herkese nasip etsin

Benimde oluyo kasığımda ağrı birde belim ağrıyo benim onun dışında belirtim yok öyle mide bulantısı falan ama bu his çok güzel Allah ım herkese nasip etsin
hamileliği öğrendiğimden beri daha sık idrara çıkardım şimdi azaldı. ama dediğin gibi bu his çok güzel Allah herkese bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..

Kasık ve bacak ağrısı BATta aynı regl olacakmışım gibi başladı bende.
ancak BATtan 2 gün sonra idrarda çıkmadı bende gebelik. 4 gün sonra çıktı.
kan testini de o gün yaptırdım ilk defa. orada da aynı sonucu verdi.
İdrarda çıkıp çıkmamasına çok güvenmemek gerekli.
sakince tarihi beklemek en iyisi.

Benimde adet tarihimin üzerinden 5 gün geçti hala adet olmadım göğüs uclarim cok agriyo bi bucuk haftadır. Iki gun once kanda cikmamisti adet olsamda rahatlasam bari

haklısın canım hem,ümitsizim adeti bekliyorum hem içim kıpır kıpır Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

bende bu ayın 15.de çatlama ıgnesı vuruldum 2 ocakta reglı tarıhım..ama goguslerımde ınanılmaz bı agrı ve akıntıda sarı gelıyo ıdrarımın rengıde sapsarı..acaba catlama ıgnesınden mı kaynaklanıyo yoksa gebelık belırtılerımı cok sabırsızlanıyorummm bende gunler gecmıyor sankı

canım aramızda 1 gün var benimde bat 30 aralık belirtilerimiz benziyo biraz benimde ellerim ve ayaklarım uyuşuyor
geceleri rahat uyuyamıyorum,kasılkarımda ve böbreklerimde ağrılar kimi zaman batmalar oluyor
dün test yaptım negatiftihayırlısı

erken sanırım canım test için daha

Kızlar merhaba kanda hcg değerleriniz nasıl başladı ve ne kadar yükseldi. Yazar mısınız rica etsem?

Arkadaşlar merhaba, Produktor early test'in yanılma payı nedir? Normal test değil erken test'den bahsediyorum. Bu testi kullanıp negatif sonuç alan ve sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı? Artık kafayı sıyıracağım kendimi dinlemekten
Yardım lütfen. Bu arada normalde dün regl olmam gerekiyordu. Çok gecikmiş sayılmaz.

kan tsti yaptır istersen daha kesin sonuc albilirsın ben cok ucuz bir marka kullanmıstım adetimide 1 gün gecmişti bazen idrar testi tam sonucu vermiyor.

kan tsti yaptır istersen daha kesin sonuc albilirsın ben cok ucuz bir marka kullanmıstım adetimide 1 gün gecmişti bazen idrar testi tam sonucu vermiyor.

İnsan olumsuz sonuç öıkacak diye korkuyor. Burda hep okuyordum korkuyorum yaptırmaya diye. Diyordum ki neden korkuyor ki yaptırsın öğrensin. Öyle olmuyormuş Haftasonunun geçmesini bekleyeceğim hala olmaz isem pazartesi kan vereceğim artık. Dua edin benim için hayırlısıyla olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…