Yeni almış. Maillerinde silinenlerde gördüm ordan silmeyi unutmuş salak. Belkide önceden de almıştı yenilemiştir her şeyi beklerim ondan şu anDun konunuzu ilk okuyanlardan biriydim ve gece aklim sizdeydi. Allah kolaylik versin. Iste erkeklerin doyumsuzlugu ve aptalligi nelere mal oluyor. Yani suan evet o da cok pisman ama yani s3n yetiskin bir bireysin kendin yakalanmadan hic mi akil edemiyorsun. Gold uyeligi sizden once mi almis yoksa yeni mi?
Bu nasıl bir akıl verme okurken kanım çekildi....Konunuzu şimdi okudum ve henüz yeni hamile olduğunuz içinde çok üzüldüm.
Aldatma konularında kadınlar erkekleri affettiğinde, maalesef aldatma olayları tekrarlıyor...
Bebeğinizi aldırmayı düşünüyorsanız boşanın.
Ama doğurmayı düşünüyorsanız boşansanız bile bu adamla sürekli muhatap olmak zorunda kalacaksınız...
Babasız çocuk büyütmek, çocuğu boynu bükük gezdirmek , bir yanını hep eksik bırakmak demek....
Aslında en temizi kürtaj olup, boşanıp, yeni bir hayat kurmak....
çok iyi düşünün...
Bebeği ne aldırmak ne doğurmak istiyorum şu an öyle bi araftayım ki. Bundan sonraki hayatımda asla kimseye güvenip tekrar bir yuva kuramam. Yaşımda genç değil belki bir daha anne de olamayacağım. Ben de babasız büyüdüm ben lisedeyken vefat etti sorumsuz biriydi hiç baba sevgisi tatmadım nasıldır bilmiyorum. Ama annem hiç eksiği göstermedi bana hep destek oldu. İlk defa keske babam olsaydı arkamda dursaydı diyorum. Babasız çocuk büyütmek illaki zor ben hayatımı bebeşime adarken adam gününü gün edecek belki tekrar evlenecek olan bana olucak belkide. Güvenmediğim biriylede hayat geçirmek istemiyorum zaten takımtılı biriyim iyice paranoyak olucam kime yazıyor ne yapıyor tekrar üye oldu mu biriyle buluşuyor mu... bu durımda çok yıpratıcıKonunuzu şimdi okudum ve henüz yeni hamile olduğunuz içinde cok üzüldüm.
Aldatma konularında kadınlar erkekleri affettiğinde maalesef tekrarlıyorlar...
Bebeginizi aldirmayi düşünüyorsanız boşanın.
Ama doğurmayı düşünüyorsanız bosansanız bile bu adamla sürekli muhatap olmak zorunda kalacaksınız...
Babasız çocuk büyütmek, çocuğu boynu bükük gezdirmek , bir yanını hep eksik bırakmak demek....
Aslında en temiz kürtaj olup boşanıp yeni bir hayat kurmak....
çok iyi düşünün...
Konu sahibinin eşinin yaptığına kanınız çekilmiyor da benim fikrine mı kanınız çekiliyor???Bu nasıl bir akıl verme okurken kanım çekildi....
Bebeği ne aldırmak ne doğurmak istiyorum şu an öyle bi araftayım ki. Bundan sonraki hayatımda asla kimseye güvenip tekrar bir yuva kuramam. Yaşımda genç değil belki bir daha anne de olamayacağım. Ben de babasız büyüdüm ben lisedeyken vefat etti sorumsuz biriydi hiç baba sevgisi tatmadım nasıldır bilmiyorum. Ama annem hiç eksiği göstermedi bana hep destek oldu. İlk defa keske babam olsaydı arkamda dursaydı diyorum. Babasız çocuk büyütmek illaki zor ben hayatımı bebeşime adarken adam gününü gün edecek belki tekrar evlenecek olan bana olucak belkide. Güvenmediğim biriylede hayat geçirmek istemiyorum zaten takımtılı biriyim iyice paranoyak olucam kime yazıyor ne yapıyor tekrar üye oldu mu biriyle buluşuyor mu... bu durımda çok yıpratıcı
Konunuza gerçekten çok uzuldum Allah kolaylık versin.. yazılan yorumları görünce herkes kendi yaşanmışlıkları ve çevresinde gördükleriyle yorum yapmış hemen ayrıl diyen bekle şans ver burnunu surt diyen var bebeginizi düşünüp onun için şans ver yoksa çok zor olacak durumunuz diyenler var hele bi tanesi var ki onu aklım vicdanım almadı masum meleginizi aldırın olsun diyen burda yorum yapanlar dediğim çok çeşitli ve olayin dışindan yorum yapıyolar esinizle vakit geçiren onunla aynı evi paylaşan sizsiniz onu en iyi siz tanırsınız burada yapılan genellemeler sizin esiniz için tutmuyor belki de onu bilemzseniz çünkü her fert kendi şahsına munhasirdir şans verisisiniz birine yine yapar öteki çok pişman olup size sıkı sıkıya bağlanır o yuzden buradaki yorumlardan ziyade kendiniz karar verin oyle çevrendekiler ne der diye düsünmeyin sadece eşinize bakın derim gerçekten pişman mı değil mi ve onun karakterinde siz ona sans verdiğinizde tekrar bunu yapma ihtimali var mı?Ne desem bilemedim.Cok uzuldum adiniza
Merhaba hanımlar, dünden beri çok kötüyüm( 7 aydır evliyiz severek evlendik. Her şey çok iyiydi bir sıkıntımız yoktu taki düne kadar. Dün eşim vardiyadayken faceden mesaj attı kadının biri mesajda eşimin arkadaslık sitelerine takıldığı onu uyarmasına rağmen devam ettiğini, bana üzüldüğü içinde linki gönderdiğini yazmış ben tabi şok oldum hiç beklemiyordum nerden tanıdığını beni nerden bulduğu sordum. Bunlar biz evlenmeden çok önce s.. ile başlayan arkadaslık sitesinde arkadas olmuşlar nolarını vermişler ama ileri gitmemişler öyle bitmiş. Kadın noyu silmemiş sürekli facde tanıyor olabileceği kişilerde çıkıomuş bakmış evlenmiş old. Görmüş o arkadaslık sitesinde de görünce bana yazmış. İnanın dünyam başıma yıkıldı önce inkar etti eski hesaptı dedi . Yeminler etti ağladı. Tabi ben inanmadım teli kurcaladım maillerine baktım silşnmişlerde o sitenin gold üyeliğini satın almış sonra itiraf etti arada girdiği ama sadece öylesne sohbet ediyormuş! Reelde görüşmüyormuş ! Ben şu an 5 haftalık hamileyim planlayarak oldu çünkü çok seviyorsum birbirimizi ya da ben öyle sanıyordum boşanmaya kararlıyım fakat çok ağrıma gidiyor bn haftaya bebişimizin kalbini duyacaz diye heyecandan bekleyemezken adam sohbet sitelerinde fink atıyormuş ağlamaktan gözlerim şişti hala nasıl yapar onu düşünüyorum boşamaya kaarrlıyım fakat bu durumu nasıl atlatıcam (
Aslında en temizi kürtaj olup, boşanıp, yeni bir hayat kurmak....
Öyle bir şey demedim fakat aklı selim olarak yazdıklarınızı bir daha okuyun isterseniz.Konu sahibinin eşinin yaptığına kanınız çekilmiyor da benim fikrine mı kanınız çekiliyor???
El insaf
Şu yuvanın ve çocuğun hatırını bitek kadın biliyor nedense.Bi atasözümüz var; “eşek olana semer vuran çok olur”. Siz ve sizin düşünce yapınızdaki kadınlar daha çook aldatılırsınız. Kendinize layık gördüğünüz hayat bu çünkü. Daha iyisini hakettiğinize inanamıyorsunuz.
Aldatmak sevişmekten ibaret mi? Nerede muhabbet, nerede bağlılık, nerede gözünün başka birini görememesi, nerede sadakat? Bunlar kör kütük aşık olunca değil, ahlaklı olunca korunuyor. Adam ahlaksız, basiretsiz. Çocuğu yokken aldatmış, olmuş yine aldatıyor. Çocuğun hatrını düşünseymişte aldatmasaymış.
Ay cahilliğime verin ama bu gold üyelik nedir ne işe yarar?Pardon?
Adam gold üyelik almış ve daha önceden de bu tür sitelere üyeymiş. Siz gerçekten inanır mısınız bir erkeğin para verip görüştüğü insanlarla buluşmadığına? Çok polyanna bir düşünce bu. Ayrıca konuşması bile yeter. Hadi evli değilken birini arıyordu da konuştu,peki evliyken neden konuştu? Ki bayanın söylediği siteyi biliyorum,öylesine bir arkadaşlık sitesi değil o.
Ben de merak ettim! Üyelikte mesaj atmak, sohbet etmek harici ne özelliği var ki bu gold üyeliğin?Ay cahilliğime verin ama bu gold üyelik nedir ne işe yarar?
Eksi sözlükte bu site için şöyle bir yorum yapılmış, alıntılıyorumAy cahilliğime verin ama bu gold üyelik nedir ne işe yarar?
Gold üyelik sadece erkeklere veriliyormuşBen de merak ettim! Üyelikte mesaj atmak, sohbet etmek harici ne özelliği var ki bu gold üyeliğin?
Cok uzuldum gercekten ama sadece sunu soyleyebiliyorum. Biz kadinlar zannettigimizden daha fazla aldatiliyoruz ve ne yazik ki tek degilsiniz. Cevremde esini cok sevdigini iddia edip hamile esini bir masaj salonunda ve is arkadasiyla yatarak aldatan arkadasim var. Ve inan herseferinde hem bunlari anlatip hem de karisina asik oldugunu iddia ediyor bu insan. Maalesef sevgiden , asktan anladigimiz erkeklerle bir degil. Ve emin olun cevremde cok fazla boyle insan var. Hepimizin yasama potansiyeli yuzde 90. Ve hep derim aldatmayan erkek yok imkan ve firsat bulamayan erkek var. Kendinizi sakinlestirin once bebek icin ve saglikli oturup dusunun. Biraz da burnu surtsun ve sizi kazanmaya calissin. İns. iyi olur hersey bundan sonra
Imkan ve firsat bulmayan erkek mi? Sadik olan erkeklerin yeni adimi bu?
Teknoloji devrinde herkesin, kadin erkek fark etmez, firsati vardir. Yapmiyorsa ahlaki degerlerden dolayi yapmiyor. Yani sandigin gibi her erkek aldatmiyor. Ki mantigin bile ters,madem dogal, her erkek yapiyormus, o zaman burun sürtmek niye? Nikah kiyilmasi, birbirine sadakat sözü verilmesi yetmiyor, ama konu sahibin "Omo sen beni kirdiin" demesimi yetecek?
C Cega35i Seni nisan dönemindede beri aldatan sahistan bosan. Hatta yerinde olsam hamileligide sonlandirirdim. Öyle bir insan ile ömür boyu bir bag istemezdim. Pisman bahanelerine inanma. Adam bilerek para verdi ya. Ne yaptigini gayet iyi biliyordu. Yaptigina degil, yakalandigina pisman o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?