Hamileyim, aldığım raporu kabul etmedi iş yeri bakar mısınız?

İstifa etmeye zorlanıyorum ne demek.
Hiçbir şekilde imza atmayın istifanın altına.
Raporun geçerliliği olmadığına dair mail atsın ik.(Madem kendine bu kadar güveniyor.) Ses kaydı alın.(Yasal olarak delil değildir ama size hangi saat hangi günde ne söylendiğinin soruşturulması için elinizde done olur.)
Yani Çarşamba gün saat 3 te bana telefonda söylediklerinin tespit edilmesini istiyorum diye mahkemeden talep edebilirsiniz.
He çok bu pozisyona uygun değilseniz çıkarsınlar sizi işten.İstifaya zorlamak nedir
Notumu aldım şuan arama zamanıyla alakalı teşekkür ederim

Bu da netten.
"Yapmanız gereken tek şey, bulunduğunuz ilin sağlık kurulu raporu vermeye Yetkili hastaneler'den birine gidip "Ağır işlerde ve ayakta çalışamaz" ibareli rapor almak istediğinizi söylemek.. İnşallah halden anlayan bir hekime denk gelirsinizde uğraştırmaz"
Zaten mantıklı olanda o değil mi? Diğer türlü parayı bastıran, doktor tanıdığı olan rapor alır.

ozel hastane oldugu icin sikinti cikmis olabilir mi .mesela devlet kurumlarinda saglik raporunu sadece devlet hastanesinden alabilirsiniz.cogu rapor icin de heyet raporu isteniyor zaten
Olabilir belki niyeti bozmuş bunlar nerden getirsen boş insan gibi çalışıp maaşı alıyordum Allah'a havale ediyorum

İnternette şöyle bir bilgi var ama bilemiyorum. Konuyu iyice araştırmak lazım.
"Saglik Kurulu Raporu almalisiniz.
Rapor da , yapamayacaginiz isleri belirten ibare olmali : Ornegin : Ayakta durmayı gerektirecek islerde calişamaz .. gibi."
Sizin rapor dilekçe gibi yazılmış.
Yaaa görmedim hiç belki de böyle diyecekler

Yaaa görmedim hiç belki de böyle diyecekler

Peki bunu tek hekim mi yazdi?

Ve is sozlesmeniz önemli. Benim de gebeligim riskliydi. Ayakta calismam yasakti. Ancak sektorum oturarak herhangi bisey yapmaya musait degil malesef.
Calismadim.

Peki bunu tek hekim mi yazdi?

Ve is sozlesmeniz önemli. Benim de gebeligim riskliydi. Ayakta calismam yasakti. Ancak sektorum oturarak herhangi bisey yapmaya musait degil malesef.
Calismadim.
Kadın doğum yazdı bizim iş oturarak yapılıyor müşteri gelir bilgisayarda hesap yapıp satarsınız

Allaha çok şükür riskli gebeliğim Yok belimde kayma ve fıtık var diye bu raporu aldım ayakta kalamıyorum diye
Riskli gebeliğiniz yoksa bu rapor geçerli mi bilemem.
O zaman beliniz için doktora gidip rapor almanız gerekmiyor mu?

Riskli gebelik raporu böyle olmuyor çünkü.
Riskli gebelik kodu var o kod yazıyor.
Rapor da bu kadar kısa olmuyor çünkü.

Riskli gebeliğiniz yoksa bu rapor geçerli mi bilemem.
O zaman beliniz için doktora gidip rapor almanız gerekmiyor mu?

Riskli gebelik raporu böyle olmuyor çünkü.
Riskli gebelik kodu var o kod yazıyor.
Rapor da bu kadar kısa olmuyor çünkü.
Bilmiyordum belim için gideyim en iyisi heyet raporu için

Back
X