Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız tavuk suyu yanlış yere mi yazdın yorumuBu konu çok kişisel...
Mesela kimi aile tereyağı tüketmez ama ben aylık 3 kg alıyorum neredeyse.. Çünkü birçok yemekte kullanırım seviyorum .
Temizlik malzemeleri keza öyle..
Kimisi fazla detaylı almaz . Ben WC temizleyicisini, duşa kabin temizleyicisi, fırın temizleyicisi vs vs hep ay ayrı alırım.
Sağlıklı beslenen İki kişilik bir aile için minimum 2000 TL olur.
Kız tavuk suyu yanlış yere mi yazdın yorumu![]()
Talebe dayalı yazılmıs oldugu icin kabul edilmedigini düşünüyorum ayrıca bu gibi seylerde devlet hastanesi ve farklı doktorlardan aynu sekilde imza alınması gerekir yani bugün bende 300 tl verip böylesi rapır alırım demek istediğim 170 i arayıp devlet hastanesi heyet raporunu sorgulayınÖzel hastaneden aldım bu hastalıkları söyleyince yazdı doktorumdu zaten
Heyet raporu alamaz konu sahibi çünkü herhangi bir sıkıntısı yok.Talebe dayalı yazılmıs oldugu icin kabul edilmedigini düşünüyorum ayrıca bu gibi seylerde devlet hastanesi ve farklı doktorlardan aynu sekilde imza alınması gerekir yani bugün bende 300 tl verip böylesi rapır alırım demek istediğim 170 i arayıp devlet hastanesi heyet raporunu sorgulayın
Bel kayması fıtık vb seyler yazmısHeyet raporu alamaz konu sahibi çünkü herhangi bir sıkıntısı yok.
Günahını almayayım ama muhtemelen sahaya çıkmamak için uydurduğu şeyler bence. Bel kaymasında hamilelik çok riskli oluyor, ablamdan biliyorum.Bel kayması fıtık vb seyler yazmıs
Bana da öyle geldi de simdi günah alıp zaten moralim bozukken on lafa cevap vermek zorunda kalmiyim diye sustum.. cünkü arkadasım isinin sonrasından ağırlasmasından ötürü devlet hastanesinden bir rapor almıstı ama 2/3 sene oldu ve baya uğraştı, böyle yazıldığı gibi hastamız calısamaz diye non professional bir yazı değildi hicGünahını almayayım ama muhtemelen sahaya çıkmamak için uydurduğu şeyler bence. Bel kaymasında hamilelik çok riskli oluyor, ablamdan biliyorum.
Her şey bir tarafa bir aydan kısa süredir çalıştığı yere 7 haftalık hamile olduğunu söyleyen her insanı çıkartırlar zaten işten. Şu an pandemi şartlarından dolayı çıkartamadıkları için istifasını istiyorlar.
Doğru çok az süredir çalışmış ve işe girerken hamileymiş ama iş yerleri de aynı oyunları yapıyorlar , ucuz olsun diye bayan eleman tercih edip sonrada hamile olunca ya da evlilik yoluna girince sıkıntı çıkarıyorlar.Zaten iş görüşmesi sırasında sormadılarsa hamile olduğunu söyleme zorunluluğu yok.Günahını almayayım ama muhtemelen sahaya çıkmamak için uydurduğu şeyler bence. Bel kaymasında hamilelik çok riskli oluyor, ablamdan biliyorum.
Her şey bir tarafa bir aydan kısa süredir çalıştığı yere 7 haftalık hamile olduğunu söyleyen her insanı çıkartırlar zaten işten. Şu an pandemi şartlarından dolayı çıkartamadıkları için istifasını istiyorlar.
Merhabalar, işçi çıkartmak yasak olduğu için böyle yapiyo olabilirler , hele hamileyken ve raporunuz varken kesinlikle çıkartamazlar. raporunuz kaç günlük 10 günden fazla olunca heyete raporu olması gerekiyo diye biliyorum .Merhabalar kk akıllı kadınları.Satış koordinatörü sahada çalışmamı istedi.Ben de ben işe başlarken sordum saha çalışması yok masa başı işimiz dediler.Çünkü belimde kayma ve fıtık var ayakta kalamıyorum.Şimdi de 7 haftalık hamileyim...Evim firmasında çalışıyorum kurumsal bir firma.Böyle bir rapor aldım bugün ik aradı ve bunun kanunda geçerliliği yok dedi.Kanıtlayın dedim kanıt yok ben söylüyorum diyor.Doğru mu bu acaba geçerli değil mi? istifaya zorlanıyorum nasıl davranmalıyım.Bi daha iş bulamam bu halde
Dr imzası kasesi hastane ismi felan hicbisey yazmıyor evden çıktı goturmussun gibi duruyorMerhabalar kk akıllı kadınları.Satış koordinatörü sahada çalışmamı istedi.Ben de ben işe başlarken sordum saha çalışması yok masa başı işimiz dediler.Çünkü belimde kayma ve fıtık var ayakta kalamıyorum.Şimdi de 7 haftalık hamileyim...Evim firmasında çalışıyorum kurumsal bir firma.Böyle bir rapor aldım bugün ik aradı ve bunun kanunda geçerliliği yok dedi.Kanıtlayın dedim kanıt yok ben söylüyorum diyor.Doğru mu bu acaba geçerli değil mi? istifaya zorlanıyorum nasıl davranmalıyım.Bi daha iş bulamam bu halde
Ne yaptınız acaba sonra merak ettim kadın doğum doktorunuz yazsa rapor daha iyi olur bu yazı resmî görünmüyorMerhabalar kk akıllı kadınları.Satış koordinatörü sahada çalışmamı istedi.Ben de ben işe başlarken sordum saha çalışması yok masa başı işimiz dediler.Çünkü belimde kayma ve fıtık var ayakta kalamıyorum.Şimdi de 7 haftalık hamileyim...Evim firmasında çalışıyorum kurumsal bir firma.Böyle bir rapor aldım bugün ik aradı ve bunun kanunda geçerliliği yok dedi.Kanıtlayın dedim kanıt yok ben söylüyorum diyor.Doğru mu bu acaba geçerli değil mi? istifaya zorlanıyorum nasıl davranmalıyım.Bi daha iş bulamam bu halde