Hamileyim, aldığım raporu kabul etmedi iş yeri bakar mısınız?

Kadın doğum yazdı bizim iş oturarak yapılıyor müşteri gelir bilgisayarda hesap yapıp satarsınız
Gebeliginizle ilgili bir sikinti yokken uzun saatler gezip ayakta kalmamak icin mi aldiniz bu yaziyi yazi diyorum cnku dilekce gbi duz bi yazilmis rapor seklinde degil .
Hani cok agir bir haldr son aylarda olup bedenen engel teskil etse gebelgnz tamam da suan neden gitmemek istiyorsunuz sahaya

Rapor değil de daha çok dilekçe gibi olmuş. Hiç böyle rapor görmedim. Acaba doktorla tekrar görüşseniz mi? Raporlar zaten direk sisteme de düşüyor sisteme düşmemiş mi ?
Rapor degil ya o yuzden sisteme dusmez
Is goremez bir halde olup istirahat alirsa is goremez raporu isyrnin sstemine duser ozaman

Is goremez bir halde olup istirahat alirsa is goremez raporu isyrnin sstemine duser ozaman
İşte o yüzden işyerinin bunu kabul etmeme hakkı var diye biliyorum. Bu biraz işyerine rica gibi olmuş ağır işlerde çalıştırılmasın diye

birde çoğu arkadaş haklısın nasıl geçerlilği yok şikayet et falan demiş ama şikayet ederse kendisi haksız çıkacak. Umarım yanılıyorumdur ama sizin de dediğiniz gibi bu rapor değil

Raporun özel hastaneden alınmasından dolayı sıkıntı cikarmistir işyeri. Sizin işveren isterse hakem hastaneye göndermeyi talep edebilir. Devlet memurlarini da amirler isterse bu sekilde üst sağlık kurumuna gönderiyor. Öyle bir durumda da riskli gebelik olmadığı ortaya çıkar. Ayrıca riskli gebelik yoksa neden bundan rapor aldınız? Bel için rapor almanız gerek heyet raporu olursa kabul etmeme durumu olacağını sanmıyorum
Arkadas ozel kurumda calisiyor oldgndan farketmez rapor rapordur ama bu yazi bir rapor degil 🤔 tekerleme gbi oldu ama

Ayrica konu sahibi kendi istegin uzerine gebelegnde bir sknti olmamasina ragmen sahaya gitmemek icin boyle bi yazi istemissin doktorundan. Eger belden kaynakli yahut ola ki hamilelikten kaynakli is sozlesmende tanimli isini yapamayacak durumda isen calisamaz raporu istirahat raporu almalisin

Merhabalar kk akıllı kadınları.Satış koordinatörü sahada çalışmamı istedi.Ben de ben işe başlarken sordum saha çalışması yok masa başı işimiz dediler.Çünkü belimde kayma ve fıtık var ayakta kalamıyorum.Şimdi de 7 haftalık hamileyim...Evim firmasında çalışıyorum kurumsal bir firma.Böyle bir rapor aldım bugün ik aradı ve bunun kanunda geçerliliği yok dedi.Kanıtlayın dedim kanıt yok ben söylüyorum diyor.Doğru mu bu acaba geçerli değil mi? istifaya zorlanıyorum nasıl davranmalıyım.Bi daha iş bulamam bu halde

şerefsizler. Hiçbir şey diyemiyorum.
Kanunda geçerliliği olup olmamasının bir önemi var mı şu aşamada.
Riskli gebelik yazıyor.
Yemin ediyorum insan değil bu ik lar.
İnsan olan bir iş yeri şu rapordan sonra seni başka bir alanda değerlendirmesi lazım.

Is yerindeki titriniz ve gorev taniminiz nedir acaba? Yani is yeriyle sozlesme imzalarken satis personeli olarak mi anlastiniz? Yoksa bambaska bir kadrodasiniz ve sizi saha satis personeli olarak mi calistirmak istiyorlar?
Rapot isine de gelince heyet raporu almalisiniz sanirim.

bibi baktın mı dilekçe gibi.
rapor falan değil yazılan.
Tamam da o dr un sorunu adam kaşesini imzasini basmış başi ağirirsa dr un ağırır 🤷🏼‍♀️ kadın rahatsız bende de bel kaymasi var anliyorum biraz belkide hele hamilelik mahvetmiştir yürüdüğüne şasırdım

Çok bilmiyorum da bu tür raporlar devlet hastanesinden alındığı takdirde geçerli olmuyor mu?

Tamam da o dr un sorunu adam kaşesini imzasini basmış başi ağirirsa dr un ağırır 🤷🏼‍♀️ kadın rahatsız bende de bel kaymasi var anliyorum biraz belkide hele hamilelik mahvetmiştir yürüdüğüne şasırdım

ama yazdığı şey rapor değil kaşe imza bir şey ifade etmiyor.
dolayısıyla kadının sorunu. bak biri atmış rapor öyle olsaydı işyerinin kabul etmeme lüksü olamazdı.
ilgili makama diye dilekçe yazmış resmen.
gidip adam gibi rapor alması lazım. sebebi yok bir şey yok.

Sanki konu sahibi doktora cok israr etmiş, oda rapor yerine geçmeyecek ama konu sahibinin de gönlünü yapacak bişey yazmış gibi

O firmaya bı kere eşim gitti iş olsun diye sordu.
Yeminle resmen modern tefeciler.
Faiz yüksek diyorlar haram diyorlar ya asıl haramı kendileri yapıyor.
Bankadan kredi çekse daha düşük miktar fazı ödeyecek.
+1 milyon 👏👏👏
Konu sahibi size gelince insan ihtiyacı olmasa çalışmaz haklısınız Allah yardımcınız olsun fakat hem sağlık sorunlarınız hem riskli gebeliğiniz var. Şu süreçte çalışmamak sizin için daha doğru görünüyor

Kabul etmek zorundalar istifaya zorluyorlarsa onlar çıkarsın kabul.etmiyorsaniz atin işten diyebilirsiniz
Bir de bel fitigi ile ilgili durum bildirir rapor alin doktordan "uzun sure ayaktan çalışamaz" diye. Sonucta Allah korusun ilk üç ay düşük riski var yani kabul etmeme luksleri yok

Ne demek geçerliliği yok dibine kdr geçerli dava açsanız 3 kat tazminat öderlr yemşler kafayı ahmaklar asla ağır işte ve ayakta çalışamazsn diren verdkleri işi yapma aksi halde mahkeme açacagm de gözlerini korkut mümknse ses kaydı ve görüntü almaya çalş watsp yazşması olablr ik iile mesajlaşrk iletişime geç elnde bulunsn zorlarlarsa mahkeme açıyorum dersin haklısın boyun eğme sessz kalma mobing uyguluyolar işten çık diye
Ses ve görüntü kaydi gizli alinirsa suc olur kisilere ses kaydı alindiginin bilgisi verilmesi şart
Hatta bankalar bile.telefonda bunu söyler "gorusmemiz kayit altina alinmaktadir" diye

Ses ve görüntü kaydi gizli alinirsa suc olur kisilere ses kaydı alindiginin bilgisi verilmesi şart
Hatta bankalar bile.telefonda bunu söyler "gorusmemiz kayit altina alinmaktadir" diye
Doğru en iyi delil sms watsp yazşması

Arkadaslar dilekce gibi yazilmis diyor ama ben ozelden alinmis bu tip raporlar da gördüm ilgili makama demesi verilecek yere hitaben oluyor
Kamudayim özel hastane ve özel klinik raporu alan cok oluyor ben de bir ara rahatsızlandım evimin yakınındaki küçük bir özel klinikten rapor almistim
Ama ben 3 5 günlük is goremez raporu sandim eger belden dolayi ayakta çalışamaz raporu istiyorsanız 3 doktorlu durum bildirir raporu almanız gerekir ben almıştım ki bir suru kronik rahatsızlığıma rağmen sağlığımı riske atacak islere verilmiştim o yüzden hep heyet raporu aldim
En kötü ihtimalle ozelden alınan belge, bir saglik ocağından ya da devlet hastanesinden onaylanmali denir, siz de elinizdeki özel dr raporunu gider devlet kurumunda imzalatirsiniz

Back
X