Hamileyim aldırmak istiyorum

Eee vajinismusta penisin girişi olmuyor bildiğim.açık olmuş sadece.eee nasil oluyor? Yarı vajinismus yarı değil mi o zaman.bazen oluyor bazen olmuyor mu?
Vajinismus ile ilgili bir bilgim yok! Benim çirkin dediğim sizin yorumunuz. Yoksa insanların neyi nasıl yaşadığı beni ilgilendirmiyor.
Şakanın da bir adabı olmalı bence. Yoksa önceki yorumlarda hem vajinismus olup hem de hamile kalması ile ilgili komik yorumlar da vardı. Ama bir tek sizinki rahatsız etti ben de belirttim.

bir sürü doğum kontrol yöntemi var herkese uygun bir yöntem var illaki. kondom, hap, spiral vs. bunları kullanmayıp kürtajı kullanmak bana çok acımasızca geliyor. kendi vücudunuz için de çok zararlı. bir de sırf ekstra zevk alacaksınız diye bir cana kıymak.. kullanın hapı olsun bitsin kırk yılda bir kalmak ne demek ya
Çok yan etki yapıyor bazılarında, yani o derece ki kullanmak mümkün değil.spirali artık doğum yapmayanlara da takıyorlar demişlerdi, ama hâlâ takmıyorlar.perezervatif anca arada sırada olan seyrek ilişkiler için uygun.hani şöyle bir saatlerce keyif yapalım diyemezsin.diğer şeyler de hormon olduğu için hapın farklı veriliş yolları zaten.hapı kullanamayan onları da kullanamıyor.bir de belki korunmasan bir sürü çocuğun olacaktı.bunu haa en başından engellemişsin haa bir adım sonradan.bir sekilde birinin hayata gelme durumunu ortadan kaldırıyorsun.2 hücre fazladan birleşti diye, arada çok da bir farkmış gibi gelmiyor bana.yasal sınır var zaten.hayat böyle birşey yani düzen bu.çok da abartılı gelmiyor bana bu durum.herkesin hamile kalma durumu daha kısıtlı olsaydı insanlar da ona göre bu durumlara değer verirdi zaten.ama maşallah sınırı da yok.yaratan da ona göre yaratacaktı biraz.çok ve basit olan şey insanlara değerli gelmez.

Son düzenleme:
Konum ortaya çıkmış yine 🥰 vajinismusken hamile kaldım evet hiç birleşme gerçekleşmedi. Gerçekleşmeye uğraşırken ya da bazen de bilinçli dışına boşalma oldu ama belki 3 kez ancak sonuç 6 aylık olduk bile 😂 oğlumu bekliyoruz 😍
Vajinusmus değilim. Ama doğumdan çok korkuyordum. İlk zamanlar hep sizin gibi hissettim. Aldirmaliyim dedim. Kararsız kaldım. Şimdi 22 günlük olduk .

Vajinusmus değilim. Ama doğumdan çok korkuyordum. İlk zamanlar hep sizin gibi hissettim. Aldirmaliyim dedim. Kararsız kaldım. Şimdi 22 günlük olduk .
Doğum yaptınız mı ? Bende hep doğumdan korkarım konuşmam dinlemem doğum hikayelerini ama galiba ilahi bir güç mü geldi yoksa daha zamanı var mı diye bilmiyorum hiç korkum yok bir şekilde olacak yani :)

Doğum yaptınız mı ? Bende hep doğumdan korkarım konuşmam dinlemem doğum hikayelerini ama galiba ilahi bir güç mü geldi yoksa daha zamanı var mı diye bilmiyorum hiç korkum yok bir şekilde olacak yani :)
22 gün önce doğum yaptım. Bende sizin gibi konuşmadım dinlemedim ve okumadım. Size tavsiyem gebelik okuluna gidin ( gitmediğim için pişmanım) ve kadın doğum doktorunuza söyleyin. O sizi profesyonel bir yardım için yönlendirsin. Kötü doğum hikayelerini okumayın ve dinlemyin. Umarım sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz. Benim gibi hızlı bir dogumunuz olur 😘😘

Sizin bu yorumunuza göre kimsenin doğum yapmaması gerek. Ruhlar alemine gidip bebeklere tek tek sen ister misin dünyaya gelmek diye soramayacağımıza göre😄😄
Sistem sıkıntılı zaten en başta.ama bana deselerdi bunları yaşayacaksın.tercih etmezdim.ee şimdi beni aldırsalar günah mı olacaktı🤔 ya da bütün hayatı acı ve sefet içinde geçen insanları. Zaten bu yüzden çok tartışmalı ya bu konular.bana kalsa şu dünya çileden, acıdan başka birşey değil.kendim dahil, tüm insanlara acıyorum.ben de tam tersi doğurmayanlara iyi insan gözüyle bakıyorum.

İnternette gördügüm görsellere dayanarak mı yorum yaptığımı düşünüyosunuz senelerce çalıstığım alan bu hanımefendi. Diş tomurcukları el ayak eklem yerleri bobrekler kalp odacıklari bu hafta gelişir yüz sekillenmeye başlar. Hic prematüre görmediniz sanırım insan avucu kadar doğan bebeğin her seyi yerli yerinde oluyor. Kimse dayatmıyor isterse gitsin aldırsın fakat bu onun yaptığının cana kıymak oldugunuda değistirmiyor. Yanlışıda degistirmiyor
9,10 hafta bence fazla kürtaj için.baya büyümüş oluyor gerçkten.

İnsanların bakmayacağı bir çocuğu dünyaya getireceğine kürtaj olmalarını daha doğru buluyorum. Burda hassas iki nokta var. Birincisi kadın ilerde pişman olur mu? Pişman olma nedenlerinden biri de rahmi bu işlem dolayısı ile hasar görebilir ve bir daha çocuğu olmayabilir. Ben tıbbi nedenle kürtaj olmak zorunda kaldım. Rahmim hasar gördü. İnceldi. Hiçbir tedaviye cevap vermedi. Onlarca tüp bebek tedavisi gördüm, sonuç hep negatif oldu. Bana taşıyıcı anne bul diyen drlar oldu. Aradan 4 sene geçtikten sonra rahmim toparladı. Toparlamayabilirdi de.
Ona bağlı değildir o.olacak oldu mu olurdu.üreme sistemi öyle bir konu ki bilimi çaresiz bırakıyor.en ufak bir bağlantı yoktur.

Kürtajı doğum kontrol niyetine kullanacak cahillikte,canilikte birini bu konuya örnek vermenize ne demeli bilemedim, şaka gibi.
Allah da vermesin bu tiplere ne yapalim ? Onu da mı biz düşününelim.sen bu tipe neden en az 10 tane çocuk veriyorsun şimdi.

Aslında şöyle ben hamile olduğumu öğrenene kadar aman hamile kalırsam çok mutsuz olurum düşüncem yoktu. Ki şu var eşim nişanlıyken doktora gitmişti ve sperm sayısını ölçtürmüştü ve doktor ona çocuğunun olma ihtimali düşük demişti. Biz bunu biliyorduk ee zaten vajinaya giriş asla yapamıyoruz ama dışına boşalıyordu zaten olmaz diye düşündük evet çok cahilce ama ben çocuğun bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum baya uğraşmak gerek falan sandım
Bu nasıl bir vakadır.tıp tarihine geçersiniz valla.bence yabancı kanallara falan haber verin.ciddiyim. yarabbim bu nasıl bir sistemdir kim ne derse hepai yalan.eee öğrensinler de kimseye birşey demesinler bari.kısmet desinler yollasınlar.bilim işlemiyor bu konularda.gerçek mucize bu işte. Ben doğacak çocuğu çok merak ediyorum.süperman gibi birşey heralde 😂😂

Bu nasıl bir vakadır.tıp tarihine geçersiniz valla.bence yabancı kanallara falan haber verin.ciddiyim. yarabbim bu nasıl bir sistemdir kim ne derse hepai yalan.eee öğrensinler de kimseye birşey demesinler bari.kısmet desinler yollasınlar.bilim işlemiyor bu konularda.gerçek mucize bu işte. Ben doğacak çocuğu çok merak ediyorum.süperman gibi birşey heralde 😂😂
Valla mucize gibi mi biz mi bir şeyleri eksik biliyoruz bilemiyorum 🙂 3 ay sonra nasip olurda doğarsa anlatırım burda 🥰

Back
X