- Konu Sahibi makarnacanavari
-
Böyleyse değil bebeği doğurmak evlenme bile.Aileden çekinmekten ziyade zaten %100 emin olsam ailemi de karşıma alırdım.İşimiz var ikimizin de ama onun maddi bencillikleri olduğunu görüyorum şu günlerde.Elini taşın altına koymadığını farkediyorum gerektiği zamanlarda.Bu da ister istemez beni düşündürüyor.Şimdi böyle yapan ilerde neler yapar diyorum.Çocuk güzel şey ama bir o kadar zor.Ciddi maddi sorumluluk ister.O bunu alabilecek gibi değil.Sorumluluk sahibi bir adam değilmiş yani bunu bu süreçte farkediyorum.O yüzden de çok düşündürüyor bu beni.İlerde değişir mi onu bilemem ama böyle bir kumar oynayabilir miyim emin değilim.
Bir üstteki yoruma bak.İlk hata korunma konusunda dikkatsiz davranıp hamile kalmak
İkinci hata maddi manevi şartlar olgun değilken alelacele evlenmek
Üçüncü hata psikolojik ve maddi olarak hazır olmadığınız halde çocuk dünyaya getirmek..
İlk hatayı yaptım iki üç peşinden gelsin diyorsanız buyurun hayat sizin muhtemelen konunuzu okuruz bosandik tek başıma çocuk adam ilgisiz falan diye
Sizin adınıza sevindim inşallah daha da mutlu olursunuzSiteye gitmeyeli uzun zaman olmuş.Tüm yorumları okudum.Herkes yaptığı yorumda haklıdır kendine göre.Evlendik,Bebeği doğurdum,büyüttüm.Tahmin ettiğim gibi eşim bir evlilik yürütülebilecek,babalık yapabilecek biri olamadı.kendi zevklerinden vazgeçmedi.Ben ondan vazgeçtim.Barışmak istiyor ama dönmüyorum geri.Şimdi bebeğime hem anneyim hem baba (babayla da görüşüyor arada ) ve çok sağlıklı,mutlu bir bebek.İyi ki aldırmamışım :) Destekleriniz için teşekkürler
Siteye gitmeyeli uzun zaman olmuş.Tüm yorumları okudum.Herkes yaptığı yorumda haklıdır kendine göre.Evlendik,Bebeği doğurdum,büyüttüm.Tahmin ettiğim gibi eşim bir evlilik yürütülebilecek,babalık yapabilecek biri olamadı.kendi zevklerinden vazgeçmedi.Ben ondan vazgeçtim.Barışmak istiyor ama dönmüyorum geri.Şimdi bebeğime hem anneyim hem baba (babayla da görüşüyor arada ) ve çok sağlıklı,mutlu bir bebek.İyi ki aldırmamışım :) Destekleriniz için teşekkürler
Merhaba, doğum yaptinizmiHerkese merhaba.28 yaşındayım.Bir yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımdan hamile olduğumu öğrendim.Aileler evlenmemize karşı değil ama acele etmemizi istemiyorlar bebeği bilmedikleri için.İkna edemiyoruz kimseyi hemen evlenmeye.Erkek arkadaşım nikah kıyıp bitirelim bu işi diyor ama ben ne isteyip ne istemediğim konusunda kararsızım.Sevgilimi seviyorum ama onun da böyle büyük bir sorumluluğu alıp alamayacağından şüphelerim var.İstemesine istiyor evet ama bu istemekle olmuyor.Sevmek yeterli değil maddi sorumluluğu alabileceğine dair şüphelerim var.Güzel bir hayat sunma ihtimalimin düşük olmasına rağmen bir bebeği dünyaya getirmek mi yoksa onun yasam hakkını elinden almak mı doğru olan bilmiyorum.Bir dakika mantıklı düşünüyorsam bir dakika duygusalım.Düşünmekten uykularım kaçıyor artık.Benim ne yapmam gerek? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Allahım ya konuyu yeni sandım okudum okudum. En sonu dedim nereye varacak hic böyle beklemiyordum. Çok sevindim adınıza pişmanlık yasamamissiniz. Rabbim size bagislasin onu.yolunuz hep açık olsun inşallah❤Siteye gitmeyeli uzun zaman olmuş.Tüm yorumları okudum.Herkes yaptığı yorumda haklıdır kendine göre.Evlendik,Bebeği doğurdum,büyüttüm.Tahmin ettiğim gibi eşim bir evlilik yürütülebilecek,babalık yapabilecek biri olamadı.kendi zevklerinden vazgeçmedi.Ben ondan vazgeçtim.Barışmak istiyor ama dönmüyorum geri.Şimdi bebeğime hem anneyim hem baba (babayla da görüşüyor arada ) ve çok sağlıklı,mutlu bir bebek.İyi ki aldırmamışım :) Destekleriniz için teşekkürler
Evet ama eşim ilgisiz,bencil diye dert yanmak yerine kapı dışarı ettim.Çocuğumla kendime bir hayat kurdum.Başka durumlar da çıktı ekstra ve bu belki de sahip olacağım ilk ve tek çocukmuş gerçekten.İyi ki aldırmamışım.Ailem de cok kol kanat gerdi.Benim ailemle ve benimle mutluluk içinde büyüyor.En iyi imkanlarla büyüyor.Hiçbir şeyi eksik değil,keyfi çok yerinde bebeğin hep neşeli,insanlar hayran kalıyor neşesine.Ben de gayet mutluyum.Bebeğimi büyütmek için bir kocaya ihtiyacımın olmadığını farkettim.Her şey yolunda :)İlk hata korunma konusunda dikkatsiz davranıp hamile kalmak
İkinci hata maddi manevi şartlar olgun değilken alelacele evlenmek
Üçüncü hata psikolojik ve maddi olarak hazır olmadığınız halde çocuk dünyaya getirmek..
İlk hatayı yaptım iki üç peşinden gelsin diyorsanız buyurun hayat sizin muhtemelen konunuzu okuruz bosandik tek başıma çocuk adam ilgisiz falan diye
Evet neredeyse 1 yaşına girecek bebeğim :)Merhaba, doğum yaptinizmi
Maşallah kiyamamEvet neredeyse 1 yaşına girecek bebeğim :)
Siz evlenip dogurdunuz mu? Konunun tarihine bakmadım sadece ilk mesajı okumuştum. Şaşırdım vallaEvet ama eşim ilgisiz,bencil diye dert yanmak yerine kapı dışarı ettim.Çocuğumla kendime bir hayat kurdum.Başka durumlar da çıktı ekstra ve bu belki de sahip olacağım ilk ve tek çocukmuş gerçekten.İyi ki aldırmamışım.Ailem de cok kol kanat gerdi.Benim ailemle ve benimle mutluluk içinde büyüyor.En iyi imkanlarla büyüyor.Hiçbir şeyi eksik değil,keyfi çok yerinde bebeğin hep neşeli,insanlar hayran kalıyor neşesine.Ben de gayet mutluyum.Bebeğimi büyütmek için bir kocaya ihtiyacımın olmadığını farkettim.Her şey yolunda :)
Evet evlendik.Doğurdum bebeğimi tüm olumsuzluklara rağmen.Şimdi iyi ki diyorum :)Siz evlenip dogurdunuz mu? Konunun tarihine bakmadım sadece ilk mesajı okumuştum. Şaşırdım valla
Diğer yorumlardan bağımsız kendi hayatımdan kesit vererek sana yardımcı olmak isteri m kardeş.Herkese merhaba.28 yaşındayım.Bir yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımdan hamile olduğumu öğrendim.Aileler evlenmemize karşı değil ama acele etmemizi istemiyorlar bebeği bilmedikleri için.İkna edemiyoruz kimseyi hemen evlenmeye.Erkek arkadaşım nikah kıyıp bitirelim bu işi diyor ama ben ne isteyip ne istemediğim konusunda kararsızım.Sevgilimi seviyorum ama onun da böyle büyük bir sorumluluğu alıp alamayacağından şüphelerim var.İstemesine istiyor evet ama bu istemekle olmuyor.Sevmek yeterli değil maddi sorumluluğu alabileceğine dair şüphelerim var.Güzel bir hayat sunma ihtimalimin düşük olmasına rağmen bir bebeği dünyaya getirmek mi yoksa onun yasam hakkını elinden almak mı doğru olan bilmiyorum.Bir dakika mantıklı düşünüyorsam bir dakika duygusalım.Düşünmekten uykularım kaçıyor artık.Benim ne yapmam gerek? Fikirlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?