Hamileyim.Aldırmalı mıyım?

28 yaşında korunmayı becerememis de,bı hatadır olmuş da,Muş Muş da Muş Muş .Kimse dört dörtlük şartlarda bebek yetistirmiyo.Dort dörtlük şartları beklerseniz daha cooook beklersiniz.Madem şüphen var adamdan napmaya evlenme planı yapiosun.Ya bıktım bu boş boş yaşayan fütursuz insanlardan.Ya adam gibi korun,ya da seç yapma.

Böyleyse değil bebeği doğurmak evlenme bile.

ben erkeklerın cogunlukla bebekmıs gıbı yasadıgını dusunurum. cocuk dogduktan sonra dank edıyor mısal. aa baba oldum ben dıye guncelleme gelıyor. yanı sımdı evlenmeden once bekar kafasıyla verdıgı kararlarla evlenıp cocugu oldugunda sececegı yollar ılla farkedıcektır. ılla daha sorumlu davrancaktır. ne bıleyım ugursuz ayarsız ahlaksız bısı degılse degısır. bebıs de buyuyor bu arada. bırıyle bebek ıcın evlenmenı ıstemem.. yanı aldır aldırma karısmam da herkesın kendı hayatı sadece sakın kafayla sen degerlendırebılırsın. kımsenın lafıyla hareket etme sonuc ne olursa olsun acıyı sen cekıceksın..

Siteye gitmeyeli uzun zaman olmuş.Tüm yorumları okudum.Herkes yaptığı yorumda haklıdır kendine göre.Evlendik,Bebeği doğurdum,büyüttüm.Tahmin ettiğim gibi eşim bir evlilik yürütülebilecek,babalık yapabilecek biri olamadı.kendi zevklerinden vazgeçmedi.Ben ondan vazgeçtim.Barışmak istiyor ama dönmüyorum geri.Şimdi bebeğime hem anneyim hem baba (babayla da görüşüyor arada ) ve çok sağlıklı,mutlu bir bebek.İyi ki aldırmamışım :) Destekleriniz için teşekkürler

İlk hata korunma konusunda dikkatsiz davranıp hamile kalmak
İkinci hata maddi manevi şartlar olgun değilken alelacele evlenmek
Üçüncü hata psikolojik ve maddi olarak hazır olmadığınız halde çocuk dünyaya getirmek..

İlk hatayı yaptım iki üç peşinden gelsin diyorsanız buyurun hayat sizin muhtemelen konunuzu okuruz bosandik tek başıma çocuk adam ilgisiz falan diye

Bir üstteki yoruma bak.

Sizin adınıza sevindim inşallah daha da mutlu olursunuz

Iyi oldugunuza sevindim. Saglikla büyütün bebeginizi❤

Merhaba, doğum yaptinizmi

Allahım ya konuyu yeni sandım okudum okudum. En sonu dedim nereye varacak hic böyle beklemiyordum. Çok sevindim adınıza pişmanlık yasamamissiniz. Rabbim size bagislasin onu.yolunuz hep açık olsun inşallah❤

Evet ama eşim ilgisiz,bencil diye dert yanmak yerine kapı dışarı ettim.Çocuğumla kendime bir hayat kurdum.Başka durumlar da çıktı ekstra ve bu belki de sahip olacağım ilk ve tek çocukmuş gerçekten.İyi ki aldırmamışım.Ailem de cok kol kanat gerdi.Benim ailemle ve benimle mutluluk içinde büyüyor.En iyi imkanlarla büyüyor.Hiçbir şeyi eksik değil,keyfi çok yerinde bebeğin hep neşeli,insanlar hayran kalıyor neşesine.Ben de gayet mutluyum.Bebeğimi büyütmek için bir kocaya ihtiyacımın olmadığını farkettim.Her şey yolunda :)

Her çocuk güvenli bir ortamda, sevgi dolu bir aile ile büyümeyi hak eder.
Siz şu an için bunu sağlayabilecek olmadığınızı belirtmişsiniz, sevgilinizin bu sorumluluğu alıp alamayacağından da şüpheliymişsiniz.
Acele karar vermeyin, artı ve eksilerini etraflıca düşünün derim.

Siz evlenip dogurdunuz mu? Konunun tarihine bakmadım sadece ilk mesajı okumuştum. Şaşırdım valla

Diğer yorumlardan bağımsız kendi hayatımdan kesit vererek sana yardımcı olmak isteri m kardeş.
Eşim acayip bencil ve mal mülk sevdalısı biriydi. elinde akrep var derler ya.o cinsten

Ama kızımız oldu. Sana anlatamam
Nasıl pamuk şekerine döndüğünü. Yavrusu için çırpınıyor. Bebek onu çok değiştirdi acikcasi

2. Si de bu kızımızın öncesinde bir nedeni olacak şekilde gebeliğim sonlandı. O kürtaj i yaptirdigim için köpek gbi pişmanım. 3 sene geçti
Düşünmediğim tek an yok oğlumu
Keşkeler diz boyu. Kürtaj olma şahsi fikrim
Bir şekilde hayat akıp gidiyor. Omur boyu keşke dersin . 34 yaşında bir birey olarak diyorum bunu

Dikkat etmeliydiniz.İş bu noktaya gelmemeliydi buna ben de katılıyorum ama maalesef olan olmuş.Size aldırın diyemem,ama aynı durumda olsaydım aldırırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…